tripti Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='anna10025']Wpisz w google mbank, wejdź na stronę mbanku , po prawej stronie jest niebieska ramka z napisem, zostań klientem, na dole pisze otwórz ekonto, kliknij na to. Następnie wypełnij dane , które trzeba wypełnić, jest tam opcja " z bezpłatną kartą masterCard", widocznie już jest bezpłatna , więc jeżeli chcesz tą kartę żeby wypłacać pieniążki z bankomatu to zaznacz, a jeżeli nie to nie zaznaczaj. Jak wypełnisz te dane, kliknij na dole dalej. Tam już komputer Cię poprowadzi, potem przyjdzie Ci do domu pismo , że otworzyłaś rachunek, które podpiszesz i odeślesz do mbanku.[/QUOTE] teraz to chyba nawet kurier z umową do domu przyjeżdża, trzeba tylko uważać, aby nie dać się naciągnąć na fundusze inwestycyjne, niestety podtykają to do podpisu z niezbyt jasną informacją. Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Bierz tylko konto bez dodatkow. Quote
Javena Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='tripti']teraz to chyba nawet kurier z umową do domu przyjeżdża, trzeba tylko uważać, aby nie dać się naciągnąć na fundusze inwestycyjne, niestety podtykają to do podpisu z niezbyt jasną informacją.[/QUOTE] no ,własnie tego się boję.Ja taka trochę nie kumata jestem..:) Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Javena']no ,własnie tego się boję.Ja taka trochę nie kumata jestem..:)[/QUOTE] Javena napewno jestes kumata :):) mowie Ci :):) Quote
tripti Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Javena']no ,własnie tego się boję.Ja taka trochę nie kumata jestem..:)[/QUOTE] na pewno dasz radę !!! te konto jest bardzo przyjemne w obsłudze, takie intuicyjne, do tego bezpłatne, przelewy 50 gr do innego banku, a w ramach mbanku bezpłatnie. Może masz jakiś mkiosk to możesz to zrobić tak jakby w okienku :) Quote
Javena Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Może masz jakiś mkiosk to możesz to zrobić tak jakby w okienku ...????? A,CO TO?? MKIOSK??:-o Quote
tripti Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Javena']Może masz jakiś mkiosk to możesz to zrobić tak jakby w okienku ...????? A,CO TO?? MKIOSK??:-o[/QUOTE] to tak jakby okienko w banku, takie pomieszczenie z napisem: Mkiosk, gdzie można załatwić podstawowe formalności. Możesz na stronce mbanku sprawdzić, czy u Ciebie w pobliżu są takie mkioski :) Quote
Javena Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='tripti']to tak jakby okienko w banku, takie pomieszczenie z napisem: Mkiosk, gdzie można załatwić podstawowe formalności. Możesz na stronce mbanku sprawdzić, czy u Ciebie w pobliżu są takie mkioski :)[/QUOTE] OK. Jutro dokładnie poczytam.MUSZĘ SIĘ WYSPAC:) Quote
obraczus87 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='tripti']na pewno dasz radę !!! te konto jest bardzo przyjemne w obsłudze, takie intuicyjne, do tego bezpłatne, przelewy 50 gr do innego banku, a w ramach mbanku bezpłatnie. Może masz jakiś mkiosk to możesz to zrobić tak jakby w okienku :)[/QUOTE] TRIPTI< ja nie płacę za przelwy :) w ogóle :) w Mbanku jest za free wszystko :) przynajmniej ja tak mam i mój TZ też tak ma. MIałam kiedys konto w PKO BP... ściągali kase za wszystko!! Wkurzyłam się i zamknęłam konto :) Ewanko, czekamy na info czy dotarł przelew od Natalijo.. Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Niestety, przelew nie dotarł .................. :( Zupełnie nie rozumiem postawy Natalijo, do tej pory była bardzo rzetelna ... i nawet, jak ma teraz jakieś problemy, to powinna napisać, przecież wszystko można jakoś uzgodnić. Ja mam rentę 660pln i naprawdę nie stać mnie na taką sytuację ... gdyby tak było miałabym tu niezłe stadko ;). Muszę szybko dorobić, bo terminy opłat mnie ścigają. Quote
obraczus87 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Poczekajmy do nastepnej sesji przychodzącej. U mnie czasami nie wpływaja pieniądze pierwszą sesją. Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ok, zaczekajmy, ale do tej pory u mnie na koncie wszystkie opercje pojawiały sie natychmiast ... gdy np. płacę kartą w sklepie, gdy wracam do domu wszystko już jest na koncie zmienione, czy możliwe, ze pieniądze nie wpłynely od piatku do poniedzilku??? Ja się na tym nie znam :/ Quote
AGA35 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 to jest mozliwe , jeżeli pieniążki były wysłane w piątek wg mnie dojda dziś po południu lub jutru .Chyba ze macie konta w tych samych bankach to powinny być od razu Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='AGA35']to jest mozliwe , jeżeli pieniążki były wysłane w piątek wg mnie dojda dziś po południu lub jutru .Chyba ze macie konta w tych samych bankach to powinny być od razu[/QUOTE] Ja się kompletnie nie znam na tych bankowych zwyczajach, ale wierzę Natalijo, skoro powiedziała, że wysłała, to z pewnością tak jest ... pewnie jeszcze trzeba cierpliwie poczekać. Quote
