Isadora7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiga138 napisał(a):kupiłam 20-a Bardzo serdecznie dziękuję (rozmawiałyśmy przed chwilą przez telefon) Quote
wiga138 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Isadora7 napisał(a):Bardzo serdecznie dziękuję (rozmawiałyśmy przed chwilą przez telefon) ...oooooooooooooo ? Bardzo mi miło ! Quote
Isadora7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiga138 napisał(a):...oooooooooooooo ? Bardzo mi miło ! Mnie również :):):) Quote
a.piurek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Z wrażenia nie wiem co powiedzieć... Dziękuję!!! Quote
BajkaB Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Zapraszam na topik Areska.Tam obszerna relacja słowno-fotograficzna pożegania w klinice,podrózy i przyjazdu do nowego domku! Pożeganie z dr.Osińską i dr.,Molickim Quote
BajkaB Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Jestem już szczęśliwym psem..Dziękuje Wam Wszystkim za pomoc.. Quote
Gosiapk Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 A na przeciwko szkoły w której to ścierwo/morderczyni mieszka należy powiesic wielkie zdjęcia psa z pytaniem do owej "nauczycielki" CZEGO UCZY DZIECI?????:angryy: Quote
Isiak Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Zakończył się mój bazarek dla psiaków Emira, będzie z niego 55 zł :) Quote
BajkaB Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dziękujemy,każdy grosik dla nas jest na wage złota!Psiaków przybywa w tempie zabójczym..Znowu mam zgłoszenie o 7 szczeniakach.. Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bajko...Ja OCZYWISCIE JESTEM PRZESZCZESLIWA JAK MY WSZYSTKIE Z POPRWAY LOSU NASZYCH KOCHANYCH SZCZENIORKÓW NELLINYCH ORAZ ARESKA...:):):)CZytam watek codziennie i cieszę sie kazdego dnia z nowych wieści..ale..ale Zzapytam z ciekawości-bo jakos tak przycichlo..czy juz cos wiadomo w sprawie pani "nauczycielki"..pracuje dalej ????czy cos sie ruszylo??Wiem ze tu nie mozesz nam wszystkiego pisac..ale bardzo mnie ciekawi czy kuratorium cos zronbilo w tej sprawie- poszly pisma i do dyrekcji i tam.... Quote
Isadora7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='BajkaB']Dziękujemy,każdy grosik dla nas jest na wage złota!Psiaków przybywa w tempie zabójczym..Znowu mam zgłoszenie o 7 szczeniakach.. I dlatego prosimy o rozsyłanie cegiełek: http://allegro.pl/item835174776_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci_ii_edycja.html Quote
a.piurek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Isadora7']I dlatego prosimy o rozsyłanie cegiełek: http://allegro.pl/item835174776_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci_ii_edycja.html zostało jeszcze tylko/aż 59 cegiełek, proszę pomóżcie rozsyłając je Quote
wiga138 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Gosiapk napisał(a):A na przeciwko szkoły w której to ścierwo/morderczyni mieszka należy powiesic wielkie zdjęcia psa z pytaniem do owej "nauczycielki" CZEGO UCZY DZIECI?????:angryy: Dajcie mi jej adres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiga138 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=86294 przepraszam ale tu są następne szczeniaczki !!!!!! ( ostatnia strona ) Quote
pietrucha204 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174858-Wezyr-A-ywy-szkielet-dalmatyA-czyka-w-schronie-w-KAE-dzierzynie-KoA-lu-POMOCY-DT-DS?p=13623446#post13623446 ja też przepraszam za offa ale nie wiem już gdzie o tym psie informować :( żywy szkielet...:( POMOCY!!! Quote
J_ulia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 PILNA WIADOMOŚĆ OD BAJKIB POTRZEBNY NA CITO DOMEK TYMCZSOWY DLA JEDNEGO SZCZENIAKA PO NELLY. Piesek dziś iść do adopcji, był zainteresowane nim dwie rodziny. Jedna nie zrobiła na Bajce B dobrego wrażenia, a w tej kwestii można jej ufać, druga stwierdziła ,że psa nie chce bo myśleli ,że to husky będzie:angryy::angryy::angryy: Piesek na razie został zabrany prze Bajke B do domu ,ale nie jest u Niej dla niego za bezpiecznie , ponieważ ma niewidomego pieska... który lubi wszystkiego spróbować... a co najważniejsze BajkiB bardzo długo nie ma w domu.... Tymczas będzie na krótko ponieważ są kolejne domki nim zainteresowane , ale potrzeba czasu na ich sprawdzenie... Pomóżmy ostatniemu dziecku Nelly, który nie ma nawet zapewnionego tymczasu!!! Quote
Teba Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='J_ulia']Pomóżmy ostatniemu dziecku Nelly!!! Od dobrych kilku stron cały czas przypominam o tym, że Nektar jest u mnie tylko na tymczasie i szuka stałego domu. Tak więc zostały jeszcze 2 szczeniaki po Nelly które szukają domów. A tymczasem... Ja się wcale do niego nie przywiązuję: Aniołek... I 100% potwora: I zdjęcia neutralne: I zaczyna mnie bardzo martwić to, że Cynamon zaczął znaczyć teren w domu!!! Zasikał mi dywan i swoje posłanie... Quote
Gosiara Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Bunt,jest zazdrosny...Mój kot tak robi jak się buntuje nowym tymczasom.... Quote
J_ulia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Przepraszam , miałam na myśli to ,że piesek musiałby zostać sam w szpitalu bez braciszków i tak wspaniałej domowej opieki jaka na Nektar. Dlatego zmieniłam na ... Pomóżmy ostatniemu dziecku Nelly, który nie ma nawet zapewnionego domowego tymczasu!!! Ja tez ma szczeniaro podrzuconego i też się do niego "nie przywiązuje" ... już przepadłam na całego... rozstanie będzie mokre... Quote
Teba Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja po prostu miałam dziś nieprzyjemną rozmowę w domu, że wszyscy bracia mają domki, a o Nektarze zapomniano. Choć dla mnie to sama radość go socjalizować :) I mam nadzieję, że dzięki mojej pracy znajdzie wspaniały dom :) No i nie da się ukryć, że taki szczeniak nie powinien być sam. Zwłaszcza po takich początkach. Nektar zaczyna powoli dawać buziaki człowiekowi, zaczyna się przytulać, ale to się dzieje bardzo powoli- jednak zaufać człowiekowi nie jest tak łatwo... A jak wychodzę gdzieś na dłużej to mu zostawiam koszulkę po rowerze, mały się zwija w kulkę i śpi- chyba będę musiała przyszłej rodzinie dać jakąś swoją niesamowicie przepoconą bluzkę hihi Quote
J_ulia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Gosiara napisał(a):Bunt,jest zazdrosny...Mój kot tak robi jak się buntuje nowym tymczasom.... mój kot robi to samo... tak stres moja nerwowa kotka odreagowuje... ,ale w tym przypadku tu raczej nie o zazdrość chodzi ... raczej o zaznaczanie terenu ... "moje" nie rusz... bo z tego co na zdjęciach widać świetnie psiaki się dogadują .... Quote
Teba Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mój kot też sika jak jest zazdrosny, więc mieszka w ogrodzie i łazience. Ale Cynamon na pierwszy rzut oka świetnie się dogaduje z Nektarem- aż się obawiam jak on zniesie zniknięcie Nektara z naszego domu... Może to rzeczywiście zaznaczanie tego co moje przed małym potworem. Quote
Recommended Posts