kahoona Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://www.efakt.pl/artykuly,Przedszkolanka-glodzila-psiaki,58352,0,4,1,0,0,0.html Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Tebusa']Krótkie sprawozdanie z dzisiejszego dnia: I znowu zazdrość mnie skręca....fotki zarypiste..normalnie miodzio..ale ta mnie powaliła....szok!!!!!!!!To oko---to sie nadaje do reklamy:D Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='kahoona']http://www.efakt.pl/artykuly,Przedszkolanka-glodzila-psiaki,58352,0,4,1,0,0,0.html przedszkolanka :mdleje: sąsiedzi też powinni zostać ukarani swoją drogą - 7 miesięcy!!!!! to trwało :( Quote
majku33krakow Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 chyba zwolnia z przedszkola tą kobiete,bo ja bym jej dziecka nie dał Quote
BajkaB Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Przypominamy o cegiełkach!Zróbcie prezent Mikołajkowy maluszkom! Quote
Teba Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Chłopcy wybawili się niesamowicie- Nektar stanowczo czuje się coraz lepiej i ma coraz więcej energii. A teraz jak poszedł spać po zabawie to aż chrapie :loveu: Czuję, że mam kilka godzin na spokojny sen zanim maluch się obudzi na karmienie. Jestem również w szoku, że mój 11 miesięczny szczeniak potrafi być tak delikatny i tak ładnie uczyć Nektara podstaw psich zachowań :p Quote
BajkaB Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Paulinko,bo psiaki przy takich maluchach dorośleja.Mój poprzedni owczarek niemiecki Bill było nieprawdopodobnym sowizdrzałemWydawało sie ze nigdy nie zmadrzeje i nie uspokoi sie..Kiedy skończył półtora roku wprowadził sie do nas dwumiesięczny Bartek..I Bill nagle stał sie opiekuńczym tatusiem.Zmieniłą sie,spowazniał,uczył małego..No co prawda chętnie brał udział we wszystkich ,,pomysłach,,Bartusia,ale to nie był juz fijoł jak poprzednio Quote
kometa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/threads/174771-Kubraczki-na-zimiAE-dla-chorej-staruszki-Do-08-12?p=13612401#post13612401 Quote
BajkaB Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Troche zaległych fotek z niedzielnej adopcji: Quote
majku33krakow Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='BajkaB']Troche zaległych fotek z niedzielnej adopcji: sliczny dzidzius,tez ma niebieskie oczka.Ciekawe jak ten dzidzius sie bawił z tym pieskiem Quote
Sajnox Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [video=youtube;ynBRdEPUjOI]http://www.youtube.com/watch?v=ynBRdEPUjOI[/video] :evil_lol: Quote
Jasza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uważaj na paluszki Sajnox! Quote
Isadora7 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Organ nieużywany podobno zanika, podobnie ma się z aukcją cegiełkową dla psów ze Strzemieszyc. Nieużywana, nie przekazywana stoi... niestety długi w lecznicy i koszty całej interwencji nie mają zdolnosci zanikać http://allegro.pl/item835174776_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci_ii_edycja.html :-( Quote
kakaicezar Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Masz rację Isadora7-posłałam do znajomych ale tylko 3 wpłaciło. Ja teraz zakupiłam 5 cegiełek. pozdrawiam i zachęcam do kupowania cegiełek Quote
Isadora7 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='kakaicezar']Masz rację Isadora7-posłałam do znajomych ale tylko 3 wpłaciło. Ja teraz zakupiłam 5 cegiełek. pozdrawiam i zachęcam do kupowania cegiełek No ale jednak 3 wpłaciło i to tylko dzięki temu, że posłałaś Bardzo Dziękuję. Quote
BajkaB Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Przy okazji powiem,ze dzięki publikacjom nasza mała Myszka wyrzucona ze śmieciami jest juz we własnym domku:multi: Quote
kakaicezar Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Isadora7 to sama przyjemność pomagać naszym Braciom Mniejszym. Kto im nie pomoże jak nie my :-)) Mam zobowiązania wobec kilku zwierzaczków, staram się każdemu coś posłać. Quote
kakaicezar Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 BajkaB napisał(a):Przy okazji powiem,ze dzięki publikacjom nasza mała Myszka wyrzucona ze śmieciami jest juz we własnym domku:multi: Cudowna wiadomość brawo :-) Quote
BajkaB Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Powiem Wam ,ze odbieram dziesiątki telefonów ze słowami najwyższego oburzenia i poparcia dla naszych działań w stosunku do owej nauczycielki.Niektórych zdań z racji mocnych i ostrych słów przytoczyć tu nie moge,ale ludzie śa naprawde wstrząśnieci jej czynem.Niektóe propozycje co należałoby jej zrobic i jak ukarac sa bardzo wyrafinowane. Quote
Jasza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 I dobrze. Bardzo dobrze. Niech się jak najwięcej ludzi dowie. Niech będzie głośno. A za Myszkę po cichutku kciuki trzymałam. Świetnie, że juz w nowym domku! A ten co ją do tych śmieci wyrzucił, niech na święta też skończy..podobnie. Quote
bela51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Bo te maluchy mozna tylko KOCHAĆ !!! Cuda, najcudowniejsze !!! Quote
Recommended Posts