Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenusia w swoim żywiole ... nie widzi świata poza swym wybrankiem :evil_lol:

... przypadkowi widzowie są raczej w niezręcznej sytuacji ... :roll:

... dzięki Dosiu , masz buziaka za cierpliwość ... :eviltong:

sorry za jakość, robiłam komórką bez lampy, bo przecież trochę ich podglądałam :evil_lol:

Posted

Ja też jeszcze nie wysłałam w tym miesiącu,ale jak już sie cos wyklaruje z kontem ,to wysyłam. Lenka nasza ,to bardzo kochliwa jest. O Czarusiu już zapomniała.:):)

Posted

Javena napisał(a):
Ja też jeszcze nie wysłałam w tym miesiącu,ale jak już sie cos wyklaruje z kontem ,to wysyłam. Lenka nasza ,to bardzo kochliwa jest. O Czarusiu już zapomniała.:):)

Lenka o Czarusiu już dawno zapomniała ... teraz poza Zorbą świata nie widzi ;)

Posted

Modliszko, zdjęcia wspaniałe !!!

.... baaardzo dziekuję , Lenka wyszła jak wielki brytan na straży sadu i ogrodu :D ... a to przecież malutka sunia, czasem trochę wystraszona, a czasem troszkę za dużo gadająca ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
W ogłoszeniach trzeba koniecznie podawac Jej wagę :) bo ludzie bedą myslec, że to wielki brytan :D

To prawda, Lenusia była dzisiaj w bojowym nastroju :D

Posted

Ewanko, wiem, że bedziesz zła na mnie, ale co tam :evil_lol: Kochana napisz kilka słów o Lence :) takie suche fakty jak napisalas o Dosieńce... Jaka jest Lenka, jak do obcych, do jakiego domku może pójśc.. trzeba znaleźc stary tekst do ogłoszeń, zrobic zmiany i ruszyc w koncu pełna parą z ogłoszeniami.. bo to skandal, aby dziewczyna tyle czasu bez domu była..

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ewanko, wiem, że bedziesz zła na mnie, ale co tam :evil_lol: Kochana napisz kilka słów o Lence :) takie suche fakty jak napisalas o Dosieńce... Jaka jest Lenka, jak do obcych, do jakiego domku może pójśc.. trzeba znaleźc stary tekst do ogłoszeń, zrobic zmiany i ruszyc w koncu pełna parą z ogłoszeniami.. bo to skandal, aby dziewczyna tyle czasu bez domu była..

uuu będzie się działo :)

ale Ona na dużą wygląda na tych fotkach :)taka dorodna, a nie mała Lenka kurdupelek:)