figa33 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 eee tam , czasem dobrze ,że ślad zostaje...:diabloti: Quote
morepig Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 figa33 napisał(a):eee tam , czasem dobrze ,że ślad zostaje...:diabloti: he he he :D Quote
jambi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 figa33 napisał(a):eee tam , czasem dobrze ,że ślad zostaje...:diabloti: a wyobrażasz sobie minę małża morepig jak siądzie do komputera? :roflt: Quote
morepig Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 spał na moim sandałku... jakby go zjadł tobym chyba zamordowała :) zeżarł kolejne zabawki ;/ niechże ten kong w końcu dotrze Quote
weszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jak miło czytać takie domowe opowieści :):):) Dołożę wam co może zeżreć pies - tym psem była moja cudowna Forsa [*]: ekspres do kawy stojący na blacie w kuchni, krajalnica także tam stojąca, bukiet tulipanów, opakowanie kleiku ryżowego (masakra! sznaucerowa broda+kleik ryżowy....), trzonki od noży, szklanki (wyjęte ze zlewu i pogryzione), siedzisko kanapy, ... no to tak na szybko z rzeczy spektakularnych i dziwnych. Co najlepsze buty nie były przedmiotem zainteresowania. Ogólnie zżerała wszystko co było nowo przyniesione bez względu na to co by to nie było. Quote
malawaszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Henryczkowych wielbicieli zapraszam do Henryczkowiej kuzynki http://www.dogomania.pl/threads/190089-Sznaucerka-olbrzymka-na-staro%C5%9B%C4%87-niepotrzebna-nikomu...?p=15111578#post15111578 Quote
morepig Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Heniek nam ocipiał z racji deszczu- nie widzi a slyszy milion kropli. no i fruwa niczym motyl, niczym qrde 40 kilowy motyl.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
malawaszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 hahah znaczy co robi???? cieszy się z deszczu?????? :lol: Quote
morepig Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 malawaszka napisał(a):hahah znaczy co robi???? cieszy się z deszczu?????? :lol: taaaa. lata fruwa szaleje :D Quote
malawaszka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 a jak z suniami ekhem.... :hmmmm: stosunki :errrr: Quote
morepig Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 malawaszka napisał(a):a jak z suniami ekhem.... :hmmmm: stosunki :errrr: opisowo być musi bo zdjęć wtedy nei ma komu robić, bo ręce w pogotowiu. ogólnie to tak: Dana tj ruda tj welsh tj dominująca- dominuje. Hen przechodzi- ona warczy dając znak że 'gdzie się motłochu pchasz?!?' Buba tj zdominowana sznaucerka- pierwsze pare dni truchlała jak on przechodził tzn 'mnie tu qrde wcaaaale nie ma, idź se precz'. ze trzy wieczory temu Hen podszedł do kuchni do Buby, mało miejsca, myślałam że będzie jatka- a Buba wyniośle prychnęła, ale tak żałośnie jak chomik. i poszła. od tamtej pory nei truchleje tylko przyspiesza/schodzi z drogi. ale już tak na luzie. jak ktos wchodzi- suki są pierwsze przy drzwiach, potem nadchodzi Heniek. Szczekają wszystkie trzy psy, z czego moje ujadaja, ujadaja, ujadaja a potem przychodzi Heniek i szczeka trzy razy w stylu 'zamknijcie mordy, chcę spać!' i jest cisza :) edit- Hen jako ze nei widzi a czasem mu się ktoraś zaplącze pod nogami- nauczył się bronić przed motłochem w okolicy kostek i wali łapami na odlew. ostatnio właśnie wpadam (uslyszałam warki i szamotaninę) a Dana leży jak szczeniaczek miedzy wielgachnymi łapami Hena. albo znowu chciała go zapinać na spaniu, albo mu się zapałętała. muszę coś wymyślić bo one by się chciały zbliżyc i np go wylizac :D ale się boją bo on ich nie widzi a jak nei widzi to od razu się podrywa jak cos go dotknie.. Quote
malawaszka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 hahaha końcówka najlepsza - przydałby mi się taki co by i moje jazgoty uciszał :lol: Quote
morepig Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 dopisałam jako edycje ale wkleje edit- Hen jako ze nei widzi a czasem mu się ktoraś zaplącze pod nogami- nauczył się bronić przed motłochem w okolicy kostek i wali łapami na odlew. ostatnio właśnie wpadam (uslyszałam warki i szamotaninę) a Dana leży jak szczeniaczek miedzy wielgachnymi łapami Hena. albo znowu chciała go zapinać na spaniu, albo mu się zapałętała. muszę coś wymyślić bo one by się chciały zbliżyc i np go wylizac ale się boją bo on ich nie widzi a jak nei widzi to od razu się podrywa jak cos go dotknie.. Quote
figa33 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Heniuś i grzeczny i piękny !:loveu: a przede wszystkim widać ,że szczęśliwy! fajne zdjęcia! Quote
morepig Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nalal nam w sypialni :( cały materac do wywalenia chyba :( buuuu Quote
mru Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 a widzieliscie jak to robił? nie mogl wytrzymac (w co nie wierze) czy podniosł noge? pewnie dominuje... Quote
morepig Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 mru napisał(a):a widzieliscie jak to robił? nie mogl wytrzymac (w co nie wierze) czy podniosł noge? pewnie dominuje... podniósł nogę, menda. jak ja już spać szłam. faken szit. wykładzina uratowana chyba, materac mokry schnie w ogrodku a Hencik udaje że go nie ma, i dobrze bo chyba bym strzeliła ścierą czy cos :D Quote
zuza1954 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Obejrzałam nowe zdjęcia-Hen jest piękny!!! A z siusianiem - myślę że zaznacza teren. Quote
malawaszka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 oby mu nie zostało jak "mojemu" Dropsowi... tylko on nie dominuje - on sobie dodaje odwagi... Quote
morepig Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 malawaszka napisał(a):oby mu nie zostało jak "mojemu" Dropsowi... tylko on nie dominuje - on sobie dodaje odwagi... oj sciera dostanie chyba :P na razie to byl jednorazowy wystep, ale wstep do sypialni ma zakazany Quote
malawaszka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 on dopiero odkrywa wszystko u Was w domu więc oby to był jednorazowy występ - są suczki więc on jakoś sobie musi pokumać to wszystko, a łapę dźwignąć najłatwiej i zaznaczyć niż wysilać mózgownicę :lol: ja to mam wszystko olane jak tylko ktoś obcy się przez dom przewinie, a jak jakiś pies to już całkiem katastrofa - a Dropsa ścierą nie potraktuję bo on po jakichś strasznych przejściach jest i umarłabym chyba jakbym sięna niego zamachnęła :shake: nie ma szans... Quote
Recommended Posts