Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']31.01. Aga35 -20zł
31.01. magenka1 - 10zł
01.02. MakS - 15zł

04.02. Przelew za transport.
minus 132 zł[/QUOTE]

Uzupelnie wieczorem. Moja 21 letnia kotka niedomaga..........

Posted

Bardzo się ciesze że Lenka się uczy jak normalnie żyć :)
No i nawet klatka jej nie przeszkadza :)
Jak będą nowe zdjęcia i jakiś aktualny tekst to ma ode mnie pakiecik ogloszeń :loveu:

Posted

Cześć Lenko :) ... zawsze wiedziałam, że dziewczyny są dzielniejsze od chłopaków :D

... Lenka pięknie się zaaklimatyzowała i nawet, tak jak zresztą przewidziałam i pisałam, zaakceptowała klatkę, bo jest na obcym terenie ..... a w domu, gdzie czuła się bezpiecznie nie było o tym mowy.

Dzielna dziewczynka, natomiast Zorba tęskni strasznie, wszędzie chodzi , szuka i stracił apetyt ... mam nadzieję, że mu to szybko przrejdzie, bo schudnie nam za chłopaczyna.

Posted

Hehehe a wiecie ze Lenka robiu siooo jak chlopak?? Kilka razy i z podniesiona łapa.. chmm Ewa Ona u Was tez tak robila siooo??:)

KANA dziekuje :) Zdjecia astaroth zrobi badz juz zrobila. Dzisiaj na robienie zdjec nie ma szans, jest taka wichura ze leb urywa :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Hehehe a wiecie ze Lenka robiu siooo jak chlopak?? Kilka razy i z podniesiona łapa.. chmm Ewa Ona u Was tez tak robila siooo??:)(...):)

... robiła różnie, "po męsku" nauczyła się od Zorby ;) ... za to on zaczął kucać, tak jak suczka ... :D

czyli pełna dowolność, zależnie od humorku ;)

Posted

U Lenki wszystko w porządku. Dziewczynka czuje się bezpieczeni u Astaroth. Bardzo polubiła Astaroth i Jej Tz-ta. Gdy przyszli goście chowała się za TZ-tem, ale na kurczaczka Lenka sie skusiła, ale potem szybciutko zmykała za nogi TZ-ta.

Na obcych nie szczekała, jedynie była bardzo czujna i ostrożna. Nie chciała podejsc. Ale najważniejsze, że ich nie obszczekiwała :lol:

Lenka szaleje z Tarą (szczeniak na BDT u Astaroth zabrany z Korabiewic). a Tara to istny wulkan energii, wiec Lenka sie nie nudzi.

Z klatki został juz zdjęty koc. Klatka jest otworzona, Lenka wchodzi i wychodzi z niej kiedy chce. W nocy bardzo ładnie w niej śpi.

Na spacerach ładnie chodzi na smyczy. Generalnie nie ma z Nia problemów.
Bardzo sie ciesze z takich wieści.. tak więc Lenka jest psem adopcyjnym, tym bardziej sie cieszę, że w koncu z czystym sumieniem mogę zaczac mówic ludziom, którzy zadzwonią, że Lenka nie jest "psim potworkiem", który wszystko zniszczy..

Uff to się napisałam :) a teraz sie kłade. Po emocjach i stresie związanym z sesja na uczelni... dopadła mnie choroba :angryy: jak nie urok to ;)

Spokojnej nocki :)

Posted

Szarotka napisał(a):
To Lenka si ezachowuje lepiej niz moja sunia, ktora jak nie zna to kazdego obszczeka i czasami zeby pokazuje :):) ale moze ona sie tylka tak przez zeby usmiecha :):)

Twoja sunia z pewnością się uśmiecha :D

Posted

Ewanka napisał(a):
Twoja sunia z pewnością się uśmiecha :D

Watpie raczej :):) to moze kupimy Lence tego konga, ale bez pasty. Moze raczej dac pieniadze na bialy serek lub cos podobnego, chyba tez wyjdzie ze 20 zl. ???

Posted

tripti napisał(a):
gdzie jest czwarta łapa Lenki ;)??? aż trudno uwierzyć, że ta panna waży tylko 8 kg. Piękny czarny diabołek :)

Raczej waży 10kg :) mniej więcej :) Astaroth ma Ją zważyc na domowej wadze.

Posted

tripti napisał(a):
gdzie jest czwarta łapa Lenki ;)??? aż trudno uwierzyć, że ta panna waży tylko 8 kg. Piękny czarny diabołek :)

Raczej waży 10kg :) mniej więcej :) Astaroth ma Ją zważyc na domowej wadze.