morepig Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 zuza1954 napisał(a):Piękny Henio!!! Chyba lepiej jednak usunąć go spod tego kontaktu ze sznurem elektrycznym!!!Może pomyśleć że to do jedzenia!!! zabralismy laptopa juz stamtad :) bo niewygodnei mi sie nad nim okrakiem stało Quote
zuza1954 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ok.Pozdrowienia dla Waszego nowego nosula.Pokażcie też Wasze inne psiaki. Quote
morepig Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='zuza1954']Ok.Pozdrowienia dla Waszego nowego nosula.Pokażcie też Wasze inne psiaki. http://www.dogomania.pl/threads/188080-Sznupkowo-terierowe-Zacisze-) tutaj galeria :) Quote
sybil Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Odwiedziłam galerię; zapowiada się pięknie!:lol: Quote
mru Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 oh, boże ale super foty :D (wybaczcie, byłam wyrwana z życia przez weekend) - jaki cudak z Hena! nie no, teraz prezentuje się świetnie! i tak grzecznie leży i śpi... wow :) nawet na sfinksa leżeć potrafi! a ja w czwartek go zobaczę :D ciekawe, czy nas pozna! Quote
zuza1954 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Odwiedziłam dziękuję. Piękne zdjęcia. Zapowiada się wspaniałe stadko pięknych psiaków.[quote name='morepig']http://www.dogomania.pl/threads/188080-Sznupkowo-terierowe-Zacisze-) tutaj galeria :) Quote
zuza1954 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Na pewno pozna. Na mnie nawet nie warknął w sobotę. Poza momentem jak przytuliłam się do niego w tył głowy. Nie lubi tego.A do uszka dał się przytulić.mru napisał(a):oh, boże ale super foty :D (wybaczcie, byłam wyrwana z życia przez weekend) - jaki cudak z Hena! nie no, teraz prezentuje się świetnie! i tak grzecznie leży i śpi... wow :) nawet na sfinksa leżeć potrafi! a ja w czwartek go zobaczę :D ciekawe, czy nas pozna! Quote
mru Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Hen podobno chce się bawić, zaczepia męża Marty :P hihi tylko właśnie na razie jeszcze myślimy, żeby go nie nakręcać, bo on się szybko rozbestwi, co nie znaczy, że w przyszłości nie będzie zabaw :) Quote
morepig Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mru napisał(a):Hen podobno chce się bawić, zaczepia męża Marty :P hihi tylko właśnie na razie jeszcze myślimy, żeby go nie nakręcać, bo on się szybko rozbestwi, co nie znaczy, że w przyszłości nie będzie zabaw :) powiem Ci że jak on chce się bawić to nei ma przebacz, moją nogą majtnął tak wysoko... :D nawet Dane zaczepia, stąd się dowiedziałam że ona szczeka- on do niej 'zabawowy szczeniaczek' a ona go objechała. no to też zaszczekał, a co! :) sypialnei zwiedził dzisiaj, nawet bubek zawału aż takiego już nie dostaje :) dzisiaj nam się zlał na swojego drybeda, rzeczywiscie mokre jest pod spodem a na górze suche :| Quote
mru Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 ahaha ojeza to co on tak leje na niego? :P nie sądziłam, ze Hen się tak rozkręci w tę stronę akurat - mowie teraz o zabawie ;) Quote
Kociabanda2 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 fajnie się odwiedza ten wątek :) Tyle czekania i nareszcie :loveu: Quote
morepig Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mru napisał(a):ahaha ojeza to co on tak leje na niego? :P nie sądziłam, ze Hen się tak rozkręci w tę stronę akurat - mowie teraz o zabawie ;) hehe mysmy tez nie mysleli. powaznie zastanawiam się nad jakąś jęczącą piłką żeby się czymś zajął. Quote
jambi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 obejrzałam foty po strzyżeniu - kurcze! jaki on jest piękny!!! aż mi łzy z radości i jego szczęścia poleciały :) :) :) a dlaczego wcześniej się nie zdradziłaś babo, żę masz galerię?! ja tez chciałam Twoje suczydła zobaczyć! a co do legowiska - ukochanym miejscem do spania dla prawie 30-kilogramowego psa było posłanko po Yorku... serio! :) Quote
