Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie szkoda,ze nie ma psiaków wyczuwajacych dobre domy....wyczajaja narkotyki,papierosy,pirackie płyty,mogły by miec nosa do ludzi/domków/ Tak po jednym specjaliscie na okolice by było wskazane...

Posted

majuska napisał(a):
Asiu dzieki wielkie, trzymam mocno..a która ekspertka idzie z Tobą?

Będę sobie musiała poradzić sama, tym razem. Wcześniej musimy odwiedzić teściową, a na tą nieprzyjemność żadnej parówy narazić nie mogę...

Posted

Florentynka napisał(a):
Będę sobie musiała poradzić sama, tym razem. Wcześniej musimy odwiedzić teściową, a na tą nieprzyjemność żadnej parówy narazić nie mogę...

He, he, no to zrozumiałe...nosem w goleń z całej siły:diabloti:

Posted

Jest dobrze, Pigwa - pakuj manatki!
Sunia bardzo wyczekiwana, ale bez egzaltacji, duża dawka zdrowego rozsądku, pełna świadomość jeśli chodzi o trudności jakie może sprawić pies w okresie adaptacji, pełna zgoda na warunki zawarte w umowie adopcyjnej.

Posted

Jej, fantastycznie! Ja wiedziałam, że to się musi udać tym razem!
Pigwuś, powiedz Majusce, żeby Cię jak najszybciej zawiozła do domu.

majuska napisał(a):

Ciekawa jestem czy to blisko Myszki? Myszka mieszka na Alei Kijowskiej....

Nie jakoś strasznie daleko ale baaardzo blisko też nie, podeślę Ci mapkę.

Posted

tak czuy inaczej moż ejak dziewczyny się zaaklimatyzują to będzie mozna im jakieś spotkanko zorganizować.
Asiu a powiedz jeszcze ilu tam domowników, bo ja tyle wiem , że córreczke maja Państwo?

Posted

Taaak,teraz sa wymagania by były sąsiadkami....:evil_lol::diabloti:Pigwula,super,masz ten wyczekiwany domek.:multi:Ogladałam prognoze,pod koniec tyg.tem.ma spasc do -20...-25

Posted

Słuchajcie, coby czasu nie tracić i psiak , żeby nie marzł, jutro Pigwe ze schronu zabieramy i podwozimy Państwu do Tarnowa, oni tam mogą podjechać, więc trzymajcie jutro kciuki,żeby nas nie zasypało :)

Posted

:multi::multi:Ło matko...Pigwunia do domu!!!:multi::multi: Majuska uważajcie bo droga pewnie do łatwych należeć nie będzie...ale czego się nie robi...:loveu: Suuuper... nareszcie nasza śnieżna księżniczka ma domek!

Posted

Florentynka napisał(a):
Już jutro?

No tak się dogadaliśmy z Państwem, i tak z Halcią planowałysmy pojechać do schronu bo ona za Nelą kwiczy i może jakieś świeże foty popstrykac, więc upieczemy 3 pieczenie przy jednym ogniu.
Droga na bank będzie straszna, ostatnio jak psiaka wiozę to zawsze jest kumulacja śnieżycowa ;)

Potrzeba mocnych kciukasów ciotki, coby Pigwula sie nam ładnie zaaklimatyzowała , bo to też troszke niesmiała sunia, ale znacznie łagodniejsy przypadek od Myszki..

Posted

Majuska my kciukami się zajmiemy a Ty lepiej kierownicy pilnuj i drogi patrz... a Pigwiątko sobie poradzi ...dużo dobrych myśli cioteczki wysyłają za tą małą kruszynkę...

Posted

Majuska Ty już zawieź szybciutko Pigwę i zrób coś z tytułem wątku, bo ile razy widzę to POMOCY!!! MYSZKA MA DOM!!! To mi się śmiać chce... A dom Myszkowy powinien się obrazić :evil_lol: