Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Lenka jest fajną sunią. Początkowo skrytą, ale wystarczy kilka minut, aby zrobic krok do przodu i podejsc do czlowieka. W Astaroth i Jej TZ_ta wpatrzona. Widac ze czuje sie bardzooo bezpiecznie u Nich.

Zdjęcia beda dopiero w tygodniu, bo nie mam kabelka od aparatu.

A sprawy LEnki idą w bardzo dobrym kierunku, proszę o trzymanie kciuków w dalszym ciągu :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi, czy mogę prosić o nr konta na PW? Chcę niedługo przelewać za bazarek ogłoszeniowy.
obraczus, trzyyymam kciuki o tak: :kciuki: I jeszcze mocniej!

Ach, jakby coś się tam z Lenką ruszyło:siara:, to cel bazarku zostanie zmieniony na innego potrzebującego psiaka. Wiadomo kiedy się trochę sprawa rozjaśni? Czy mam przelewać kasę na Lenkowe konto, czy się wstrzymać?

Posted

Zerkam i zerkam ... a tu nie ma nowych wieści ;)

... tak sobie myślę, że weekend jest dobry na przemyślenia i poważne dycyzje, może jutro czegoś się dowiemy :)

Posted

plina napisał(a):
LILUtosi, czy mogę prosić o nr konta na PW? Chcę niedługo przelewać za bazarek ogłoszeniowy.
obraczus, trzyyymam kciuki o tak: :kciuki: I jeszcze mocniej!

Ach, jakby coś się tam z Lenką ruszyło:siara:, to cel bazarku zostanie zmieniony na innego potrzebującego psiaka. Wiadomo kiedy się trochę sprawa rozjaśni? Czy mam przelewać kasę na Lenkowe konto, czy się wstrzymać?

Może chwilunia się wstrzymaj. ;-)

Posted

witajcie!!!!!!!!!!!
z przyczyn rodzinnych musialam zniknac na jakis czas i pojechac do domu....w calym pospiechu nie spisalam danych Lenki do wplaty i nie wplacilam jeszcze obiecanych pieniedzy:(.......wszystko wyprostuje pod koniec tygodnia!!!wybacz Lenko!!!!!!!musze usiasc spokojnie i przezcytac zaleglosci...trzymaj sie panienko:)

Posted

Niestety wcięło mi post, nad którym pracowałam... dlatego jutro rano napiszę dokładnie co słychac u naszej księzniczki. Dzisiaj nie mam juz cierpliwości, poza tym jutro bede mieć najświeższe wieści :loveu::loveu::loveu:

Mogę tylko napisać, że serdecznie zapraszam do odwiedzania jutro wątku Lenki :cool3:

Posted

Szarotka napisał(a):
Obraczus chcesz mnie wykonczyc ???

Nie.... najpierw trzeba znaleźć domek Heniowi :evil_lol:

Nie chcę pisać w dwóch czy trzech zdaniach. Musze sie rozpisac, a zaraz wychodze z pracy i pędzę do drugiej, więc czasu nie mam na opisanie wszystkiego :roll:

Posted

Szarotka napisał(a):
Jak bedziesz cos wiedziec to napisz :):)
Heniowi zamowilam i tekst i ogloszenia. No i winter tez cos probuje znalezc :):)

Mam nadzieje ze Czarnuszki w konca będę na "topie" i znajda domeczki. :)

Posted

Kana napisał(a):
Te ciotka Ty weź napisz w końcu o co biega co ???

Odezwała sie ta Ciotka, która wcaleee nie pisze o DS jak juz pies pojedzie :eviltong:

-----------------------------------------------------------------------------

No więc tak - Nasza kochana Lenusia - grzeczna jak Aniołek i bardzooo posłuszna pojechała w weekend do swojego domku :loveu::loveu: Nic nie pisałam, bo nie chciałam zapeszyć. Poza tym ja wierzę w adopcję dopiero, gdy psiak jest już w DS i mam pozytywne wieści od nowych właścicieli. Nauczyłam się nie zapeszać wcześniej :evil_lol: a tym samym nie robię samej sobie zbędnych nadziei....

Lenka mieszka na warszawskim Bródnie - wizyte robiłam osobiście razem z moim TZ.
Rodzina wspaniała, mieszkają w bloku. Sylwia i Jej mąż, syn (10-letni) oraz tata Sylwii.
Tata S. cały czas jest w domku. Rodzina przyjęła Lenusie bardzooo fajnie, a Sylwia kompletnie ześwirowała na Jej punkcie. Dosłownie - ześwirowała. Ale to bardzo dobrze :)

Zdjęcia będą lada dzień, a teraz kilka informacji od nowej rodzinki:

"Zapomniałam Ci wczoraj opowiedzieć o tym, jak Lenka zmusiła mnie do 45 - minutowego odkurzania, chi chi. Jak się okazało, dziewczynka uwielbia się bawić z rurą od odkurzacza. Biega za nią, podskakuje, łapie ząbkami i jest cała zadowolona, cały czas merda ogonkiem. Tak mnie rozbawiła, że dostałam czkawki ze śmiechu. Jest naprawdę bardzo mądra. Pięknie chodzi na smyczy, coraz chętniej wchodzi do windy, podczas spaceru co jakiś czas podchodzi na głaskanie, jakby się upewniała, że wszystko jest ok."

"Zwariowaliśmy na jej punkcie i tyle. Podbiła nasze serca, bo naprawdę fajniusia z niej psina. Już niedługo podeślę Ci troszkę fotek. Mam już udokumentowaną zabawę piłeczkąi to jak swobodnie Lenka pochrapuje obok Jasia. "

"Maleńka właśnie śpi na swojej podusi, a ja siedzę przy niej i usiłuję pracować, co nie jest łatwe, bo najchętniej bym się na nią patrzyła :-) Wygląda jak psi aniołek." - Sylwia do środy będzie pracowac w domu, tak aby Lenka mogła na spokojnie ich poznać. Poza tym syn ma teraz ferie...

"A tak z nowości. Do syna przyszedł kolega - starszy od niego o 2 lata. Początkowo warczała na niego, a potem wyszliśmy razem na spacer. I stało się! Lenka łasiła się do niego i skakała mu łapkami na kolana :-). W domu też przestała go unikać. Naprawdę jest cudowna :-)"

"Lenka naprawdę jest bardzo mądra. Pięknie siada na komendę, na spacerach sprawdzamy jej posłuszeństwo. Jedno z nasz odchodzi dalej, trzymając ją oczywiście na smyczy, a drugie woła. A Lenka ślicznie biegnie. Reaguje też na wezwania Jasia. Oczywiście za każdym razem domaga się pochwał, no i rzecz jasna - dostaje je :-)"

I na koniec --> " Chodząca słodycz z niej. :-)"

----------------------------------------------------------------------------

Aaaaaaa bardzo proszę wstrzymać jeszcze swoje deklaracje. Myślę, że do końca tygodnia. Zresztą napisze na wątku o tym.
Szarotko nie zmieniaj jeszcze tytułu. Ja jestem bardzo przezorna w tych kwestiach :)
-----------------------------------------------------------------------------

:bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao: