Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

zuza1954 napisał(a):
Piękny Henio!!! Chyba lepiej jednak usunąć go spod tego kontaktu ze sznurem elektrycznym!!!Może pomyśleć że to do jedzenia!!!

zabralismy laptopa juz stamtad :) bo niewygodnei mi sie nad nim okrakiem stało

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oh, boże ale super foty :D (wybaczcie, byłam wyrwana z życia przez weekend) - jaki cudak z Hena! nie no, teraz prezentuje się świetnie!

i tak grzecznie leży i śpi... wow :) nawet na sfinksa leżeć potrafi!

a ja w czwartek go zobaczę :D ciekawe, czy nas pozna!

Posted

Na pewno pozna. Na mnie nawet nie warknął w sobotę. Poza momentem jak przytuliłam się do niego w tył głowy. Nie lubi tego.A do uszka dał się przytulić.

mru napisał(a):
oh, boże ale super foty :D (wybaczcie, byłam wyrwana z życia przez weekend) - jaki cudak z Hena! nie no, teraz prezentuje się świetnie!

i tak grzecznie leży i śpi... wow :) nawet na sfinksa leżeć potrafi!

a ja w czwartek go zobaczę :D ciekawe, czy nas pozna!

Posted

Hen podobno chce się bawić, zaczepia męża Marty :P hihi

tylko właśnie na razie jeszcze myślimy, żeby go nie nakręcać, bo on się szybko rozbestwi, co nie znaczy, że w przyszłości nie będzie zabaw :)

Posted

mru napisał(a):
Hen podobno chce się bawić, zaczepia męża Marty :P hihi

tylko właśnie na razie jeszcze myślimy, żeby go nie nakręcać, bo on się szybko rozbestwi, co nie znaczy, że w przyszłości nie będzie zabaw :)

powiem Ci że jak on chce się bawić to nei ma przebacz, moją nogą majtnął tak wysoko... :D
nawet Dane zaczepia, stąd się dowiedziałam że ona szczeka- on do niej 'zabawowy szczeniaczek' a ona go objechała. no to też zaszczekał, a co! :)
sypialnei zwiedził dzisiaj, nawet bubek zawału aż takiego już nie dostaje :)
dzisiaj nam się zlał na swojego drybeda, rzeczywiscie mokre jest pod spodem a na górze suche :|

Posted

ahaha ojeza to co on tak leje na niego? :P

nie sądziłam, ze Hen się tak rozkręci w tę stronę akurat - mowie teraz o zabawie ;)

Posted

mru napisał(a):
ahaha ojeza to co on tak leje na niego? :P

nie sądziłam, ze Hen się tak rozkręci w tę stronę akurat - mowie teraz o zabawie ;)

hehe mysmy tez nie mysleli. powaznie zastanawiam się nad jakąś jęczącą piłką żeby się czymś zajął.

Posted

obejrzałam foty po strzyżeniu - kurcze! jaki on jest piękny!!! aż mi łzy z radości i jego szczęścia poleciały :) :) :)

a dlaczego wcześniej się nie zdradziłaś babo, żę masz galerię?! ja tez chciałam Twoje suczydła zobaczyć!

a co do legowiska - ukochanym miejscem do spania dla prawie 30-kilogramowego psa było posłanko po Yorku... serio! :)

Posted

jambi_ napisał(a):
obejrzałam foty po strzyżeniu - kurcze! jaki on jest piękny!!! aż mi łzy z radości i jego szczęścia poleciały :) :) :)

a dlaczego wcześniej się nie zdradziłaś babo, żę masz galerię?! ja tez chciałam Twoje suczydła zobaczyć!

a co do legowiska - ukochanym miejscem do spania dla prawie 30-kilogramowego psa było posłanko po Yorku... serio! :)

mialam przez chwilke linka w sigu :) ale potem skasowalam.
po yorku... juz gdzies pisalam ze te psy to durne są :D

Posted

figa33 napisał(a):
albo w pudełko po butach , moze nie taki 25 kg , ale 10 kgmowy...hmmm

oo moja Danuta się składa do każdego koszyka, pudełka... kapelusza...

Posted

Dzisiaj był pierwszy raz kiedy M poszedł z trzeba psami sam na spacer :)
na łące puścił suki, Bubek (szara) oczywiście wlazła Henowi pod nogi, przeraziła się i zaczęła skamleć. ten się przeraził jeszcze bardziej i... wyciął długą pozostawiając oszołomionego M ze smyczą i obrożą w ręku. a tak ciasno była zapięta!
dobrze że łączka mała, ale łaził łąził i oapmiętał się dopiero jak w płot wywalił łepetyną i zaczął nasłuchiwać gdzie ktoś jest.
Śmieszne to i straszne, obrożę miał założoną po strzyżeniu i w sumei nei sprawdziłam czy nie za luźno...
a taki osowiały i spokojny miał być hehe, to teraz szaleje i podgryzać chce wszystkich :) zeżarł buta i smoczki... :)

najcudowniejsza pierd*łka była jak niosłam budynie w kubkach i zrobił pokaz 'motylem byłem' niuchając za oparami budyniu :D

dobre też było jak się wściekł że coś go tam ciągle zaczepia i zaczepia i to dziabnął... szkoda że to był jego własny ogon :D

Posted

plisssss adresatkę przypnijcie Heniusiowi , i najlepiej jeszcze napisać długopisem na odwrocie obróżki ( ale na pewno to wiecie:lol: )

Henryku , psinko , tak się cieszę ,że masz taką fajną rodzinkę :loveu:

Posted

figa33 napisał(a):
plisssss adresatkę przypnijcie Heniusiowi , i najlepiej jeszcze napisać długopisem na odwrocie obróżki ( ale na pewno to wiecie:lol: )

Henryku , psinko , tak się cieszę ,że masz taką fajną rodzinkę :loveu:

ma adresatkę, ma silikonowe cos od czipowania i jest zaczipowany :)
no i teraz ma ściśniętą obrożę, widocznie zostala po strzyzeniu zapieta tak jak byla, a szyja mu się zmniejszyła :)
ano, i spoza osiedla na razie nie wychodzimy, niech pozna okolicę

Posted

morepig napisał(a):
Śmieszne to i straszne, obrożę miał założoną po strzyżeniu i w sumei nei sprawdziłam czy nie za luźno...

no włąsnie, ja też zawsze o tym zapominam po każdym strzyżeniu Arona, i zawsze obroża musi być zacieśniona!

morepig napisał(a):
dobre też było jak się wściekł że coś go tam ciągle zaczepia i zaczepia i to dziabnął... szkoda że to był jego własny ogon :D

właśnie jadłam śniadanko przed monitorem w pracy... i prychnęłam bułką w monitor ...
:roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojacie Henryk zaliczył giganta???? :mdleje:

mała sznupa panikara - skąd ja to znam :lol:

ano zaliczył hehe. w sumie ciągle coś nowego zalicza, a to bialy ser, a to odkurzacz a to gigant.. :D
teraz usiłuje ogarnąć stół, jedliśmy jajka sadzone :D i mu pachnie