Poker Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 togaa napisał(a):Ach....bo u Ciebie zawsze optymizmem wieje ...Choćby nie wiem co sie działo. coś takiego?? :crazyeye:nie sądziłam ,że tak jest ,ale ogólnie to jestem realistyczną optymistką :evil_lol: Quote
Lucyna Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Śpijcie dobrze ... już jestem uspokojona Quote
Basia1244 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jak dziś czuje się Tamisia i Pokerek?? Quote
Poker Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dzięki za pamięć.Po upojnej nocy jakoś funkcjonuję, Tamisia lepiej niż ja. Wymiotowała kilka razy żółcią i śluzem, co dla niej nie było stresem, bo była trzeźwa i żwawa. Rano pełna pralka ścierek , poszewek i poduch. Tamisia jest artystką cyrkową, bo przegryzła tasiemki od fartuszka, jakby nożyczkami odcięła i to na grzbiecie,Jak ona tego dokonała, to nie wiem. A jedzeniem kiepsko, dałam jej surowiznę, trochę zmemlała. Czekam na wyniki wizyty przedaopcjnej. Quote
Poker Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Już po wizycie, która wypadła celująco.Tami będzie miała bardzo dobrze.Państwo nie mogą się jej doczekać.Musimy ustalić termin odbioru małej w przyszłym tygodniu. Quote
Lucyna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 :happy1::laugh2_2::Dog_run::sweetCyb: A Ty Poker nie płacz, jeśli domek cud-miód to ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 serce mi ściska i małżowi też. Ale już próbuję działać , by trafił do nas synek Duni. Quote
Lucyna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O boziucho, synka będą mieć ... :lying: oby się udało ...:kciuki: Quote
togaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Szczęściara z Ciebie...Nie dość że trafiaja do Ciebie same cudo-szkuciaki , to te czupiradła trafiają do świetnych domków... Quote
Poker Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lucyna napisał(a):O boziucho, synka będą mieć ... :lying: oby się udało ...:kciuki: jeszcze nie wiadomo,ale bardzo bym chciała Quote
Poker Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 togaa napisał(a):Szczęściara z Ciebie...Nie dość że trafiaja do Ciebie same cudo-szkuciaki , to te czupiradła trafiają do świetnych domków... a co to znaczy szkuciaki ? :crazyeye: i co znaczy czupiradła :mad:, to śliczne pieseczki :loveu: Quote
zerduszko Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wspaniałe wieści :) Poker, jak Ty to robisz?? ;) Quote
Poker Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 zerduszko napisał(a):Wspaniałe wieści :) Poker, jak Ty to robisz?? ;) nijak, nawet palca tym razem nie przyłożyłam do ogłoszeń.Robiły je hop! i Lucyna , bardzo im dziękuje . A mała akrobatka zgryzła fartuszek do końca, na spacerze szalała jak zwykle, nie straszne jej góry lodu i śniegu. Trochę pojadła surowe , mielone mięso i parę chrupków Quote
zerduszko Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Poker napisał(a):nijak, nawet palca tym razem nie przyłożyłam do ogłoszeń.Robiły je hop! i Lucyna , bardzo im dziękuje . Ogłoszenia, ogłoszeniami... ja robię wielu psom, niektórym od wielu miesięcy i cisza :shake: A jak już psina lękliwa, to kompletnie nikt nie chce :-( Quote
hop! Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 zerduszko napisał(a):Ogłoszenia, ogłoszeniami... ja robię wielu psom, niektórym od wielu miesięcy i cisza :shake: A jak już psina lękliwa, to kompletnie nikt nie chce :-( Pewnie wiele zależy od szczęścia. Poza tym Tami jest śliczna, młoda i niewielka - to też ma ogromne znaczenie. Quote
malawaszka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Poker napisał(a):serce mi ściska i małżowi też. Ale już próbuję działać , by trafił do nas synek Duni. ooo trzymam :kciuki: za Duniowego synusia!!!! zerduszko napisał(a):Ogłoszenia, ogłoszeniami... ja robię wielu psom, niektórym od wielu miesięcy i cisza :shake: A jak już psina lękliwa, to kompletnie nikt nie chce :-( musimy tamte psiaki na przedłużanie włosów zaprowadzić ;) Quote
Basia1244 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Bardzo dobre wieści!! Malutka szaleje, zdrowieje i szykuje się do własnego domku!! Gratulacje dla Poker,która jak już wspominałam ma czarodziejska moc... :) Quote
Poker Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Poker napisał(a):nijak, nawet palca tym razem nie przyłożyłam do ogłoszeń.Robiły je hop! i Lucyna , bardzo im dziękuje . A mała akrobatka zgryzła fartuszek do końca, na spacerze szalała jak zwykle, nie straszne jej góry lodu i śniegu. Trochę pojadła surowe , mielone mięso i parę chrupków no przyłożyłam , bo napisałam tekst. :eviltong: A małą szaleje na spacerze, skacze na psy , zaczepia. POtem wkleję zdjęcie zjedzonego fartuszka. Nawet ciocia malawaszaka nas odwiedziła :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 malawaszka napisał(a):musimy tamte psiaki na przedłużanie włosów zaprowadzić ;) Mam dawcę kudłów jakby co :lol: Czekam na zdjątka :) Quote
Poker Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tami jeszcze w fartuszku Ofiara ząbków i sprytu Tami Quote
Lucyna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Poker napisał(a):no przyłożyłam , bo napisałam tekst. :eviltong: :evil_lol: Pokerku - a zdjęcia do ogłoszenia takie piękne w jesiennych liściach to kto zrobił? A gdzie te zdjęcia bo nie widzę ... Quote
Basia1244 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ależ ona jest fotogeniczna - modelka czy miss jakaś rośnie?? :) Quote
Lucyna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Teraz widzę, piękna Tamisia jest, miło popatrzeć - może trzeba jej ząbeczki troszkę przytępić ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ona03 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tamiśka śliczna :loveu: ale do nowego domku może nowa fryzurka :evil_lol: Quote
Recommended Posts