malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 zerduszko napisał(a):N razie :diabloti: otóż to :) Quote
weszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Załamka :( Jaka bida znów. Malawaszko jak jest gdzie go zabrać to na fakturę dorzucam jednorazowo 100 zł ze sznaucerowej skarpetki. A później też pewnie ale nie wiem jak będzie wyglądać zapełnienie skarperki ;) - 50 zł co miesiąc jednak powinno się udać. Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 super!!!! mru dzięki :Rose: weszko dzięki!!!!!!!! z fakturą to pewnie najpewniejsza będzie karma Quote
weszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mnie tam obojętne na co będzie faktura. Hotel też powinien wystawić fakturę czy rachunek. W każdym razie czekam na wieści. I oby udało się sierotkę zabrać. Quote
plastelina Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ja mogę dać 20 zł miesięcznie plus ewentualnie jakieś bazarki(ale to nie na pewno) mogę zrobić mu allegro, tylko chciałabym coś więcej o nim wiedzieć, bo nie wiem czy to cały czas ten sam sznaucer co tam był czy już nowy jakiś. no i na kogo ewentualnie ogłoszenia? my mamy wspólny numer do ogłoszeń ale ostatnio nie jeździmy do schroniska. Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 póki co nic o nim nie wiadomo niestety - więcej info będzie jak uda się go wziąć do hotelu - dziękuję plastelina :Rose: kontakt może być na mnie - jakby się ktoś sensowny znalazł to będę kombinować co dalej ;) 608 464 683 [email protected] Quote
jurmar98 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Szkoda,że to tak daleko.Może po świętach.Chyba,żeby przestało padać ,ale też trudno mi obiecać ,to jednak kawałek drogi ,a jestem już całkowicie spłukany w tym miesiącu.e Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 no to musimy poczekać aż Kometa będzie jechała - oby jak najszybciej :kciuki: Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jeśli mogę coś zasugerować to może zmieńcie tytuł. Tzn chodzi o to żeby nie podawać dokładnej lokalizacji. Żeby jakiś pseudo go nie wypatrzył i nie sprzątnął sprzed nosa. Quote
golf Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 nie wiem kiedy sie wybiera Kometa, ale nie wiem czy nie bedzie dla niego za pozno.. Bylysmy w zeszlym tyg w schronie, i nie wiem kiedy bedzie znowu kasa na benzyne i mozliwosc pojechania. moze poproscie Kiera zeby zawiozl go na Stefczyka, tam bedzie bezpieczny, a jak bedzie trans to sie go zabierze.. taka sugestia Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 tylko pisałyście, że na Stefczyka jest drogo - to jest problem bo jak zapłacę tam nie wiadomo ile to potem nie będzie na hotel... ja mówiłam Komecie wczoraj, ze do paliwa się dokładam - ile kosztuje "wycieczka" od Was tam? Quote
golf Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 w obie strony do schronu musze zatankowac za 140 zl. Ale kwestia kasy w tym przypadku nie jest rozstrzygajaca.Ja na 90% od pt do niedzieli bede miala w domu sunie ze schronu po sterylce (ta co przyjechala ostatnim transportem i jest u Beki,a w pt ma miec sterylke) wiec odpadam, nie moge jej zostawic na caly dzien. Trzeba znalezc alternatywe Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 a nie ma nikogo innego w Wawie co by mógł pojechac? Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Może na mapie dogo poszukać kogoś z Warszawy? Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dogo07 teoretycznie tak, chyba, że znajdzie się gdzieś indziej hotelik Quote
plastelina Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 dziewczyny, ja myślę że jak już będzie pewne że pies ma jechać to ktoś się znajdzie ,może z Lublina ktoś będzie jechał do wawy. ewentualnie ja mogłabym coś pokombinować,ale to nie na 100% i napewno za zwrotem kosztów:oops: Quote
Onaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A do Mielca do hoteliku nie bliżej ? Tylko że on ma do tej lecznicy na obserwacje jechać, tak ? Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wydaje mi się, że z Lublina do Mielca i z Lublina do W-wy jest chyba taka sama droga. Bo ja na stałe mieszkając w Tarnobrzegu mam tam ok 130 km a do W-wy też chyba mniej więcej jest tyle. Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dogo07 napisał(a):A do Mielca do hoteliku nie bliżej ? Tylko że on ma do tej lecznicy na obserwacje jechać, tak ? a co to za hotelik w Mielcu? Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='malawaszka']a co to za hotelik w Mielcu? To chyba o ten hotelik chodzi :) http://hotelterier.pl/ Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 nie ukrywam, że chyb wolałabym ten w mielcu - ktoś tam ma psy? jaki jest koszt dla bezdomniaków? Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 plastelina napisał(a):dziewczyny, ja myślę że jak już będzie pewne że pies ma jechać to ktoś się znajdzie ,może z Lublina ktoś będzie jechał do wawy. ewentualnie ja mogłabym coś pokombinować,ale to nie na 100% i napewno za zwrotem kosztów:oops: Plastelina czy do mielca też byś mogła coś pokombinować? oczywiście za paliwo zwracam Quote
Recommended Posts