Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Cytuję więsci z nowego domku synka Nelusi - Nerusia
"Witam serdecznie,
Nero od czwartkowej adopcji bardzo szybko zaaklimatyzował się do nowego otoczenie, w czwartek i w piątek był jeszcze taki troszkę niepewny nie wiedział że jest już u siebie w nowym domu ale jak tylko poczuł że jest już u siebie to zaczęło się szaleństwo wszędzie go pełno, wszędzie musi zajrzeć wszystko go ciekawi taki mały rozrabiaka. Najbardziej lubi polować i podgryzać palce u rąk i nóg, goni za piszczącą piłeczką.
Na szczęście nie miał żadnych problemów żołądkowych w sobotę tylko miał troszkę rzadszą kupkę, w niedziele było już wszystko w porządku. Piesio je, rozrabia i śpi. W niedziele Nero był na krótkim spacerku i spodobało mu się :) . Generalnie piesek jest rewelacyjny, radosny, wesoły i wszędzie go pełno"

Posted

[quote name='Em_']Media pelne byly niedawno np. informacji o urodzie poslanki nazwiskiem Mucha. Przypadkiem odkrylam, ze jest to przewodniczaca Zespolu Przyjaciol Zwierzat.

http://zespoldlazwierzat.pl/?page_id=15

Znane sa jakies informacje na temat dzialanosci tej poslanki i zespolu, poza fasonem jej butow (Gazeta opublikowala te fascynujaca informacje przed kilkoma dniami)??? To nawet nie chodzi o istnienie tego zespolu (pewnie musi byc), ale o jego skutecznosc, i o zainteresowanie mediow dzialalnoscia parlamentarzystow.

http://www.polityczni.pl/sejm_o_zwierzakach_wspolnym_glosem,audio,50,4442.html

Posted

Oj wskazane,wskazane!Psiaczki nadl potrzebuja wsparciaTo wyjątkowe psiaki,dlatego zobowiązałam sie je wszystkie poszczepic,mimo iż sa adoptowane.

Nie mam juz pomysłu na karmienie małego gluta.Co bymmu nie podsuneła-jest be.Reszta psiakó tylko czeka na opróznienie jego miski,w nocy nawet kot wyżarł jego jedzonko,a gnojek nic.
Śmieję sie,ze chyba musze z nim jeździć do rodziców,bo jak na razie tylko u nich zjada miseczke
Poza tym pocieszny jest niesamowicie.Wczoraj wywlókł moja brudna bielizne w łazience.Myślałam,ze zamierza robić pranie,ale skończyło sie na tym,ze zasnał na niej:evil_lol:

Posted

[quote name='a.piurek'][IMG]
Cytuję więsci z nowego domku synka Nelusi - Nerusia
"Witam serdecznie,
Nero od czwartkowej adopcji bardzo szybko zaaklimatyzował się do nowego otoczenie, w czwartek i w piątek był jeszcze taki troszkę niepewny nie wiedział że jest już u siebie w nowym domu ale jak tylko poczuł że jest już u siebie to zaczęło się szaleństwo wszędzie go pełno, wszędzie musi zajrzeć wszystko go ciekawi taki mały rozrabiaka. Najbardziej lubi polować i podgryzać palce u rąk i nóg, goni za piszczącą piłeczką.
Na szczęście nie miał żadnych problemów żołądkowych w sobotę tylko miał troszkę rzadszą kupkę, w niedziele było już wszystko w porządku. Piesio je, rozrabia i śpi. W niedziele Nero był na krótkim spacerku i spodobało mu się :) . Generalnie piesek jest rewelacyjny, radosny, wesoły i wszędzie go pełno"

Super wieści:loveu: tylko, mam pytanie:
Czy maluch był już szczepiony, czy może wychodzić na spacer? Żeby się coś nie przyplątało...

Posted

[quote name='Energy']Super wieści:loveu: tylko, mam pytanie:
Czy maluch był już szczepiony, czy może wychodzić na spacer? Żeby się coś nie przyplątało...[/QUOTE]

Maluchy miały podawaną surowicę podczas pobytu w lecznicy Molicki&Molicki.

Szkoły są dwie jedna mówi, żeby szczeniaka trzymać w domu do chyba 4 miesiąca życia. A druga mówi żeby chodzić ile się da na spacery, socjalizować, pokazywać- zasady są dwie: nie wąchamy się z obcymi psami, nie wąchamy kupków obcych psów.

My wyznajmy drugą i też chodzimy na spacery- póki co głównie na rączkach, ale jak młody chce sam iść po polu to go puszczam. U nas na szczęście nie ma bezdomnych psów, więc jestem spokojna.