Ewanka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Fantastyczne wieści :) Lenka jest przyzwyczajona do wycierania łapek, po każdym spacerze mąz jej je wycierał. Obrączuś, podpowiedz Państwu, że Lenka uwielbia czesanie, codziennie, jako jedna z jej ulubionych pieszczot, była czesana. Na początku bała się tego panicznie (jak wszystkiego), a od jakiegoś czasu pięknie sama nadstawiała doopkę do czesania ;) Quote
obraczus87 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dzisiaj Sylwia kupi szczotke dla Lenki :) dziekuję za info :) Quote
Ewanka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Super, dzięki :) ... Lena ma tak gęste futro, że najpierw proponuję rozczesać rzadkim (u nas był metalowy) grzebieniem, a dopiero potem szczotką. Quote
Szarotka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 obraczus87 napisał(a):WIEŚCI :) " Wczoraj byłam pierwszy dzień w pracy i mała została z Jasiem i z moim tatą. Na początku płakała pod drzwiami, ale JAśko zaprosił ją do zabawy i spacyfikował. Debiutował również jako samodzielny wyprowadzacz spacerowy. Sam ubrał Lenkę w szelki i wyszedł z nią na spacer. Spisała się na medal. Po powrocie wariowała z piłeczką, ganiając od Jaśka do taty." "JEst niesamowita. Pięknie pozwala wycierać sobie łapki po spacerze. Podczas porannej wędrówki kuliła łapki - chyba wszedł jej śnieg między opuszki. Roztarłam jej łapeczki. Rety, jaka była wdzięczna. " ----------------------------------------------------------- EDIT: za Hotel Lenki plus odrobaczenie wysżło 90zł. A więc do umieszczenia na 1 strone: 31.01. Aga 35 +20 31.01. Magenka1 +20 01.02. MakS +15zł Transport Lenki - 132zł 07.02. Ewa Gałazka +5zł 08.02. Javena +15zł 09.02. Kong i pasta - 55zł 11.02. Dorota1 + 20zł 14.02. Maruda1 +20zł Hotel Lenki plus odrobaczenie -90zł Na koncie Lenki +453,40zł ------------------------------------------------------------------------ Dajmy jeszcze Lence weekend. A po weekendzie jak wszystko będzie ok - poproszę o zmianę tytułu :) Uzuplenie wieczorem, bo maluje :):) Quote
Ewanka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Szarotka napisał(a):Uzuplenie wieczorem, bo maluje :):) Szarotko, zdradź co malujesz ... obraz czy ścianę? ;) Quote
obraczus87 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Szarrotko co malujesz?? :) Zakup szczotki to byl strzal w dziesiatke. Lenka wywijala sie, pokazywala brzuch, mruczala jak kot ;) tak Jej sie podobalo czesanie :) Quote
Szarotka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ewanka napisał(a):Szarotko, zdradź co malujesz ... obraz czy ścianę? ;) Sciany oczywiscie :):) Zrobie zdjecia to pokaze. Malujemy z kolezanka :):) Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 obraczus87 napisał(a):Szarrotko co malujesz?? :) Zakup szczotki to byl strzal w dziesiatke. Lenka wywijala sie, pokazywala brzuch, mruczala jak kot ;) tak Jej sie podobalo czesanie :) ... to było jej ulubione codzienne zajęcie :p Quote
dorota1 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nie było mnie kilka dni na dogo, a tu takie wieści.:crazyeye: Bardzo się cieszę ze szczęścia Lenki, należał się tej suni taki wspaniały domek:loveu: Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 No proszę :) ale super wiadomości :):):) OBY JAK NAJWIĘCEJ TAKICH :):):) To co, piszę na fb o szczęśliwym zakończeniu i zamykam wątek :) Quote
Szarotka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Obraczus chcial do konca weekendu poczekac :):) Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Szarotka napisał(a):Obraczus chcial do konca weekendu poczekac :):) Ok. właśnie doczytałam :) Obaczus strasznie zabobonna jesteś :):):) Quote
Szarotka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Przezorny zawsze ubezpieczony :):) Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Marinka napisał(a):No proszę :) ale super wiadomości :):):) OBY JAK NAJWIĘCEJ TAKICH :):):) To co, piszę na fb o szczęśliwym zakończeniu i zamykam wątek :) Masz rację, oby jak najwięcej !!!! :):):) ... a mnie już niestety nie ma na FB, zlikwidowali mnie .... Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ewanka napisał(a):Masz rację, oby jak najwięcej !!!! :):):) ... a mnie już niestety nie ma na FB, zlikwidowali mnie .... Jak to zlikwidowali??? - dostałaś jakieś info od nich? Quote
Ewanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Marinka napisał(a):Jak to zlikwidowali??? - dostałaś jakieś info od nich? ... w sumie mieli rację, byłam zarejestrowana pod nickiem, a regulamin wymaga by być pod swoim nazwiskiem. Nazwiska używam do spraw zaodowych, autorskich itp. a dla psiakow i ich przyjaciół jestem Ewanka i tyle, trudno, nie muszę tam być jak mnie nie chcą ;) Quote
Marinka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ewanka napisał(a):... w sumie mieli rację, byłam zarejestrowana pod nickiem, a regulamin wymaga by być pod swoim nazwiskiem. Nazwiska używam do spraw zaodowych, autorskich itp. a dla psiakow i ich przyjaciół jestem Ewanka i tyle, trudno, nie muszę tam być jak mnie nie chcą ;) Widzisz, mój profil ma podobne aspekty. Również służy mi tylko i wyłącznie do nagłaśniania spraw zwierząt. Dlatego podałam w opisie prawdziwe imię i nazwisko. Szkoda byłoby mi utracić to konto a tym samym pomoc dla psiaków Quote
Szarotka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Moja corka jest na f.b jako Agnieszka C. i ma profil latami.......... Quote
obraczus87 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Eeee tam, wole byc przezorna. :D zawsze na dobre mi to wychodzi, jesli chodzi o psiaki ;) Jeszcze chwila cierpliwosci. :) Quote
Szarotka Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Az nie moge uwierzyc, ze Lenka juz w nowym wlasnym domu:):) Quote
Marinka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Marinka']No proszę :) ale super wiadomości :):):) OBY JAK NAJWIĘCEJ TAKICH :):):) To co, piszę na fb o szczęśliwym zakończeniu i zamykam wątek :) Czy już mogę powiadomić fb o wspaniałym zakończeniu wydarzenia Lenki ? Quote
Olena84 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Lenusiu gratuluje, spisuj sie ładnie i bądż grzena w nowym domku! Quote
obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kochani, jutro Lenka zostanie sama-sama w domu, bez taty Sylwii. (tata musi gdzieś tam wyjsc). Dlatego jutro bede miec pewnosc ze wszystko w porzadku itd! Chociaz innej opcji nie widze, jednak na dogo wstrzymajmy sie ze zmiana tytulu jeszcze chwilke. Marinka - na FB mozesz to juz napisac, tak sadze :) Quote
Marinka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 obraczus87 napisał(a):Kochani, jutro Lenka zostanie sama-sama w domu, bez taty Sylwii. (tata musi gdzieś tam wyjsc). Dlatego jutro bede miec pewnosc ze wszystko w porzadku itd! Chociaz innej opcji nie widze, jednak na dogo wstrzymajmy sie ze zmiana tytulu jeszcze chwilke. Marinka - na FB mozesz to juz napisac, tak sadze :) Chyba jednak poczekam do jutra :) Zaraziłam się od Ciebie tymi przesądami czy co :cool3: Quote
Recommended Posts