kamilawa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Do dolnośląskiego schroniska trafiła sunia... miniaturka... 20-30 centymetrów... W tych kilku centymetrach jest niewyobrażalnie dużo strachu... ...strachu wywołanego przez człowieka. Co takiego się stało, że znalazła się w schronie? Nie wiadomo. Wiadomo to, że po kwarantannie trafi na ogólne boksy. Izolatki zajęte, extra zapchane schronisko. Dla niej ogólne boksy = śmierć. Błagam, pomóżmy jej. Ona długo nie wytrzyma. Dzięki kochanej Grażynce mała może na nowo zaufać. Ale potrzeba czasu... a tego czasu jest za mało! Potrzeba pilnie DT! Na cito! Pomocy! To mała, kudłata dziewczynka, która też kocha! Tamarka jest w dolnośląskim schronisku AZYL w Dzierżoniowie. Kontakt do wolontariuszek: GRAŻYNA: tel: 664 - 315 - 852 @: [email protected] Zobaczcie... ONA W NICZYM NIE ZAWINIŁA, POMÓŻMY JEJ! Quote
kamilawa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Nikogo niunia nie zainteresowała..? Quote
agailawa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Kolejny biedny psiak :placz: nie rozumiem tego świata..:shake: w czym taka kruszynka sobie zawiniła ? :-( niczym.. podnoszę słodziaka.. : ) domku szybko - zgłoś się ! Quote
kamilawa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Aga... roześlij watek gdzie mozesz.. .. ja już musze uciekać. A ty moja kolejna para rąk... i lepsza głowa do myślenia... Proszę, pomóż. Quote
agailawa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 kamilawa napisał(a):Aga... roześlij watek gdzie mozesz.. .. ja już musze uciekać. A ty moja kolejna para rąk... i lepsza głowa do myślenia... Proszę, pomóż. dobrze porozsyłam ;) Quote
kamilawa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Dziękujemy za odwiedziny. Mamo co robić! Ja już sił nie mam na to wszystko... Quote
Caragh Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 O matko, jaka ona wystraszona :( Te spojrzenie... ten ogonek podkulony... :( :( :( Quote
PapryczkaChili Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 czy to jest psiak, który wymaga 'wyjątkowej' opieki - czy ona taka strachliwa czy z powodu schroniska taka zestresowana? Quote
kamilawa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Dzięki za odzew- już wyjaśniam. Zaprosiłam na wątek Grażynkę - wolontariuszkę także zaraz powinna się zjawić. Odpowie na każde Wasze pytania, ja tylko zakładam wątek. Robię co mogę, ale dzieli mnie zbyt duża odległość, bym mogła tam w schronie pomagać. Tamarka wygląda na młodą sunię, jest na pewno zestresowana schronem, otoczeniem... podejrzewam, że chwile czasu, spokój i sunia odzyskałaby 'siły'... Quote
rita60 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jaka przestraszona malenka Okruszka:shake:jak taki krasnalek trafił do schronu:-( Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziewczyny a jaka jest realna szansa, żeby sunia jak najdłużej nie poszła na bosky ogólne ? A czy od Was ktoś jej nie może wziąść na tymczas, a my w tym czasie ogłaszałybyśmy ją ? Bo teraz jest taki cieżki okres, wiele schronisk przepełnionych, a te słabsze psiaki czy to wystraszone czy kalekie czy ślepe to nie wiem jak one sobie dadzą radę :(. Quote
fiorsteinbock Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nie moge dodzwonic sie do gisellki, jest poza zasiegiem. Dzwonila do mnie Poker, wyslalam jej PW. Dzieki Kamus za watek. Quote
kamilawa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Grażyna do mnie napisała : "Tamarka ma około2-3 lat telefon musze podac nowy numer bo stracilam juz pewnie na zawsze" Quote
rita60 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziewczyny jak by były lepsze foty,tekscik,to by mozna było sprobowac z ogłoszeniami,ona jest taka malutka i sliczna,pewnie domek by sie znalazł:roll: Quote
Poker Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Biorę ją na DT , trzeba wymyślić coś z transportem.Do kiedy ma kwarantannę? Quote
giselle4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 TAK ,WYSTRASZONA BO PSIAKI SZCZEKAJA NIE MA CZŁOWIEKA,nikt nie przytuli i nie powie dobrego slowa a ona chce byc niewidoczna,zje beton i wejdzie do tego dołka.... zabiore ja na nauke wiecej nie moge zrobic sorry pochodze na spcerki,pogadam ,przytule ,wykąpie....polezy w ciepłym, zje i zobaczymy dziekuje Kama Quote
Caragh Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Poker']Biorę ją na DT , trzeba wymyślić coś z transportem.Do kiedy ma kwarantannę? Ale sie malenkiej poszczescilo, juz oferta DT :loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Poker napisał(a):Biorę ją na DT , trzeba wymyślić coś z transportem.Do kiedy ma kwarantannę? giselle4, czy ja nie jestem godna tego , by dostać sunie na DT ?? Quote
giselle4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Pokerku kochany nawet nie zauwazylam Teojego wpisu sorry Ty jestes najgodniejsza i pomoge aby jak najszybciej byla u Ciebie zaraz po kwarantannie Quote
Onaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 To do kogo był ten wcześniejszy post o wyprowadzaniu suni, bo jakoś nie zrozumiałam ? Quote
giselle4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Przez to malenstwo ja nie moge spac.... a mam jeszcze 2 takie stwory Cekina i Bambi.... Pokerku ,jezeli Ty wezmiesz Tamarke ja wezme Cekina i moze gdzies umieszcze Bambi zostanie Bursztyn i Coli Quote
Recommended Posts