Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę nieśmiało zapytać czy odpowiadało by Wam miejsce w mieleckim psim raju od wtorku? warunki bajeczne cena też, miaŁam miejsce zarezerwowane dla potrzebującej suni ale wygląda na to ze sunia znalazła domowy tymczasek. jeśli wszystko się uloży psiak by grzał podwozie u JOASI. mamy transport ze Śląska . może ktoś by go dowiózł na wtorek, jeszcze też ktoś jedzie z Warszawy po odbior KAJA szydłowieckiego może po drodze pomoże?

NARAZIE CZEKAM NA DECYZJE W SPRAWIE WYBORU HOTELIK CZY DT DLA SUNI, ALE MOŻNA SIĘ ZORIENTOWAĆ TEŻ CZY BY WAM ODPOWIADAŁO.

Posted

To jest ten hotel terier? jaka tam cena? a Kaj szydłowiecki jest tam w Mielcu?

ja sama nie wiem bo tam znowu problem z przywiezieniem psa jakby się ktoś chętny na adopcję znalazł w innej częsci Polski

Posted

Juz wcześniej mieli Kaja mieli odebrać ale warunki jakie są to widać, ale będą go odbierać państwo z WARSZAWY.
cena jest 10 pln plus karma. pomieszczenie zwewnętrzne z wybiegiemdo ogrodu.jak sie suni poszczęsci to mogę zamienić na Jowisza.

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka - a te tezy hotele na Śląsku? Nie da rady?

P. Tereso - ma Pani zapchaną skrzynkę.

wychodzi na to ze sa droższe, a jakwidać deklaracji na Jowisza za wiele nie ma więc cena jest dla mnie b. ważna

TERESA BORCZ napisał(a):
Juz wcześniej mieli Kaja mieli odebrać ale warunki jakie są to widać, ale będą go odbierać państwo z WARSZAWY.
cena jest 10 pln plus karma. pomieszczenie zwewnętrzne z wybiegiemdo ogrodu.jak sie suni poszczęsci to mogę zamienić na Jowisza.

to jakby co to ja bym chciała tam Jowisza umieścić - cena taka jak w Wawie a warunki znacznie lepsze, tylko transport to będzie problem, gdzie można sledzić kiedy będą jechać po Kaja?

Posted

zapytam u żródla , napewno zadzwonili do mielca. Może na wątku Kaja , ja tego wątku nie znam ale będę szukać też. napisałam z błędem wyszło ani pies ani wydra chodzilo mi o pomieszczenia wewnętrzne, nie ma kojców i bud. warunki super. deklaracje można jeszce dopracować. to nie niemożliwe skoro jest takie miejsce.Często na trasie Śląsk WARSZAWA jeżdzi ktoś o nicku Figu.można się dowiedzieć gdyby wszystko się udało. nasz transport wyjeżdza we wtorek z USZATKIEM.

Posted

Nie za bardzo mogę połapać się w temacie Mielca.Czy miejsce jest,czy chcecie go tam przewieźć (i dokładnie-skąd).Co ewentualnie stoi na przeszkodzie.Bo o transport (jak nie będzie strasznych śnieżyc- a chyba nie będzie) nie trzeba się martwić.

Posted

Już nie ma w zasadzie przeszód oprócz transportu. Widzę że mamy jeszcze jednego niezawodnego wujaszka. Super!

Jeżeli decyzja zapadła i transport jest. To nie ma przeszkód. Pieski zamienione. Nasz dostał dt na miejscu a jowisz ciepełko i bezpieczeństwo. Jeśli transport dało by się połączyćto można dołożyć na śląsku jutro rano do naszego. Nie wiem jak to byłaby ulga czy pojedziecie z wwy do mielca czy na ślask . Podam wszelkie namiary .

Ma być zabrany stamtąd kaj szydłowiecki i z warszawy ktoś ma jechać ale nie wiem kiedy i czy problemem dla państwa nie jest transport. Zapytam, może by się dograło i po drodze powrotnej można by zabrać do wwy kaja. Narazie tak sobie marze na szybko wszystko zależy od waszych decyzji. No ale z marzeń tworzy sie akcja.!!!!

Posted

jurmar98 napisał(a):
Nie za bardzo mogę połapać się w temacie Mielca.Czy miejsce jest,czy chcecie go tam przewieźć (i dokładnie-skąd).Co ewentualnie stoi na przeszkodzie.Bo o transport (jak nie będzie strasznych śnieżyc- a chyba nie będzie) nie trzeba się martwić.

Już teraz wiemy że dzięki Teresie mamy miejsce dla Jowiszka w Mielcu w tym fajnym cieplutkim hoteliku :) i chcemy TAK chcemy go tam przewieźć - dokładnie z Jeziórka (powiat piaseczyński pod Warszawą) - w tej chwili tylko transport potrzebny jest i nic więcej nie stoi na przeszkodzie :) chłopak może jechać w każdej chwili - w Jeziórku ma zapłacone 7 dni od soboty czyli tak jakby do piątku, ale mam nadzieję, że jakby był krócej to nie będzie problemów ze zwrotem nadpłaty

Posted

czy macie jakiegoś wujaszka ufo który by go doiwózł na jutro do Rudy Śląskiej ok godz 9.00? stąmtad by pojechal naszym transportem do końca. gdzie wam bliżej? gdzie poręczniej? jeśli nie to ustalajcie jak najszybciej aby mu szybko było jak najlepiej. odzyje i napewno znajdzie domek. tam psy maja szczęście !!!

to tez pytanie do wujaszka !!

Posted

no to fajnie macie transport umówcie się jak najszybciej a ja zapytam o tego KAJA. Może by się dało pomóc po drodze jeszcze tym warszawiakom. dajcie znać kiedy pojedzie psik bo muszę poinformować hotelik .

Posted

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :Rose:

WPŁATY:
17.12.2009
79 zł Neonka
200 zł Pani D z Malborka
100 zł diana z e-sznaucerów
15 zł obraczus87
21.12.2009
30 zł Poker
50 zł Skarpeta Kudłaczy
30 zł zerduszko

suma wpłat 504 zł

WYPŁATY:
18.12.2009
113 zł 7 dni hotelik (70 zł) + karma (43 zł)
20.12.2009
70 zł transport z Nowodworu do Wa-wy

suma wypłat: 183 zł

SALDO: 321 zł

Posted

To zdaje się jest to Jeziorko koło Zalesia.Czy ktoś może wytłumaczyć jak tam dojechać do hoteliku (czy nie ma tam Malawaszko jeszcze któregoś z "naszych" pupilów,bo nazwa mi się już przewinęła-chyba,że przy Jowiszu)
Mógłbym go zabrać w pierwszy lub (to chyba pewniejsze ) w drugi dzień świąt.Potrzebowałbym namiary na oba hoteliki (adresy nr telefonów).
Z tym drugim pieskiem nadal nic nie rozumiem.