majuska Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Florentynka napisał(a):Jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną dziś po 18 Asiu dzieki wielkie, trzymam mocno..a która ekspertka idzie z Tobą? Quote
halcia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Własnie szkoda,ze nie ma psiaków wyczuwajacych dobre domy....wyczajaja narkotyki,papierosy,pirackie płyty,mogły by miec nosa do ludzi/domków/ Tak po jednym specjaliscie na okolice by było wskazane... Quote
Florentynka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 majuska napisał(a):Asiu dzieki wielkie, trzymam mocno..a która ekspertka idzie z Tobą? Będę sobie musiała poradzić sama, tym razem. Wcześniej musimy odwiedzić teściową, a na tą nieprzyjemność żadnej parówy narazić nie mogę... Quote
majuska Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Florentynka napisał(a):Będę sobie musiała poradzić sama, tym razem. Wcześniej musimy odwiedzić teściową, a na tą nieprzyjemność żadnej parówy narazić nie mogę... He, he, no to zrozumiałe...nosem w goleń z całej siły:diabloti: Quote
Florentynka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jest dobrze, Pigwa - pakuj manatki! Sunia bardzo wyczekiwana, ale bez egzaltacji, duża dawka zdrowego rozsądku, pełna świadomość jeśli chodzi o trudności jakie może sprawić pies w okresie adaptacji, pełna zgoda na warunki zawarte w umowie adopcyjnej. Quote
majuska Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 No to ja jutro rano zadzwonię do Państwa i będę umawiać się co do transportu. Ciekawa jestem czy to blisko Myszki? Myszka mieszka na Alei Kijowskiej.... Quote
Florentynka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Blisko jest pojęciem względnym - nie jest to drugi koniec miasta, ale też nie rzut beretem... Quote
Dzika_Figa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jej, fantastycznie! Ja wiedziałam, że to się musi udać tym razem! Pigwuś, powiedz Majusce, żeby Cię jak najszybciej zawiozła do domu. majuska napisał(a): Ciekawa jestem czy to blisko Myszki? Myszka mieszka na Alei Kijowskiej.... Nie jakoś strasznie daleko ale baaardzo blisko też nie, podeślę Ci mapkę. Quote
majuska Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 tak czuy inaczej moż ejak dziewczyny się zaaklimatyzują to będzie mozna im jakieś spotkanko zorganizować. Asiu a powiedz jeszcze ilu tam domowników, bo ja tyle wiem , że córreczke maja Państwo? Quote
Florentynka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tak. Państwo z córeczką i chomik - Syriusz zwany też Maksiem. Quote
majuska Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Aaaa, ok. No to dzięki wielkie, jutro będe wydzwaniać ;) Quote
halcia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Taaak,teraz sa wymagania by były sąsiadkami....:evil_lol::diabloti:Pigwula,super,masz ten wyczekiwany domek.:multi:Ogladałam prognoze,pod koniec tyg.tem.ma spasc do -20...-25 Quote
majuska Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Słuchajcie, coby czasu nie tracić i psiak , żeby nie marzł, jutro Pigwe ze schronu zabieramy i podwozimy Państwu do Tarnowa, oni tam mogą podjechać, więc trzymajcie jutro kciuki,żeby nas nie zasypało :) Quote
Atrisko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 :multi::multi:Ło matko...Pigwunia do domu!!!:multi::multi: Majuska uważajcie bo droga pewnie do łatwych należeć nie będzie...ale czego się nie robi...:loveu: Suuuper... nareszcie nasza śnieżna księżniczka ma domek! Quote
figa33 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 i Pigwusia się doczekała:loveu::loveu: super wiadomość!! Quote
majuska Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Florentynka napisał(a):Już jutro? No tak się dogadaliśmy z Państwem, i tak z Halcią planowałysmy pojechać do schronu bo ona za Nelą kwiczy i może jakieś świeże foty popstrykac, więc upieczemy 3 pieczenie przy jednym ogniu. Droga na bank będzie straszna, ostatnio jak psiaka wiozę to zawsze jest kumulacja śnieżycowa ;) Potrzeba mocnych kciukasów ciotki, coby Pigwula sie nam ładnie zaaklimatyzowała , bo to też troszke niesmiała sunia, ale znacznie łagodniejsy przypadek od Myszki.. Quote
Atrisko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Majuska my kciukami się zajmiemy a Ty lepiej kierownicy pilnuj i drogi patrz... a Pigwiątko sobie poradzi ...dużo dobrych myśli cioteczki wysyłają za tą małą kruszynkę... Quote
Dzika_Figa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Majuska Ty już zawieź szybciutko Pigwę i zrób coś z tytułem wątku, bo ile razy widzę to POMOCY!!! MYSZKA MA DOM!!! To mi się śmiać chce... A dom Myszkowy powinien się obrazić :evil_lol: Quote
Florentynka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No, mam dokładnie takie samo wrażenie ;) Quote
Recommended Posts