Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na topik Areska.Tam obszerna relacja słowno-fotograficzna pożegania w klinice,podrózy i przyjazdu do nowego domku!

Pożeganie z dr.Osińską i dr.,Molickim

Posted

Bajko...Ja OCZYWISCIE JESTEM PRZESZCZESLIWA JAK MY WSZYSTKIE Z POPRWAY LOSU NASZYCH KOCHANYCH SZCZENIORKÓW NELLINYCH ORAZ ARESKA...:):):)CZytam watek codziennie i cieszę sie kazdego dnia z nowych wieści..ale..ale Zzapytam z ciekawości-bo jakos tak przycichlo..czy juz cos wiadomo w sprawie pani "nauczycielki"..pracuje dalej ????czy cos sie ruszylo??Wiem ze tu nie mozesz nam wszystkiego pisac..ale bardzo mnie ciekawi czy kuratorium cos zronbilo w tej sprawie- poszly pisma i do dyrekcji i tam....

Posted

Gosiapk napisał(a):
A na przeciwko szkoły w której to ścierwo/morderczyni mieszka należy powiesic wielkie zdjęcia psa z pytaniem do owej "nauczycielki" CZEGO UCZY DZIECI?????:angryy:

Dajcie mi jej adres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

PILNA WIADOMOŚĆ OD BAJKIB

POTRZEBNY NA CITO DOMEK TYMCZSOWY DLA JEDNEGO SZCZENIAKA PO NELLY.

Piesek dziś iść do adopcji, był zainteresowane nim dwie rodziny. Jedna nie zrobiła na Bajce B dobrego wrażenia, a w tej kwestii można jej ufać, druga stwierdziła ,że psa nie chce bo myśleli ,że to husky będzie:angryy::angryy::angryy:

Piesek na razie został zabrany prze Bajke B do domu ,ale nie jest u Niej dla niego za bezpiecznie , ponieważ ma niewidomego pieska... który lubi wszystkiego spróbować... a co najważniejsze BajkiB bardzo długo nie ma w domu....

Tymczas będzie na krótko ponieważ są kolejne domki nim zainteresowane , ale potrzeba czasu na ich sprawdzenie...

Pomóżmy ostatniemu dziecku Nelly, który nie ma nawet zapewnionego tymczasu!!!

Posted

[quote name='J_ulia']Pomóżmy ostatniemu dziecku Nelly!!!

Od dobrych kilku stron cały czas przypominam o tym, że Nektar jest u mnie tylko na tymczasie i szuka stałego domu. Tak więc zostały jeszcze 2 szczeniaki po Nelly które szukają domów.

A tymczasem...
Ja się wcale do niego nie przywiązuję:

Aniołek...

I 100% potwora:

I zdjęcia neutralne:

I zaczyna mnie bardzo martwić to, że Cynamon zaczął znaczyć teren w domu!!! Zasikał mi dywan i swoje posłanie...

Posted

Przepraszam , miałam na myśli to ,że piesek musiałby zostać sam w szpitalu bez braciszków i tak wspaniałej domowej opieki jaka na Nektar. Dlatego zmieniłam na ...
Pomóżmy ostatniemu dziecku Nelly, który nie ma nawet zapewnionego domowego tymczasu!!!

Ja tez ma szczeniaro podrzuconego i też się do niego "nie przywiązuje" ... już przepadłam na całego... rozstanie będzie mokre...

Posted

Ja po prostu miałam dziś nieprzyjemną rozmowę w domu, że wszyscy bracia mają domki, a o Nektarze zapomniano. Choć dla mnie to sama radość go socjalizować :) I mam nadzieję, że dzięki mojej pracy znajdzie wspaniały dom :)

No i nie da się ukryć, że taki szczeniak nie powinien być sam. Zwłaszcza po takich początkach. Nektar zaczyna powoli dawać buziaki człowiekowi, zaczyna się przytulać, ale to się dzieje bardzo powoli- jednak zaufać człowiekowi nie jest tak łatwo...

A jak wychodzę gdzieś na dłużej to mu zostawiam koszulkę po rowerze, mały się zwija w kulkę i śpi- chyba będę musiała przyszłej rodzinie dać jakąś swoją niesamowicie przepoconą bluzkę hihi

Posted

Gosiara napisał(a):
Bunt,jest zazdrosny...Mój kot tak robi jak się buntuje nowym tymczasom....

mój kot robi to samo... tak stres moja nerwowa kotka odreagowuje...

,ale w tym przypadku tu raczej nie o zazdrość chodzi ... raczej o zaznaczanie terenu ... "moje" nie rusz... bo z tego co na zdjęciach widać świetnie psiaki się dogadują ....

Posted

Mój kot też sika jak jest zazdrosny, więc mieszka w ogrodzie i łazience. Ale Cynamon na pierwszy rzut oka świetnie się dogaduje z Nektarem- aż się obawiam jak on zniesie zniknięcie Nektara z naszego domu...

Może to rzeczywiście zaznaczanie tego co moje przed małym potworem.