obraczus87 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='LILUtosi']Zaraz siadam do konta i przeleję za transport. Sorry ale młyn mam straszny a i szczeniaczki nowe, a wiecie ile przy nich roboty.[/QUOTE] Dziękuję za informacje. Quote
LILUtosi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 31.01. Aga35 -20zł 31.01. magenka1 - 10zł 01.02. MakS - 15zł 04.02. Przelew za transport. minus 132 zł Quote
obraczus87 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dziekujemy za rozliczenie :) kochani zapraszam do zakupu miseczek z karma :) http://www.dogomania.pl/threads/201601-Miseczka-karmy-dla-dwóch-przyjaciół-kundli-)-do-15-.02.2011 Quote
Szarotka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='LILUtosi']31.01. Aga35 -20zł 31.01. magenka1 - 10zł 01.02. MakS - 15zł 04.02. Przelew za transport. minus 132 zł[/QUOTE] Uzupelnie wieczorem. Moja 21 letnia kotka niedomaga.......... Quote
obraczus87 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Szarotka']Uzupelnie wieczorem. Moja 21 letnia kotka niedomaga..........[/QUOTE] Trzymajcie sie........ mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!! Quote
Ewa Gałązka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wysłałam dzisiaj przelew na LENKĘ za luty Quote
Kana Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Bardzo się ciesze że Lenka się uczy jak normalnie żyć :) No i nawet klatka jej nie przeszkadza :) Jak będą nowe zdjęcia i jakiś aktualny tekst to ma ode mnie pakiecik ogloszeń :loveu: Quote
Ewanka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Cześć Lenko :) ... zawsze wiedziałam, że dziewczyny są dzielniejsze od chłopaków :D ... Lenka pięknie się zaaklimatyzowała i nawet, tak jak zresztą przewidziałam i pisałam, zaakceptowała klatkę, bo jest na obcym terenie ..... a w domu, gdzie czuła się bezpiecznie nie było o tym mowy. Dzielna dziewczynka, natomiast Zorba tęskni strasznie, wszędzie chodzi , szuka i stracił apetyt ... mam nadzieję, że mu to szybko przrejdzie, bo schudnie nam za chłopaczyna. Quote
obraczus87 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Hehehe a wiecie ze Lenka robiu siooo jak chlopak?? Kilka razy i z podniesiona łapa.. chmm Ewa Ona u Was tez tak robila siooo??:) KANA dziekuje :) Zdjecia astaroth zrobi badz juz zrobila. Dzisiaj na robienie zdjec nie ma szans, jest taka wichura ze leb urywa :) Quote
Ewanka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 obraczus87 napisał(a):Hehehe a wiecie ze Lenka robiu siooo jak chlopak?? Kilka razy i z podniesiona łapa.. chmm Ewa Ona u Was tez tak robila siooo??:)(...):) ... robiła różnie, "po męsku" nauczyła się od Zorby ;) ... za to on zaczął kucać, tak jak suczka ... :D czyli pełna dowolność, zależnie od humorku ;) Quote
Szarotka Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Hm to ciekawe z tymi zwyczajami :):) Quote
Ingrid44 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ciesze sie ze Lenusia ma sie dobrze i nie sprawia klopotu :) Quote
obraczus87 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 U Lenki wszystko w porządku. Dziewczynka czuje się bezpieczeni u Astaroth. Bardzo polubiła Astaroth i Jej Tz-ta. Gdy przyszli goście chowała się za TZ-tem, ale na kurczaczka Lenka sie skusiła, ale potem szybciutko zmykała za nogi TZ-ta. Na obcych nie szczekała, jedynie była bardzo czujna i ostrożna. Nie chciała podejsc. Ale najważniejsze, że ich nie obszczekiwała :lol: Lenka szaleje z Tarą (szczeniak na BDT u Astaroth zabrany z Korabiewic). a Tara to istny wulkan energii, wiec Lenka sie nie nudzi. Z klatki został juz zdjęty koc. Klatka jest otworzona, Lenka wchodzi i wychodzi z niej kiedy chce. W nocy bardzo ładnie w niej śpi. Na spacerach ładnie chodzi na smyczy. Generalnie nie ma z Nia problemów. Bardzo sie ciesze z takich wieści.. tak więc Lenka jest psem adopcyjnym, tym bardziej sie cieszę, że w koncu z czystym sumieniem mogę zaczac mówic ludziom, którzy zadzwonią, że Lenka nie jest "psim potworkiem", który wszystko zniszczy.. Uff to się napisałam :) a teraz sie kłade. Po emocjach i stresie związanym z sesja na uczelni... dopadła mnie choroba :angryy: jak nie urok to ;) Spokojnej nocki :) Quote
Ewanka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Lenka wspaniale zdaje egzamin dojrzałości ;) ... a to, że nie obszczekała gości, to prawdziwy sukces!!!!!! naprawdę bardzo, bardzo się cieszę :multi: Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 To Lenka si ezachowuje lepiej niz moja sunia, ktora jak nie zna to kazdego obszczeka i czasami zeby pokazuje :):) ale moze ona sie tylka tak przez zeby usmiecha :):) Quote
Ewanka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Szarotka napisał(a):To Lenka si ezachowuje lepiej niz moja sunia, ktora jak nie zna to kazdego obszczeka i czasami zeby pokazuje :):) ale moze ona sie tylka tak przez zeby usmiecha :):) Twoja sunia z pewnością się uśmiecha :D Quote
Szarotka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ewanka napisał(a):Twoja sunia z pewnością się uśmiecha :D Watpie raczej :):) to moze kupimy Lence tego konga, ale bez pasty. Moze raczej dac pieniadze na bialy serek lub cos podobnego, chyba tez wyjdzie ze 20 zl. ??? Quote
Ewanka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Może masz rację :) ... Lence bardzo były potrzebne nowe wrażenia i wyzwania, chyba już nie potrzebuje dodatkowych zajęć i podniet ;) Quote
obraczus87 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Uffff nie mogłam znaleźć wątku, bo Szarotka zmieniła tytuł :razz: ;) hehe :) Kong i pasta juz sa zamówione. Tak więc następnym razem pomyslimy nad czymś innym. :) Quote
obraczus87 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Na dniach zmienie tekst do ogłoszen. Na razie jestem chora i cięzko mi sie mysli... A to troszke naszej Lenki :) Quote
obraczus87 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 tripti napisał(a):gdzie jest czwarta łapa Lenki ;)??? aż trudno uwierzyć, że ta panna waży tylko 8 kg. Piękny czarny diabołek :) Raczej waży 10kg :) mniej więcej :) Astaroth ma Ją zważyc na domowej wadze. Quote
tripti Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 gdzie jest czwarta łapa Lenki ;)??? aż trudno uwierzyć, że ta panna waży tylko 8 kg. Piękny czarny diabołek :) Quote
obraczus87 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 tripti napisał(a):gdzie jest czwarta łapa Lenki ;)??? aż trudno uwierzyć, że ta panna waży tylko 8 kg. Piękny czarny diabołek :) Raczej waży 10kg :) mniej więcej :) Astaroth ma Ją zważyc na domowej wadze. Quote
mala_czarna Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Łapa pewnie podniesiona do sikania, bo Lenka sika jak chłopak :) Quote
obraczus87 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mala_czarna napisał(a):Łapa pewnie podniesiona do sikania, bo Lenka sika jak chłopak :) Sika sika jak chłopak :) Quote
Recommended Posts