Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Otrzymałam wpłaty:
Taks 100 zł
GoskaGoska 40 zł
Serdecznie dziękuję.
Maluchy zostaną zaszczepione. Jeszcze Niko nie ma pieniędzy na szczepienie i kastrację.

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam miasto w ogłoszeniu. Justyna, a Ty możesz w tytule zmienić ten DT i Kielce, na Katowice :evil_lol:?
DT już mają, a może ktoś ze śląska szuka akurat szczeniora i Kielce mylą ;).

Hej, dogomaniacy jeszcze brakuje tylko na szczepionkę dla Nika. Bardzo proszę :modla:, on ma ok 10-12 mies. i nigdy nie był zaszczepiony. Jutro jedziemy szczepic maluchy, a on dalej niezabezpieczony będzie.

Posted

Jaaga, poda mi proszę nr konta, w końcu skoro wydostaliśmy te szczeniory z kompostownika, to się do nich dorzucimy. ;)
Bardzo mnie ujęły, mają cudne oczka i dziką aparycję - dla mnie ideały. :)

Posted

NIE WIEM ,JAK TO SIE STAŁO,ZE PRZEOCZYŁAM TEN WATEK.Gdzies na poczatku czytałam o psiakach w kompostowniku. Prześlijcie nr konta. Przecież mnie tu troche zostało. Kochane te maluszki.

Posted

Justyna mi mówiła że masz jakąś masakryczną ilość szczyli z Kielc na tymczasie - nie wiem czy tak jest nadal, nie mam teraz czasu na dogo - mówiłam jej że mam karme dla szczyli po moim tymczasie (juz w DS :) ) to mogłabym po drodze podrzucić (od wczoraj znowu jestem zmotoryzowana :multi: ) To jakieś 7-8 kg ProPlana.

Przyda się?

Posted

Ślicznie dziękuję. Wszystkie psy są już zaszczepione.
Podsumowując wpłaty:
Mimiś 30 zł
taks 100 zł
GoskaGoska 40
andzia69 50
Eruane 100 zł
W sumie 320 zł
Szczepienia całej piątki wyszły 200 zł, czyli na kastrację Niko zostaje 120 zł :multi:. Brakuje więc jeszcze ok. 30 zł.

Posted

Jaaga napisał(a):
Ślicznie dziękuję. Wszystkie psy są już zaszczepione.
Podsumowując wpłaty:
Mimiś 30 zł
taks 100 zł
GoskaGoska 40
andzia69 50
Eruane 100 zł
W sumie 320 zł
Szczepienia całej piątki wyszły 200 zł, czyli na kastrację Niko zostaje 120 zł :multi:. Brakuje więc jeszcze ok. 30 zł.

O super! Tak malutko juz brakuje ;-)

Posted

wrzucę jeszcze tu bo pomysłu brak...a czasu też nie ma wiele :(

Zoja to ok 2-3 miesięczny szczeniak, została znaleziona przemarznięta w kartonowym pudełku pod jednym z kieleckich mostów.. osoba, która ją znalazła umieściła ją w tymczasowym miejscu, niestety może tam pozostać tylko do piątku..
ciąży na niej wyrok..kielecki schron. dla tych, którzy nie wiedzą co to za miejsce, nadmienie tylko, że psy nie wychodzą z stamtąd żywe..tymbardziej ta mała ma marne szanse nie dajmy jej trafić w to okrutne miejsce ..