Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewanka napisał(a):
Bardzo, bardzo się cieszę :)

... Pan Tata z pewnością też pokocha Lenusię, ona ma masę wdzięku i jest bardzo karna. Ona uwielbia galopować, to tym sportsmenki ;)

... może z czasem będzie też taka możliwość, żeby Lenka biegała swobodnie. na jakimś bezpiecznym, ogrodzonym terenie.

Panstwo gdy jest cieplej jeżdżą na działke, gdzie Lenka będzie mogła szaleć wraz z psami brata Sylwii :)

Kana napisał(a):
Obraczuś, przestań litości bo się poplaczę zaraz :) :loveu:

Pierwszy raz w życiu ktoś tak się zachwyca nad psiakiem wyadoptowanym przeze mnie, naprawde :)

Przestanę, ale :razz: jeszcze kilka słów :loveu:

" Dzisiaj raniutko mąż wstawał do pracy. Lenka najpierw pospała przy mnie, a potem poszła do kontenerka. W dzień preferuje albo łóżko albo swoją podusię. Więc mój małżonek, w pełnej konspiracji (myślał że śpię) wywołał Lenkę z kontenerka, pocałował ją, popieszczochał i zaprosił na łóżko, gadając czule, że przecież jest u siebie w domu i powinna czuć się swobodnie, he he. Ułożył ją przy mnie, poglaskał i wyszedł :-) "

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kurcze ale trafiła na ludzi, toż oni są stworzeni żeby posiadać psiaki, a w tych domach najlepsi są faceci.Jak mieliśmy adoptować psinkę ze schronu to mój fukał że po co mamy juz jednego psa, on nie będzie sie zajmował, ale po dwóch dniach leżą razem w wyrku, wychodzą na dwór, mój mąż rozmawia z nią więcej niż z nami wszystkimi razem.

Posted

gratulacje!!! to teraz można wierzyć, że każdy doczeka się na ten swój właściwy domek! a coś na rzeczy jest z tymi czarnuszkami, bo moja kuzynka ze schroniska też adoptowała ostatnio czarną sunię.

Posted

Cały czas cichutko podczytywałam co u Lenki. Nawet nie wiem jak napisać, jak bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Z Lenki zrobił się zupełnie inny psiak - może gdzieś po drodze ktoś ją podmienił?:evil_lol:

Posted

Szarotka napisał(a):
Jestem ciekwa kiedy bedzie mozna tytul zmienic ???

Jeszcze chwilką, wstrzymajmy sie. :)

Maruda666 napisał(a):
Cały czas cichutko podczytywałam co u Lenki. Nawet nie wiem jak napisać, jak bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Z Lenki zrobił się zupełnie inny psiak - może gdzieś po drodze ktoś ją podmienił?:evil_lol:

Heheh moze i podmienil ;)

Posted

Szarotka napisał(a):
Zagladam do Lenki, ktorej juz tu nie ma .............

... to taki nawyk ;) ... ja też zaglądam :)

dziewczyny, czy ktoraś ma umowę adpcyjną, bardzo proszę o przesłanie na PW .... sprawa pilna!!!

Posted

Szarotka brakuje Ci wpłat ;-)
31.01. Aga 35 +20
31.01. Magenka1 +20
01.02. MakS +15zł
Transport Lenki - 132zł
07.02. Ewa Gałazka +5zł
08.02. Javena +15zł
09.02. Kong i pasta - 55zł
11.02. Dorota1 + 20zł
14.02. Maruda1 +20zł
Na szybko suma mi wyszła 543,40zł

Posted

WIEŚCI :)

" Wczoraj byłam pierwszy dzień w pracy i mała została z Jasiem i z moim tatą. Na początku płakała pod drzwiami, ale JAśko zaprosił ją do zabawy i spacyfikował. Debiutował również jako samodzielny wyprowadzacz spacerowy. Sam ubrał Lenkę w szelki i wyszedł z nią na spacer. Spisała się na medal. Po powrocie wariowała z piłeczką, ganiając od Jaśka do taty."

"JEst niesamowita. Pięknie pozwala wycierać sobie łapki po spacerze. Podczas porannej wędrówki kuliła łapki - chyba wszedł jej śnieg między opuszki. Roztarłam jej łapeczki. Rety, jaka była wdzięczna. "

-----------------------------------------------------------

EDIT:

za Hotel Lenki plus odrobaczenie wysżło 90zł.

A więc do umieszczenia na 1 strone:

31.01. Aga 35 +20
31.01. Magenka1 +20
01.02. MakS +15zł
Transport Lenki - 132zł
07.02. Ewa Gałazka +5zł
08.02. Javena +15zł
09.02. Kong i pasta - 55zł
11.02. Dorota1 + 20zł
14.02. Maruda1 +20zł
Hotel Lenki plus odrobaczenie -90zł
Na koncie Lenki +453,40zł

------------------------------------------------------------------------

Dajmy jeszcze Lence weekend. A po weekendzie jak wszystko będzie ok - poproszę o zmianę tytułu :)