Ewanka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Finanse to jedno, a druga sprawa, że mały grzywek bardzo źle reaguje na Zorbę i vice versa, cały czas mam nadzieję, że kastracja obu panów coś zmieni, ale mogę się mylić. Quote
obraczus87 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ewanka napisał(a):Finanse to jedno, a druga sprawa, że mały grzywek bardzo źle reaguje na Zorbę i vice versa, cały czas mam nadzieję, że kastracja obu panów coś zmieni, ale mogę się mylić. Może zmienic, ale nie zawsze tak niestety jest ;/ Olena84 napisał(a):I ja trzymam za Lenke! :) :) :) Quote
basiek8 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Trzymam kciuki, Lenka idzie wiosna pora do domu. Quote
Szarotka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 A kiedy cos bedzie wiadomo w sprawie Lenki ??? Quote
Kana Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nie rozumiem Twojej polityki Ewanko... P.S Zobaczcie jaka bieda u mnie w podpisie :( Quote
Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 To czekamy na wiadomosci w sprawie Lenki. Quote
Ewanka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Co słychać u Lenusi ... jak humorek? :) Quote
obraczus87 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Szarotka napisał(a):To czekamy na wiadomosci w sprawie Lenki. Trzeba czekać cierpliwie.. jednak wierzę, że coś z tego wyjdzie :) -------------------------------------------------------------------- Lenka ma towarzystwo Tary - szczeniaka - świetnie sie dogaduja :) generalnie Lenka to fajna suńka :) gdy widzi obcych chowa się za nogami Astaroth bądź Jej TZ-ta :) ale po przysmaki przyjdzie - złapie w pyszczek i od razu rakiem sie wycofuje... :) Quote
anawa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Proszę o pomoc w odnalezieniu psa mojej koleżanki. Niedawno przygarniety.... Zginął w okolicach Piaseczna. Porozsyłajcie po znanych Wam mazowieckich wątkach, proszę........... http://www.dogomania.pl/threads/202097-Zagin%C4%85%C5%82-Baron Quote
Ewanka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 To są zuełnie inne reakcje, niż były u nas ... Lenka zawsze biegła do obcych i bardzo ich obszczekiwała, były u nas ciotki (do Dosi) z dogo i mogą to potwierdzić. Moi znajomi bali się zrobić krok do drzwi domu, bo Lenka przyparła ich do muru szczekając jak szalona. Ciekawe, czy to się zmieni, jak Lenka poczuje się już u Astaroth pewniej ... bo jak tłumaczyć taką zmianę zachowania? Quote
obraczus87 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wiesz co, nie wiem.. ale Lenka czuje sie pewnie u Nich. Naprawde. Bardzo szybko przyjela sobie TZ-ta za swoją podporę... nie wiem może dlatego ze pierwszej nocy wskoczyła Mu do łózka ?? :razz: :evil_lol: Lenka w ogóle u Nich nie szczeka na obcych, a przewineło sie naprawde sporo osób.. moze dlatego, że od początku pobytu LEnki u Astaroth - przewijają sie obce osoby... Mysle, że Astaroth ma tez inne podejście do kwestii nauki i wychowywania psów. Może Kana cos więcej napisze - przez Jej dom przewineło sie tyle tymczasowiczów. :) Quote
Olena84 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 obraczus87 napisał(a):nie wiem może dlatego ze pierwszej nocy wskoczyła Mu do łózka ?? :razz: :evil_lol: Ale wstyd! I to tak przy nowej opiekunce! Quote
obraczus87 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Olena84 napisał(a):Ale wstyd! I to tak przy nowej opiekunce! Dokładnie tak :D :D :D ale wiecej sie to nie powtorzylo :) Quote
Ewanka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 To w sumie nie jest takie ważne ... najważniejsze, że Lenka dobrze się czuje i nie psoci :) Quote
obraczus87 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ewanka napisał(a):To w sumie nie jest takie ważne ... najważniejsze, że Lenka dobrze się czuje i nie psoci :) Psocić to psoci Tara - szczeniak zabrany z Korabiewic. Lenka przy Niej to jest ANIOŁEK :) Quote
Ewanka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='obraczus87']Psocić to psoci Tara - szczeniak zabrany z Korabiewic. Lenka przy Niej to jest ANIOŁEK :) ... i niech tak już zostanie :D Quote
Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Pozdrowienia dla Leni i zapraszam na allegro na rzecz fundacji podhalanow Bono: http://allegro.pl/kalendarz-owczarek-podhalanski-charytatywna-i1440536035.html Quote
Ewanka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ciotki relaksują się weekendowo i nie zaglądają do Lenusi ;) Quote
Marinka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Lenusiu, mam nadzieję, że tajemnica Twojej przyszłości ujrzy w końcu światło dzienne - TRZYMAM BARDZO MOCNO KCIUKI :):):) Quote
Kana Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jakieś newsy z DT? :) Wydaje mi się że Lenka znalazła większe oparcie w nowym DT. Być może jest jakiś czynnik którego nie bylo u Ewanki, który nie powoduje tak dużego i nasilającego stresu. Być może wlaśnie klatka sprawiła że Lenka poczula się pewniej i znalazla swoją oazę, a jeżeli jej jeszcze używa to może oznaczać że tam się wyladowywuje a nie na gryzieniu przedmiotów. Quote
Szarotka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Nie kazdy pies do kazdego pasuje :):) Quote
Recommended Posts