Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tebusa']Krótkie sprawozdanie z dzisiejszego dnia:

I znowu zazdrość mnie skręca....fotki zarypiste..normalnie miodzio..ale ta mnie powaliła....szok!!!!!!!!To oko---to sie nadaje do reklamy:D

Posted

Chłopcy wybawili się niesamowicie- Nektar stanowczo czuje się coraz lepiej i ma coraz więcej energii. A teraz jak poszedł spać po zabawie to aż chrapie :loveu: Czuję, że mam kilka godzin na spokojny sen zanim maluch się obudzi na karmienie.

Jestem również w szoku, że mój 11 miesięczny szczeniak potrafi być tak delikatny i tak ładnie uczyć Nektara podstaw psich zachowań :p

Posted

Paulinko,bo psiaki przy takich maluchach dorośleja.Mój poprzedni owczarek niemiecki Bill było nieprawdopodobnym sowizdrzałemWydawało sie ze nigdy nie zmadrzeje i nie uspokoi sie..Kiedy skończył półtora roku wprowadził sie do nas dwumiesięczny Bartek..I Bill nagle stał sie opiekuńczym tatusiem.Zmieniłą sie,spowazniał,uczył małego..No co prawda chętnie brał udział we wszystkich ,,pomysłach,,Bartusia,ale to nie był juz fijoł jak poprzednio

Posted

[quote name='kakaicezar']Masz rację Isadora7-posłałam do znajomych ale tylko 3 wpłaciło. Ja teraz zakupiłam 5 cegiełek.
pozdrawiam i zachęcam do kupowania cegiełek

No ale jednak 3 wpłaciło i to tylko dzięki temu, że posłałaś Bardzo Dziękuję.

Posted

Powiem Wam ,ze odbieram dziesiątki telefonów ze słowami najwyższego oburzenia i poparcia dla naszych działań w stosunku do owej nauczycielki.Niektórych zdań z racji mocnych i ostrych słów przytoczyć tu nie moge,ale ludzie śa naprawde wstrząśnieci jej czynem.Niektóe propozycje co należałoby jej zrobic i jak ukarac sa bardzo wyrafinowane.

Posted

I dobrze.
Bardzo dobrze.
Niech się jak najwięcej ludzi dowie.
Niech będzie głośno.

A za Myszkę po cichutku kciuki trzymałam.
Świetnie, że juz w nowym domku!
A ten co ją do tych śmieci wyrzucił, niech na święta też skończy..podobnie.