Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Załamka :( Jaka bida znów.
Malawaszko jak jest gdzie go zabrać to na fakturę dorzucam jednorazowo 100 zł ze sznaucerowej skarpetki. A później też pewnie ale nie wiem jak będzie wyglądać zapełnienie skarperki ;) - 50 zł co miesiąc jednak powinno się udać.

Posted

ja mogę dać 20 zł miesięcznie plus ewentualnie jakieś bazarki(ale to nie na pewno)
mogę zrobić mu allegro, tylko chciałabym coś więcej o nim wiedzieć, bo nie wiem czy to cały czas ten sam sznaucer co tam był czy już nowy jakiś. no i na kogo ewentualnie ogłoszenia? my mamy wspólny numer do ogłoszeń ale ostatnio nie jeździmy do schroniska.

Posted

Szkoda,że to tak daleko.Może po świętach.Chyba,żeby przestało padać ,ale też trudno mi obiecać ,to jednak kawałek drogi ,a jestem już całkowicie spłukany w tym miesiącu.e

Posted

nie wiem kiedy sie wybiera Kometa, ale nie wiem czy nie bedzie dla niego za pozno..
Bylysmy w zeszlym tyg w schronie, i nie wiem kiedy bedzie znowu kasa na benzyne i mozliwosc pojechania.
moze poproscie Kiera zeby zawiozl go na Stefczyka, tam bedzie bezpieczny, a jak bedzie trans to sie go zabierze..
taka sugestia

Posted

tylko pisałyście, że na Stefczyka jest drogo - to jest problem bo jak zapłacę tam nie wiadomo ile to potem nie będzie na hotel...

ja mówiłam Komecie wczoraj, ze do paliwa się dokładam - ile kosztuje "wycieczka" od Was tam?

Posted

w obie strony do schronu musze zatankowac za 140 zl.
Ale kwestia kasy w tym przypadku nie jest rozstrzygajaca.Ja na 90% od pt do niedzieli bede miala w domu sunie ze schronu po sterylce (ta co przyjechala ostatnim transportem i jest u Beki,a w pt ma miec sterylke) wiec odpadam, nie moge jej zostawic na caly dzien.
Trzeba znalezc alternatywe

Posted

dziewczyny, ja myślę że jak już będzie pewne że pies ma jechać to ktoś się znajdzie ,może z Lublina ktoś będzie jechał do wawy.

ewentualnie ja mogłabym coś pokombinować,ale to nie na 100% i napewno za zwrotem kosztów:oops:

Posted

plastelina napisał(a):
dziewczyny, ja myślę że jak już będzie pewne że pies ma jechać to ktoś się znajdzie ,może z Lublina ktoś będzie jechał do wawy.

ewentualnie ja mogłabym coś pokombinować,ale to nie na 100% i napewno za zwrotem kosztów:oops:

Plastelina czy do mielca też byś mogła coś pokombinować? oczywiście za paliwo zwracam