Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej Pigwusia jedzie do domu. Śledziłam ten wątek od jakiegoś czasu i dziwiłam się strasznie, że tak piękna sunia nie może znaleźć domku:shake:. Ale teraz już będzie wszystko dobrze, Pigwuniu pakuj się. Tak bardzo się cieszę:multi:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Majuska Ty już zawieź szybciutko Pigwę i zrób coś z tytułem wątku, bo ile razy widzę to POMOCY!!! MYSZKA MA DOM!!! To mi się śmiać chce... A dom Myszkowy powinien się obrazić :evil_lol:

No i co wstrętne ciotki klotki? Na razie taki tytuł dałam, może być?:eviltong:

Ale mamy pogodę, na razie leje deszcz a na chodnikach jest lodowisko, drogi posypuja solą więc mam nadzieję , że się doczłapiemy, chyba , że w orzechowskich polach ugrząźniemy, trzymajcie za naszą przyczepność:roll::lol:

Posted

ojej , pogoda dzisiaj iście "lodowiskowa"
nie można było ruszyć samochodu z parkingu...
dziewczyny pewnie już po Pigwę pojechały , doczekałaś się śliczna ..!!!!!
a obserwatorów miała na allegro! :-o
to , na kogo podmieniamy allegro Pigwusi , jeszcze 2 dni? Hę?:cool3:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Cudowna wiadomosć. Tak długo kubicowałam Pigwuni. Umiesciłam na Nk,żeby wiecej ludzi zobaczyło jaka to piekna ksiezniczka. Pigwa ,zycze wszystkiego dobrego w nowym domku. Codzień dobre wiadomosci. Wczoraj do nowego domu pojechała Fifi.......:multi::multi:

Posted

Dajemy znac!Pigwa juz w domku,rodzinka miła,Pigwa podobała sie..Przekazałysmy ja w Tarnowie,w drodze deszcz,gradzik,snieg.W powrotnej ...wymiotki.Zdjecia z podrózy wklei majuska,dopiero wróciłysmy.Sunia jechała grzeczniutko na kolanach.

Posted

Same smiałysmy sie ,ze akcje wypadaja w nieciekawa pogode/Zuzia,Celinka Timur,Pigwa.:shake:/Ja bywam "stłuczkowa",jechała dzielnie majuska.Łacznie od 8.45 rano.Z Pigwa nie powinno byc problemów,grzeczna,umiarkowanie przestraszona,wtulona na rekach obserwowała wszystko dzielnie.Troszke bała sie przekazywania w inne rece,ale tulona mysle szybko sie przyzwyczai.:lol:

Posted

Jestem też, musiałam troche wynagrodzić swoim "zdradzanym" psom moją nieobecność,( mój autystyczny Poldziu szalał na mój widok z radości:loveu:)

W drodze wesoło nie było, nie pytajcie jakich słów używałyśmy z Halcią i ile razy pukałyśmy sobie do łba, że jesteśmy nienormalne...deszcz, grad, śnieżyca ( przywoływałyśmy jeszcze pioruny, powodzie...bo za mało emocji było )

W schronisku mokro, ale biało i bez błota odwiedziłyśmy swoich pupili, był spacerek, a potem Pigwula ładnie z nami w biurze czekała ( w towarzystwie zazdrosnych rezydentek ) na załatwienie " papirów"

A potem ruszyłyśmy w drogę, sunieczka bardzo grzecznie na rączkach, przytulona podróżowała

Spotkalismy sie z nową Pigwusiową rodzinka pod Tarnowem, załatwilismy formalności i maleńka ruszyła do Krakowa do swojego domku na kolankach nowej Pańci:

Życzymy niuni i nowej rodzince wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości!!
Pigwunia sprawuj się!!

P.S. Właśnie odebrałam maila w sprawie domku dla Pigwy, bardzo konkretnego.......tak myślałam, że jak w końcu będzie się działo to wszystko naraz:roll:

Posted

My bardzo dziękujemy wszystkim ciotkom pomagającym obu dziewczynkom Pigwie i Myszce, tu był dla nich włożony ogrom pracy, mnóstwo pieknych fot, ogłoszeń, trzymania kciuków, naprawdę bardzo Wam dziękujemY!!
Oczywiście wciąż prosimy o kciuki, aby obie sunie sie zaaklimatyzowały , zwłaszcza nasza dzikuska Myszka i aby były szczęśliwe one same i ich rodzinki!!

Posted

majuska i halcia niezawodne:loveu::multi:
majusko , wiem ,ze Ty jesteś zmęczona i halcia też:calus:...ale może inne ciotki dały by namiary na Pigwo - podobną psinkę , mała ma duże powodzenie i znów przybyło Jej obserwatorów..może podrzucimy im jakiegoś w typie Pigwy?
bardzo proszę o kandydata/kandydatkę :modla:...to jeszcze do wtorku w dużej oglądalności

Posted

No własnie szukałam,sa lekko przycięzkie parówkowate.Z drobniutkich suniek,ale szetlikowata wybrałam jakby co DIXI ewentualnie Trixie,ale nie sa kremowe.A myslałam własnie o Śniezynce,tylko,ze to szczeniak.Dobrze,ze Śniezynka,zadzwonie jutro czy jest.