Poker Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ona03 napisał(a):Tamiśka śliczna :loveu: ale do nowego domku może nowa fryzurka :evil_lol: Tamisia ma na głowie bałagan artystyczny :evil_lol: a ciocia ona03 to musi zaraz fachowym okiem oceniać. :eviltong: Przed sekundą rozmawiałam z DS, przyjadą po małą w piątek ok.14. Quote
Lucyna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Czyli jeszcze tydzień pocieszycie się maluszkiem ...:lol: A może by tak temat wątku zmienić, ogłoszeń już nie trzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Lucyna napisał(a):Czyli jeszcze tydzień pocieszycie się maluszkiem ...:lol: A może by tak temat wątku zmienić, ogłoszeń już nie trzeba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dopóki Tami nie znajdzie się w domku, niech ogłoszenia jeszcze będą. A może jakiś inny psiak się dzięki nim załapie? Quote
Lucyna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Miałam na myśli, że nie potrzebuje już nowych ... Quote
Poker Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 i był telefon ze Szczecina, dom wygląda na rewelacyjny , szuka suni mniej więcej w typie Tami, łagodnej do psów.Macie jakieś propozycje? Quote
kamilawa Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 A moze ona? Własnie trafiłam na watek. http://www.dogomania.pl/threads/179064-KudA-ata-Maja-w-DT-czeka-na-wspaniaA-y-domek?p=14018412#post14018412 Quote
Lucyna Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Mnie się wydaje, że Tami jest wyjątkowa, niepowtarzalna ... a w jej typie to chyba wątek kudłaczy można podesłać. W sprawie Tami z pewnością będą dzwonić, ma 3 obserwatorów na allegro ...:lol: Quote
hop! Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tami jest wyjątkowa i niepowtarzalna. :loveu: Mój Miki od wczoraj w nowym domu. Ogłaszałam go przez miesiąc. ;) Quote
Poker Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Maja jest prześliczna ,ale oni nie chcą prawdziwej puchatki tylko jak Tami. Quote
Poker Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [QUOTE=hop!;14102778 Mój Miki od wczoraj w nowym domu. Ogłaszałam go przez miesiąc. ;) Gratulacje, cieszę się bardzo. Quote
giselle4 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tamisiu,mialas szczecie ze Poker Cie zobaczyla i masz je dalej bo Ci matkowała..... pozniej wkleje troche fotek http://www.dogomania.pl/threads/179855-BAE-bel-taki-wyrzut-sumienia-czy-zobaczy-swiateA-ko-w-tunelu-i-miA-osc-Pomocy Quote
Lucyna Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A co tam u naszej Tamisi słychać? Pakuje walizki dziewczyna? Quote
Poker Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tami w ostatnim tygodniu robi niesamowite postępy.Coraz częściej podbiega na zawołanie, radośnie nas wita, ogonek mało nie odpadnie. Mała pokochała męża, to jej pańcio, a on ją też uwielbia.Wczoraj powiedział,że jej nie odda. Z jedzeniem ciut lepiej ,ale linię modelki zachowała. Tami ,a właściwie ja , pakujemy manatki. Dałam jej trochę podgryźć pluszaka, żeby mogła go zabrać ze sobą.Dostanie też w posagu poszewkę na poduszkę ze swoimi zapachami i porcję gotowanego jedzonka. Już serce mi pika, gdy myślę o jutrzejszym rozstaniu :-( Muszę przyznać, że jak na razie Tami to najtrudniejszy przypadek do socjalizacji z człowiekiem. Quote
Basia1244 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Aż łezka w oku się kręci po takiej relacji - szczęśliwe zakończenie -niech tak już zostanie Tamisiu! Quote
Lucyna Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Cieszę się, że Tamisia coraz bardziej ufa człowiekowi, nie dziwię się Pańciowi, ale głowa do góry ... Quote
leni356 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Poker']i był telefon ze Szczecina, dom wygląda na rewelacyjny , szuka suni mniej więcej w typie Tami, łagodnej do psów.Macie jakieś propozycje? W tym samym schronisku co Tami są dwie podobne panienki, obie o imieniu Nela (poniżej fotki). Kontakt: 664 315 852-Grazyna 74 83 11 800-Jasia [email protected] PS. Maja ma dom Nela: Nela bis: Quote
Poker Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ludzie ze Szczecina chyba wezmą jakąś bidę , która się tuła już od dłuższego czasu od 1.DT do kolejnego. Quote
Lucyna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Pamiętam o tym Pokerku, trzymam kciukasy za Was ... już wiem ile emocji to kosztuje :placz: Quote
ona03 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dziewczyny i Chłopaki trzymajcie się .... trzymam kciuki :lol: Quote
Poker Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 I nasza malutka, nasza słodycz pojechała :-(:multi: Państwo bardzo ciepli, mili, widać ,że kochają psy.Tami podeszła po kolei do pani i pana.Zjadła, o dziwo, smaczki z ręki, dała się pogłaskać. Poszliśmy razem na spacer i oczywiście pokazała jaki z niej żywiołek. Ze ściśniętym sercem pożegnaliśmy maleńką , oddaliśmy w ręce pani i pojechali. Jesteśmy pewni ,że będzie miała najlepszy domek.Boję się tylko ,żeby państwo nie zaufali jej zbyt szybko i nie puścili jej luzem.Prosiłam o ostrożność aż do znudzenia. A TAmi coś czuła, bo zachowywała się inaczej niż zwykle.Zauważyliśmy , psiaki zawsze "coś"czują. Quote
Basia1244 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 I cieszę się i smucę - ale chyba bardziej to się cieszę i tak po cichu zastanawiam się, jakiego kudłacza tym razem Poker na "psy" wyprowadzi ?:) No i zmieniam podpis - na jakąś bidulkę, co jeszcze domku nie ma. Tamisiu wszystkiego dobrego w nowym domku!! Quote
Lucyna Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Tamisiu, tak chciałam pomiziać cię przed odjazdem ... nie udało się :-( Poker, jaka ona była ... tam w schronisku ... a jaka dzisiaj odjechała? I to wszystko dzięki Tobie i Twojemu małżowi ... wiesz ryczeć mi się chce, tak się rozczulilam. Gratuluję Wam ...:p Quote
Poker Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 dzięki za słowa otuchy.Oddanie psiaka, to oddanie kawałka serca,Właściwie jakby się dziecko oddawało. Trzeba się pozbierać do kupy i pomagać dalej , bo inaczej można by zbzikować. Quote
Recommended Posts