tripti Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szarotka napisał(a):I co dalej nie ma watkowego ?? chyba nie ma, Szarotko nie skusisz się :)? Quote
LILUtosi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jeśli mam użyczyć konta to będę przesyłać dopiero w sobote. Jestem na spotkaniu firmowym i nie mam kompa. Zastanówcie się do soboty ;-). pozdr. Quote
Ewanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Lenusia w swoim żywiole ... nie widzi świata poza swym wybrankiem :evil_lol: ... przypadkowi widzowie są raczej w niezręcznej sytuacji ... :roll: ... dzięki Dosiu , masz buziaka za cierpliwość ... :eviltong: sorry za jakość, robiłam komórką bez lampy, bo przecież trochę ich podglądałam :evil_lol: Quote
LILUtosi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 I jaka decyzja? Bo nie wiem czy mam te privy wysyłać z kontem? Quote
obraczus87 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Decyzja pozytywna oczywiscie. Czy jest ktoś chętny na przejecie wątku?? Quote
Szarotka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Obarczus jak nikogo nie znajdziesz to ja moge, ale to nie moja specjalnosc. Quote
magenka1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ja zapłace swoje zaległe pieniądze pod koniec miesiąca teraz jest spłukana ale wszystko nadrobię :) Quote
Javena Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja też jeszcze nie wysłałam w tym miesiącu,ale jak już sie cos wyklaruje z kontem ,to wysyłam. Lenka nasza ,to bardzo kochliwa jest. O Czarusiu już zapomniała.:):) Quote
Szarotka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Czy bedziecie rozsylac nowe konto, bo ja po 15 moge wplacic ?? Quote
Ewanka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Javena napisał(a):Ja też jeszcze nie wysłałam w tym miesiącu,ale jak już sie cos wyklaruje z kontem ,to wysyłam. Lenka nasza ,to bardzo kochliwa jest. O Czarusiu już zapomniała.:):) Lenka o Czarusiu już dawno zapomniała ... teraz poza Zorbą świata nie widzi ;) Quote
Szarotka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Ewanka napisał(a):Lenka o Czarusiu już dawno zapomniała ... teraz poza Zorbą świata nie widzi ;) A to nie stala w uczuciach .......... Quote
obraczus87 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Szarotko super, bardzo sie ciesze :* dziekuje! ---------------------------------- LILU ma rozsylac numer konta :) Quote
Szarotka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 No ale musialabym miec dostep do watku ?? Quote
tripti Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Szarotka napisał(a):No ale musialabym miec dostep do watku ?? pw do Moderatora z prośbą o przepisanie na Ciebie, np do Maupa4 :) Quote
modliszka84 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 a tutaj cały album z resztą zdjęć ALBUM Quote
obraczus87 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Modliszka ogromnie dziekujemy!!!!!!!! Ale na zdjeciach Lenka wyszla na taka duzą :D Kurcze teraz zrobimy Jej ogłoszenia :) Quote
Ewanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Modliszko, zdjęcia wspaniałe !!! .... baaardzo dziekuję , Lenka wyszła jak wielki brytan na straży sadu i ogrodu :D ... a to przecież malutka sunia, czasem trochę wystraszona, a czasem troszkę za dużo gadająca ;) Quote
obraczus87 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 W ogłoszeniach trzeba koniecznie podawac Jej wagę :) bo ludzie bedą myslec, że to wielki brytan :D Quote
magenka1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 jakie piękne zdjęcia ma nasza piękna Lenka :) Quote
Ewanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 obraczus87 napisał(a):W ogłoszeniach trzeba koniecznie podawac Jej wagę :) bo ludzie bedą myslec, że to wielki brytan :D To prawda, Lenusia była dzisiaj w bojowym nastroju :D Quote
obraczus87 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Ewanko, wiem, że bedziesz zła na mnie, ale co tam :evil_lol: Kochana napisz kilka słów o Lence :) takie suche fakty jak napisalas o Dosieńce... Jaka jest Lenka, jak do obcych, do jakiego domku może pójśc.. trzeba znaleźc stary tekst do ogłoszeń, zrobic zmiany i ruszyc w koncu pełna parą z ogłoszeniami.. bo to skandal, aby dziewczyna tyle czasu bez domu była.. Quote
tripti Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 obraczus87 napisał(a):Ewanko, wiem, że bedziesz zła na mnie, ale co tam :evil_lol: Kochana napisz kilka słów o Lence :) takie suche fakty jak napisalas o Dosieńce... Jaka jest Lenka, jak do obcych, do jakiego domku może pójśc.. trzeba znaleźc stary tekst do ogłoszeń, zrobic zmiany i ruszyc w koncu pełna parą z ogłoszeniami.. bo to skandal, aby dziewczyna tyle czasu bez domu była.. uuu będzie się działo :) ale Ona na dużą wygląda na tych fotkach :)taka dorodna, a nie mała Lenka kurdupelek:) Quote
obraczus87 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Hehe naprawde jak na Nia popatrzyłam, to pomyslałam, że Ona wazy okolo 25 kilogramów :) Ewanko nie bij ;) Quote
Recommended Posts