Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moze ona i w schronisku i w nowym domku dalej tęskni jeszcze za kims kogo miała wczesniej?Te przysmaki z ręki jak najbardziej i czułe przemowy.Ja bym tam delikatnie drapała za uszkiem czy pod broda,coś co jej sprawi przyjemnosc....

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P. Alinka to wyjątkowa osoba, ona mówi, że Myszkę uwielbia i nie jest to dla niej "kłopot", tylko po prostu bardzo się martwi i chciałaby wszystko robić jaknajlepiej aby jej pomagać a nie szkodzić, po prostu kompletnie nic sie nie zmienia i nie wie co robić.
Wczoraj jechała do Wawy z kotami i dlatego jej tu nie ma rozmawiałyśmy długo przez telefon, napewno jak wróci to sie tu odezwie.
Myszko prosze Cię masz takich super ludzi , przełam się!!!

Posted

Wiem, Halcia wiem, tak wypisałam, w razie gdyby komuś do glowy przyszło, że p. Alinka traktuje Myszkę właśnie jak kłopot. Nawet wczoraj jak rozmawiałyśmy, mówiła, że gdyby wiedziała , że z Pigwą taki mamy problem, a o Myszke było tyle telefonów, to pewnie wzięłaby Pigwę. Ale ja uważam, że skoro Myszka właśnie do niej trafiła to widocznie tak miało być, zwłaszcza, że to taka wspaniała osoba, a Myszka to bardzo trudny przypadek....zresztą tak na dobra sprawę to wcale nikt taki konkretny o Myszkę nie dzwonił:)

Posted

Pani Agnieszka Kępka podała mi namiar na świetnego fachowca w Krakowie - Pani Zofia Mrzewińska adres [email protected]. Pani Alinka, jakby chciała skorzystać z pomocy tej pani, niech powoła się na Panią Agnieszkę.Myszka widać jest szczególnym przypadkiem który wymaga fachowej pomocy aby wyszła z swojego przestraszonego świata.Im szybciej trafi do lekarza ktory ją zrozumie tym lepiej, tym szybciej wyjdzie. Ja straciłam 2 miesiące z Perełką myślac, ze najlepszy jest czas i serce- i to wystarczy. Dostałam konkretne wskazówki i pomogło. Trzymam kciuki za Myszkę

Posted

zobaczcie jakie maila dostałam teraz z allegro Pigwy

Treść wiadomości:
Witam ! A co się dzieje z Myszką, która była na poprzedniej aukcji razem z Pigwą?.
Ja tak szukałam takiej suczki przez 3 miesiace- mieszkam we Wrocławiu i znalazłam w Schronisku w Olsztynie Jest u mnie od sw. Mikołaja.
Zal mi tylko Myszki teraz tak zimno. Moze ktoś ją wziął do domu tymczasowego ? Gdyby to było bliżej sama bym to zrobiła. Pozdrawiam Ewa M.

Myszka, ale Ty masz wzięcie psinko...
odpiszę pani ,żeby się nie martwiła...

Posted

Siadać ciotki, wstrzymywać oddechy i trzymać kciuki!!!
Był telefon w sprawie Pigwy...mam jeszcze dostać ostetczne potwierdzenie .......może znowu nic z tego nie wyjdzie , ale trzymajcie kciuki!!