Lilu83 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ojej Pigwusia jedzie do domu. Śledziłam ten wątek od jakiegoś czasu i dziwiłam się strasznie, że tak piękna sunia nie może znaleźć domku:shake:. Ale teraz już będzie wszystko dobrze, Pigwuniu pakuj się. Tak bardzo się cieszę:multi: Quote
majuska Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Majuska Ty już zawieź szybciutko Pigwę i zrób coś z tytułem wątku, bo ile razy widzę to POMOCY!!! MYSZKA MA DOM!!! To mi się śmiać chce... A dom Myszkowy powinien się obrazić :evil_lol: No i co wstrętne ciotki klotki? Na razie taki tytuł dałam, może być?:eviltong: Ale mamy pogodę, na razie leje deszcz a na chodnikach jest lodowisko, drogi posypuja solą więc mam nadzieję , że się doczłapiemy, chyba , że w orzechowskich polach ugrząźniemy, trzymajcie za naszą przyczepność:roll::lol: Quote
lika1771 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Pigwa dzisiaj twoj dzien, bardzo sie ciesze Quote
figa33 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ojej , pogoda dzisiaj iście "lodowiskowa" nie można było ruszyć samochodu z parkingu... dziewczyny pewnie już po Pigwę pojechały , doczekałaś się śliczna ..!!!!! a obserwatorów miała na allegro! :-o to , na kogo podmieniamy allegro Pigwusi , jeszcze 2 dni? Hę?:cool3: Quote
Javena Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Cudowna wiadomosć. Tak długo kubicowałam Pigwuni. Umiesciłam na Nk,żeby wiecej ludzi zobaczyło jaka to piekna ksiezniczka. Pigwa ,zycze wszystkiego dobrego w nowym domku. Codzień dobre wiadomosci. Wczoraj do nowego domu pojechała Fifi.......:multi::multi: Quote
Atrisko Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ...trzymam kciuki trzymam mocno...uważajcie na siebie dziewczyny.... Quote
Dzika_Figa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Sądząc z tego, co słyszałam o Majuskowej jeździe, to poradzi sobie w każdych warunkach. Ale i tak trzymam kciuki za bezproblemową jazdę i szybką aklimatyzację Pigwy. Quote
karolciasz28 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :multi::multi::multi::multi: Trzymam kciuki! Ale nawet tak źle na drogach nie jest...:) Quote
tiggi Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Majusko kochana, daj znać że dojechałyście szczęśliwie i jak nasza Pigwa przywitała się z swoimi nowymi "rodzicami". Quote
halcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dajemy znac!Pigwa juz w domku,rodzinka miła,Pigwa podobała sie..Przekazałysmy ja w Tarnowie,w drodze deszcz,gradzik,snieg.W powrotnej ...wymiotki.Zdjecia z podrózy wklei majuska,dopiero wróciłysmy.Sunia jechała grzeczniutko na kolanach. Quote
Florentynka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Uff - dobrze że jesteście. Ten śnieg i lodowisko pod spodem - brr! Ja wiem, że Majuska jest kierowca ekstremalny, ale i tak się o Was martwiłam. Quote
lika1771 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Super ze dojechałyscie szczesliwie,Pigwa tak sie ciesze sunieczko w koncu masz swoj domek:multi::multi: Quote
halcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Same smiałysmy sie ,ze akcje wypadaja w nieciekawa pogode/Zuzia,Celinka Timur,Pigwa.:shake:/Ja bywam "stłuczkowa",jechała dzielnie majuska.Łacznie od 8.45 rano.Z Pigwa nie powinno byc problemów,grzeczna,umiarkowanie przestraszona,wtulona na rekach obserwowała wszystko dzielnie.Troszke bała sie przekazywania w inne rece,ale tulona mysle szybko sie przyzwyczai.:lol: Quote
majuska Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Jestem też, musiałam troche wynagrodzić swoim "zdradzanym" psom moją nieobecność,( mój autystyczny Poldziu szalał na mój widok z radości:loveu:) W drodze wesoło nie było, nie pytajcie jakich słów używałyśmy z Halcią i ile razy pukałyśmy sobie do łba, że jesteśmy nienormalne...deszcz, grad, śnieżyca ( przywoływałyśmy jeszcze pioruny, powodzie...bo za mało emocji było ) W schronisku mokro, ale biało i bez błota odwiedziłyśmy swoich pupili, był spacerek, a potem Pigwula ładnie z nami w biurze czekała ( w towarzystwie zazdrosnych rezydentek ) na załatwienie " papirów" A potem ruszyłyśmy w drogę, sunieczka bardzo grzecznie na rączkach, przytulona podróżowała Spotkalismy sie z nową Pigwusiową rodzinka pod Tarnowem, załatwilismy formalności i maleńka ruszyła do Krakowa do swojego domku na kolankach nowej Pańci: Życzymy niuni i nowej rodzince wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości!! Pigwunia sprawuj się!! P.S. Właśnie odebrałam maila w sprawie domku dla Pigwy, bardzo konkretnego.......tak myślałam, że jak w końcu będzie się działo to wszystko naraz:roll: Quote
Florentynka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Fajnie dziewczyny razem wyglądają - Pigwa i jej nowa Pani! Powodzenia, sunieczko! Quote
tiggi Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Powodzenia i dużo szczęścia dla nowej rodzinki Pigwy. Pigwuniu, miłych snów w ciepłym domku. Majusko i Halciu - dzięki. Quote
majuska Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 My bardzo dziękujemy wszystkim ciotkom pomagającym obu dziewczynkom Pigwie i Myszce, tu był dla nich włożony ogrom pracy, mnóstwo pieknych fot, ogłoszeń, trzymania kciuków, naprawdę bardzo Wam dziękujemY!! Oczywiście wciąż prosimy o kciuki, aby obie sunie sie zaaklimatyzowały , zwłaszcza nasza dzikuska Myszka i aby były szczęśliwe one same i ich rodzinki!! Quote
figa33 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 majuska i halcia niezawodne:loveu::multi: majusko , wiem ,ze Ty jesteś zmęczona i halcia też:calus:...ale może inne ciotki dały by namiary na Pigwo - podobną psinkę , mała ma duże powodzenie i znów przybyło Jej obserwatorów..może podrzucimy im jakiegoś w typie Pigwy? bardzo proszę o kandydata/kandydatkę :modla:...to jeszcze do wtorku w dużej oglądalności Quote
halcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No goraco to mi przychodzi do głowy to malenstwo ze swietlicy,ale to szczeniak.Spróbuje zadzwonic do Ulki.Przejrze jeszcze galerie... Quote
majuska Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Halciu właśnie wysłałam do Figi ta Śnieżynkę z ostatniej waszej sesji, Figa już robi allegro, on ataka Pigwowa trochę i bidulka bo łapka chora.. Quote
halcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No własnie szukałam,sa lekko przycięzkie parówkowate.Z drobniutkich suniek,ale szetlikowata wybrałam jakby co DIXI ewentualnie Trixie,ale nie sa kremowe.A myslałam własnie o Śniezynce,tylko,ze to szczeniak.Dobrze,ze Śniezynka,zadzwonie jutro czy jest. Quote
karolciasz28 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 :multi::multi::multi: A MAJUSKA do Orzechowiec dojechałyście bez większych problemów,tzn. droga przejezdna? Quote
Recommended Posts