morepig Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 jambi_ napisał(a):obejrzałam foty po strzyżeniu - kurcze! jaki on jest piękny!!! aż mi łzy z radości i jego szczęścia poleciały :) :) :) a dlaczego wcześniej się nie zdradziłaś babo, żę masz galerię?! ja tez chciałam Twoje suczydła zobaczyć! a co do legowiska - ukochanym miejscem do spania dla prawie 30-kilogramowego psa było posłanko po Yorku... serio! :) mialam przez chwilke linka w sigu :) ale potem skasowalam. po yorku... juz gdzies pisalam ze te psy to durne są :D Quote
mru Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 durne, mój 25 kgmowy pakuje się spokojnie w posłanie takiego 13kgmowego Quote
figa33 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 albo w pudełko po butach , moze nie taki 25 kg , ale 10 kgmowy...hmmm Quote
morepig Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 figa33 napisał(a):albo w pudełko po butach , moze nie taki 25 kg , ale 10 kgmowy...hmmm oo moja Danuta się składa do każdego koszyka, pudełka... kapelusza... Quote
morepig Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dzisiaj był pierwszy raz kiedy M poszedł z trzeba psami sam na spacer :) na łące puścił suki, Bubek (szara) oczywiście wlazła Henowi pod nogi, przeraziła się i zaczęła skamleć. ten się przeraził jeszcze bardziej i... wyciął długą pozostawiając oszołomionego M ze smyczą i obrożą w ręku. a tak ciasno była zapięta! dobrze że łączka mała, ale łaził łąził i oapmiętał się dopiero jak w płot wywalił łepetyną i zaczął nasłuchiwać gdzie ktoś jest. Śmieszne to i straszne, obrożę miał założoną po strzyżeniu i w sumei nei sprawdziłam czy nie za luźno... a taki osowiały i spokojny miał być hehe, to teraz szaleje i podgryzać chce wszystkich :) zeżarł buta i smoczki... :) najcudowniejsza pierd*łka była jak niosłam budynie w kubkach i zrobił pokaz 'motylem byłem' niuchając za oparami budyniu :D dobre też było jak się wściekł że coś go tam ciągle zaczepia i zaczepia i to dziabnął... szkoda że to był jego własny ogon :D Quote
sybil Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Cudne te Henowe opowieści, ciepło na serduchu się robi:loveu: Quote
figa33 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 plisssss adresatkę przypnijcie Heniusiowi , i najlepiej jeszcze napisać długopisem na odwrocie obróżki ( ale na pewno to wiecie:lol: ) Henryku , psinko , tak się cieszę ,że masz taką fajną rodzinkę :loveu: Quote
morepig Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 figa33 napisał(a):plisssss adresatkę przypnijcie Heniusiowi , i najlepiej jeszcze napisać długopisem na odwrocie obróżki ( ale na pewno to wiecie:lol: ) Henryku , psinko , tak się cieszę ,że masz taką fajną rodzinkę :loveu: ma adresatkę, ma silikonowe cos od czipowania i jest zaczipowany :) no i teraz ma ściśniętą obrożę, widocznie zostala po strzyzeniu zapieta tak jak byla, a szyja mu się zmniejszyła :) ano, i spoza osiedla na razie nie wychodzimy, niech pozna okolicę Quote
jambi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 morepig napisał(a): Śmieszne to i straszne, obrożę miał założoną po strzyżeniu i w sumei nei sprawdziłam czy nie za luźno... no włąsnie, ja też zawsze o tym zapominam po każdym strzyżeniu Arona, i zawsze obroża musi być zacieśniona! morepig napisał(a): dobre też było jak się wściekł że coś go tam ciągle zaczepia i zaczepia i to dziabnął... szkoda że to był jego własny ogon :D właśnie jadłam śniadanko przed monitorem w pracy... i prychnęłam bułką w monitor ... :roflt: Quote
malawaszka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ojacie Henryk zaliczył giganta???? :mdleje: mała sznupa panikara - skąd ja to znam :lol: Quote
morepig Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 malawaszka napisał(a):ojacie Henryk zaliczył giganta???? :mdleje: mała sznupa panikara - skąd ja to znam :lol: ano zaliczył hehe. w sumie ciągle coś nowego zalicza, a to bialy ser, a to odkurzacz a to gigant.. :D teraz usiłuje ogarnąć stół, jedliśmy jajka sadzone :D i mu pachnie Quote
Recommended Posts