Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Fantastyczne wieści :)

Lenka jest przyzwyczajona do wycierania łapek, po każdym spacerze mąz jej je wycierał.

Obrączuś, podpowiedz Państwu, że Lenka uwielbia czesanie, codziennie, jako jedna z jej ulubionych pieszczot, była czesana. Na początku bała się tego panicznie (jak wszystkiego), a od jakiegoś czasu pięknie sama nadstawiała doopkę do czesania ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
WIEŚCI :)

" Wczoraj byłam pierwszy dzień w pracy i mała została z Jasiem i z moim tatą. Na początku płakała pod drzwiami, ale JAśko zaprosił ją do zabawy i spacyfikował. Debiutował również jako samodzielny wyprowadzacz spacerowy. Sam ubrał Lenkę w szelki i wyszedł z nią na spacer. Spisała się na medal. Po powrocie wariowała z piłeczką, ganiając od Jaśka do taty."

"JEst niesamowita. Pięknie pozwala wycierać sobie łapki po spacerze. Podczas porannej wędrówki kuliła łapki - chyba wszedł jej śnieg między opuszki. Roztarłam jej łapeczki. Rety, jaka była wdzięczna. "

-----------------------------------------------------------

EDIT:

za Hotel Lenki plus odrobaczenie wysżło 90zł.

A więc do umieszczenia na 1 strone:

31.01. Aga 35 +20
31.01. Magenka1 +20
01.02. MakS +15zł
Transport Lenki - 132zł
07.02. Ewa Gałazka +5zł
08.02. Javena +15zł
09.02. Kong i pasta - 55zł
11.02. Dorota1 + 20zł
14.02. Maruda1 +20zł
Hotel Lenki plus odrobaczenie -90zł
Na koncie Lenki +453,40zł

------------------------------------------------------------------------

Dajmy jeszcze Lence weekend. A po weekendzie jak wszystko będzie ok - poproszę o zmianę tytułu :)

Uzuplenie wieczorem, bo maluje :):)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Szarrotko co malujesz?? :)

Zakup szczotki to byl strzal w dziesiatke. Lenka wywijala sie, pokazywala brzuch, mruczala jak kot ;) tak Jej sie podobalo czesanie :)

... to było jej ulubione codzienne zajęcie :p

Posted

Marinka napisał(a):
No proszę :) ale super wiadomości :):):) OBY JAK NAJWIĘCEJ TAKICH :):):)
To co, piszę na fb o szczęśliwym zakończeniu i zamykam wątek :)

Masz rację, oby jak najwięcej !!!! :):):)

... a mnie już niestety nie ma na FB, zlikwidowali mnie ....

Posted

Ewanka napisał(a):
Masz rację, oby jak najwięcej !!!! :):):)

... a mnie już niestety nie ma na FB, zlikwidowali mnie ....

Jak to zlikwidowali??? - dostałaś jakieś info od nich?

Posted

Marinka napisał(a):
Jak to zlikwidowali??? - dostałaś jakieś info od nich?

... w sumie mieli rację, byłam zarejestrowana pod nickiem, a regulamin wymaga by być pod swoim nazwiskiem. Nazwiska używam do spraw zaodowych, autorskich itp. a dla psiakow i ich przyjaciół jestem Ewanka i tyle, trudno, nie muszę tam być jak mnie nie chcą ;)

Posted

Ewanka napisał(a):
... w sumie mieli rację, byłam zarejestrowana pod nickiem, a regulamin wymaga by być pod swoim nazwiskiem. Nazwiska używam do spraw zaodowych, autorskich itp. a dla psiakow i ich przyjaciół jestem Ewanka i tyle, trudno, nie muszę tam być jak mnie nie chcą ;)

Widzisz, mój profil ma podobne aspekty. Również służy mi tylko i wyłącznie do nagłaśniania spraw zwierząt. Dlatego podałam w opisie prawdziwe imię i nazwisko. Szkoda byłoby mi utracić to konto a tym samym pomoc dla psiaków

Posted

[quote name='Marinka']No proszę :) ale super wiadomości :):):) OBY JAK NAJWIĘCEJ TAKICH :):):)
To co, piszę na fb o szczęśliwym zakończeniu i zamykam wątek :)

Czy już mogę powiadomić fb o wspaniałym zakończeniu wydarzenia Lenki ?

Posted

Kochani, jutro Lenka zostanie sama-sama w domu, bez taty Sylwii. (tata musi gdzieś tam wyjsc). Dlatego jutro bede miec pewnosc ze wszystko w porzadku itd! Chociaz innej opcji nie widze, jednak na dogo wstrzymajmy sie ze zmiana tytulu jeszcze chwilke.

Marinka - na FB mozesz to juz napisac, tak sadze :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kochani, jutro Lenka zostanie sama-sama w domu, bez taty Sylwii. (tata musi gdzieś tam wyjsc). Dlatego jutro bede miec pewnosc ze wszystko w porzadku itd! Chociaz innej opcji nie widze, jednak na dogo wstrzymajmy sie ze zmiana tytulu jeszcze chwilke.

Marinka - na FB mozesz to juz napisac, tak sadze :)

Chyba jednak poczekam do jutra :)
Zaraziłam się od Ciebie tymi przesądami czy co :cool3: