Lucyna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To brzmi całkiem sensownie. Taki domek w bloku i wszyscy już dorośli ... Quote
hop! Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Poker']dziś był telefon z Warszawy, bardzo sensowny, rodzina z bloku, rodzice i studiujące dzieci.Ostatni piesek wzięty ze schroniska odszedł w październiku po 16,5 latach . Państwo 1% wpłacają na zwierzaki. Pani ma się odezwać jutro, zobaczymy[/QUOTE] Mam nadzieję, że jutro się odezwą. Ciekawe w jakiej dzielnicy mieszkają. Quote
Poker Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nie pytałam się jeszcze o dzielnicę. Zobaczymy czy pani zadzwoni. Quote
Poker Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 był inny telefon , z Bystrzycy Kłodzkiej przez pośrednika, czekam na odzew osoby bezpośrednio zainteresowanej. Quote
Poker Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='ona03']Najgorsze to czekanie :cool3:[/QUOTE] ja się jakoś nie martwię, kiedy będzie DS. Jesteśmy pod tym względem na dobrym luzie, a mój mąż ciągle mówi,że ona jeszcze za mało się z nami zsocjalizowała. Quote
Lucyna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Będziemy czekać dalej ... na ten najlepszy Quote
hop! Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Poker']nikt nie dzwonił , nie wiedzą co tracą.[/QUOTE] Poker, dobre podejście. ;) Quote
kamilawa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 I hopamy na górę! Może dziś telefon znów zadzwoni. ;-) Quote
Poker Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='kamilawa']I hopamy na górę! Może dziś telefon znów zadzwoni. ;-)[/QUOTE] i zadzwonił :evil_lol:, młoda kobieta z Bystrzycy Kłodzkiej, brzmi bardzo obiecująco.Dziś przyjedzie poznać Tami, chce psa, w którym się zakocha.Myślę,ze bardzo dobre podejście.Jesteśmy umówione na 18. Tylko jak zrobić wizytę w tej miejscowości ? :crazyeye: Quote
kamilawa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Haha! zaczarowałam telefon :D Super podejście, mam nadzieję, że pani okaże się fajną osobą, której w przyszłości można by było powierzyć Tami ;-) Hm, nikogo z tej miejscowości na dogo nie ma? Quote
Dark Lord Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak to jak zrobić, przecież Bystrzyca Kłodzka nie jest daleko, pociągiem się jedzie z godzinkę, autem jeszcze szybciej;) Quote
Lucyna Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Może to ta Pani, w Tamisi nie da się nie zakochać ... Quote
Poker Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 niestety, nie ta pani, bo ani się nie zjawiła, ani nie zadzwoniła.Raczej jest u mnie skreślona, chyba,że zaistniały nadzwyczajne okoliczności. Quote
andzia69 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Poker']niestety, nie ta pani, bo ani się nie zjawiła, ani nie zadzwoniła.Raczej jest u mnie skreślona, chyba,że zaistniały nadzwyczajne okoliczności. widać nie miała zasiegu;):) gdybyscie miały jakis wolny tymczas...cokolwiek - pomózcie: http://www.dogomania.pl/threads/179458-A-nieg-jej-legowiskiem-mrA-z-przyjacielem-ok-7-mies-sunia-pod-goA-ym-niebem?p=14053569#post14053569 Quote
Awit Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zapewne Pani wydaje się, że ładniej wygląda takie zakończenie sprawy, niż poinformowanie, że się zrezygnowało. Dorośli ludzie... Quote
Basia1244 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pozdrawiam Tamisię i przy okazji podrzucę panienkę - niech się dla niej znajdzie ten naj naj najlepszy domek! Quote
ona03 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak domkowi trudno przejechać 100 km :cool3:, i jeszcze nie zadzwonić, to nie jest prawdziwy domek. Tamisia znajdzie ten najwspanialszy :lol: Quote
Lucyna Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pokerku, jak to, będziemy trzymać ...:kciuki: zdradź troszkę proszę ...:eviltong::modla: Quote
Recommended Posts