Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

hehehe ... ale świetna :):):) u nas też tak sikała ;)

... u nas, na łazienkowej wadze ważyła, pod koniec pobytu, 10,5 kg

aż dziw , że nie pożarła szeleczek :evil_lol: .... włożyłam je tylko na podróż, w domu chodziła jedynie w obroży (co widać na wszystkich fotkach) , bo wszystkie szelki zjadała w ciągu godziny :mad:

Obrączuś dużo zdrówka życzę, kuruj się, psiaki czekają :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astaroth napisał(a):
mi wyszło na łazienkowej 9kg ale moja okazuje się że też kłamie, przynajmniej mam taką nadzieje po tym jak się sama wczoraj zważyłam ;)

To jak bede do Ciebie jechać to postaram się zabrać swoją wage :)

Posted

Jestem na zaproszenie Szarotki.
Czy macie jakieś potrzeby finansowe dla Lenki, bo szczerze mówiąc 3 dni czytania :) a z pierwszego postu w końcu nie wiem jaka jest sytuacja Małej.
Oczywiście będę pamiętać o Lence i reklamować ją gdzie się da.

Posted

[quote name='Kana']Nie mam pojęcia, wiem tylko że czekam na aktualny tekst :)

Na razie szepnę Wam słówko o tym, aby wstrzymać się z ogłoszeniami.. może coś się wyklaruje w sprawie Lenki... aaaa i trzymajcie kciuki. :cool3:

Nic więcej nie napisze :) żeby nie zapeszyć.

Posted

Niestety nic więcej nie napiszę.... jak cos będe wiedzieć - dam znać. Tylko tyle.
Zbyt wiele razy robiłam sobie i innym nadzieję, dlatego też teraz cichosza.

A zmieniając temat jak się bede dobrze czuc w sobote, to pojadę w odwiedziny do Lenki :)

Posted

[quote name='LILUtosi']07.02. Wpłata EwaGałązka - 5 zł
08.02. Wpłata Javena - 15zl
09.02. Wypłata - Opłata za kong i pastę - 55zł

Dziekujemy darczyncom :):)

[quote name='obraczus87']Niestety nic więcej nie napiszę.... jak cos będe wiedzieć - dam znać. Tylko tyle.
Zbyt wiele razy robiłam sobie i innym nadzieję, dlatego też teraz cichosza.

A zmieniając temat jak się bede dobrze czuc w sobote, to pojadę w odwiedziny do Lenki :)

To moze sie poczujesz :):)

Posted

[quote name='Ewanka']Wobec tego czekamy w napięciu ... na wizytę i na dobre wieści :)

i zapraszam do mojego BDT ....... :)
http://www.dogomania.pl/threads/202047-***-MAŁŻEŃSTWO-NAGICH-GRZYWACZY-uratowanych-z-pseudo-!!!-w-BDT-u-Ewanki.

Trzymac kciuki oczywiście :)

fajne grzywki.. szkoda, że wczesniej nie wiedziałam, że takowe posiadasz na BDT bo miałam chętny domek.. ale one nie powinny miec problemu ze znalezieniem DS.

Posted

Kciuki za Lenusię zaciśnięte do odwołania !!!!!!!!!! :)

Grzywki ... chcę by koniecznie poszły razem, a to może być pewien problem ... poza tym nie wiem, czy jestem gotowa się z nimi rozstać, cały czas biję się z myślami i uczuciami.

Posted

[quote name='Ewanka']Kciuki za Lenusię zaciśnięte do odwołania !!!!!!!!!! :)

Grzywki ... chcę by koniecznie poszły razem, a to może być pewien problem ... poza tym nie wiem, czy jestem gotowa się z nimi rozstać, cały czas biję się z myślami i uczuciami.

Ten domek wziął "parkę". Jakiś cud :)
Ale skoro załozyłas im wątek, bo nie dajesz rady finansowo, to adopcja tej parki nie jest chyba najlepszym pomysłem... tak sobie głośno myslę.