Jump to content
Dogomania

TAMI po wspaniałym tymczasie u POKER znalazla wymarzony DOMEK! :)

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
Jak sie miewa Tamisia? Poker kiedy planujecie sterylkę?

sterylkę planuję jak jeszcze chociaż z kilo przytyje i w badaniu kału nie będzie włosogłówki.

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zerduszko napisał(a):
Boli ja biedulkę i boi sie dotyku?
Ślicza trójca :D

Pewnie brzuszek ją czasem boli.Mamy wrażenie jakby ona miała poczucie winy,że się źle czuje.

Posted

Ja w poczucie winy u psów nei wierzę, zbytnia antropomorfizacja, ale jak patrz na moje wymiotujące np. to inaczej tego nie moge nazwać... ludzie są głupie, niektórzy karcą psa za takie rzeczy - moze i ją ktoś zbił, bo zawarczała, jak ja dotykał po bolącym brzuszku.

Posted

Bardzo dziękuję za chęć pomocy , z której z radością skorzystam.
Jeżeli chodzi o treść , to muszę coś z siebie wykrzesać, chyba że jakaś życzliwa cioteczka pomoże.

Posted

Skleciłam kilka zdań od siebie jako baza. Proszę jeszcze coś dopisać lub poprawić lub zaproponować coś innego.

Przepiękna i młodziutka, aczkolwiek nieufna suczka Tami szuka życzliwej duszy. Człowieka, który poświęci jej troszkę czasu i przekona, że nie wszyscy ludzie są źli. Jako bezdomna psina Tami zaznała wiele złego. Od dwóch miesięcy przebywa w domu tymczasowym we Wrocławiu i robi wielkie postępy. Jest delikatna i krucha, zarówno w charakterze jak i w urodzie.

Posted

Przyszła WENA, może nie najlepsza ,ale zawsze coś ,poprawiajcie .

Tami to drobniutka roczna suczka,wysokości 40 cm w kłębie, o pięknym , niespotykanym umaszczeniu.
Dotychczas nie znała przyjaznej ręki człowieka, była bita i przeganiana.Obecnie przebywa w domku tymczasowym, gdzie otoczona miłością powoli nabiera zaufania .Jest przyjazna do innych zwierząt i łagodna do ludzi.
Sunia szuka najlepszego domku na świecie, który ją pokocha na zawsze.
Tami jest zaszczepiona, odrobaczona, ma założoną książeczkę zdrowia,przed wydaniem będzie wysterylizowana.
Warunkiem adopcji jest wizyta przeadopcyjna oraz podpisanie umowy.
Kontakt pod nr telefonu 713482951.

Posted

Uważam, że teks jest akuratny ... i możemy ogłaszać Tamisię. Jeszcze trzeba wybrać zestaw zdjęć.
Widać, że szczęśliwa na tej podłodze obok pańcia.
Czy małż szczęśliwy? Nic nie widać, ale podejrzewam, że TAAAAAK :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pokerku, czy to może być zdjęcie przewodnie w ogłoszeniach?

Tami to drobniutka roczna suczka, wysokości 40 cm w kłębie, o pięknym , niespotykanym umaszczeniu.
Dotychczas nie znała przyjaznej ręki człowieka, była bita i przeganiana. Obecnie przebywa w domku tymczasowym, gdzie otoczona miłością powoli nabiera zaufania . Jest przyjazna do innych zwierząt i łagodna do ludzi.
Sunia szuka najlepszego domku na świecie, który ją pokocha na zawsze.
Tami jest zaszczepiona, odrobaczona, ma założoną książeczkę zdrowia, przed wydaniem będzie wysterylizowana.
Warunkiem adopcji jest wizyta przeadopcyjna oraz podpisanie umowy.
Kontakt pod nr telefonu 713482951.