TERESA BORCZ Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 to bardzo smutna wiadomość o odejściu natalijo. nie bardzo się doczytałam o co chodzi ,ale może ktoś ją czymś dotknął? Przecież to cudowna osoba i zawsze można było na nią liczyć. Ja bardzo żałuje że słyszę o takiej decyzji, i mam nadzieję ze jest to może chwilowa decyzja spowodowana jakimiś wpisami może niekoniecznie tu u LENKI. mnie osobiscie nick natalijo zawsze kojarzył się z nadzieją i taktem. Poczytam watek i zastanwie sie czy psinka pasuje do zgłoszonego do mnie zapotrzebbowania na wprawdzie coŚ ratlerkowatego, ale i ta moŻe by mogła być zakceptowana. Odezwę sie po sprawdzeniu domku pod względem przydatnosc pani i domku na dobry ds. MOZE NATALIJO MA DOŚĆ DOGO ALE CHĘTNIE PROZMAWIAŁABYM Z NIĄ CHOĆBY PO TO ABY JEJ PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ. a MOŻE ONA SAMA POTRZEBUJE JAKIEJŚ POMOCY? ps. banki ostatnio szwankują z przelewami, swoja kasę dostaję ostatnio z 4,5 dniowym opóznieniem. Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Też wielokrotnie podkreślałam, że współpraca z Natalijo była zawsze bez zarzutu (!!!!) , dlatego obecna sytuacja jest taka trudna, nie wiemy co się dzieje ... ale mam nadzieję , że niebawem wszystko się wyklaruje i wróci do poprzedniego stanu. Wiem, że z bankami różnie bywa , dlatego czekamy cierpliwie. Quote
tripti Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 jak wysłane w piątek, to mogą wpłynąć dopiero ostatnią sesją w poniedziałek. Marta zaskoczyłaś mnie z tymi przelewami, bo ja też mam mbank i wydawło mi się, że na koniec miesiąca potrącają mi za przelewy, ale rzeczywiście nie widzę tego teraz... Dziewczyny, co do Natalii, ja Jej nie znam, widywałam tylko na wątkach, a dziewczyna była w szpitalu czyli to już wróży coś złego, może ma jakieś poważne problemy, trzeba poczekać, dać czas na pozbieranie się, z własnego doświadczenia wiem, że niestety problemy zdrowotne przychodzą znienacka i potrafią człowieka rozłożyć. Narazie zróbcie nowego skarbnika, a dług miejmy nadzieję, że zostanie uregulowany w najbliższym czasie. Może jeszcze Ewanka mogłabyś na spokojnie zadzwonić do Natalki? Quote
obraczus87 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 A widzisz Justynko, ;) nie placimy za przelewy :) Co do Natalijo, to Oan przez ostatnie miesiace bardzo sporadycznie bywała na dogomanii. Nie miała czasu na to. Przeciez Ona adoptowała psiaka którego miała u siebie na DT, w pracy miała przez ostatnie miesiace kiepską sytuacje. Może po prostu jest zmęczona i tyle. Jeszcze pobyt w szpitalu.. Szkoda, że odchodzi z Dogo, bo jest wspaniała osobą, o wielkim sercu do pomagania psiakom.... Dlatego cierpliwie poczekamy na przelew... poszukamy nowego skarbnika i byc moze Natalijo wróci do nas :) Quote
tripti Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']to bardzo smutna wiadomość o odejściu natalijo. nie bardzo się doczytałam o co chodzi ,ale może ktoś ją czymś dotknął? Przecież to cudowna osoba i zawsze można było na nią liczyć. Ja bardzo żałuje że słyszę o takiej decyzji, i mam nadzieję ze jest to może chwilowa decyzja spowodowana jakimiś wpisami może niekoniecznie tu u LENKI. mnie osobiscie nick natalijo zawsze kojarzył się z nadzieją i taktem. Poczytam watek i zastanwie sie czy psinka pasuje do zgłoszonego do mnie zapotrzebbowania na wprawdzie coŚ ratlerkowatego, ale i ta moŻe by mogła być zakceptowana. Odezwę sie po sprawdzeniu domku pod względem przydatnosc pani i domku na dobry ds. MOZE NATALIJO MA DOŚĆ DOGO ALE CHĘTNIE PROZMAWIAŁABYM Z NIĄ CHOĆBY PO TO ABY JEJ PODZIĘKOWAĆ ZA MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ. a MOŻE ONA SAMA POTRZEBUJE JAKIEJŚ POMOCY? ps. banki ostatnio szwankują z przelewami, swoja kasę dostaję ostatnio z 4,5 dniowym opóznieniem.[/QUOTE] nie mogę wysłać pw, pełno w skrzyneczce :( to na wszelki wypadek tu: W sytuacji, gdy domek stwierdzi, że Lenka jest za duża, czy nie takiej szukają, ale tylko w takiej sytuacji proszę mieć na uwadze to maleństwo: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191511-Mikroskopijne-sunie-z-pseudohodowli-%21%21%21%211?p=15251178#post15251178"]http://www.dogomania.pl/threads/191511-Mikroskopijne-sunie-z-pseudohodowli-%21%21%21%211?p=15251178#post15251178[/URL] Prawie pińczerka czarna podpalana, ale to tak na wszelki wypadek tylko. Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ciotki, mam bardzo dobrą wiadomość !!!!!!!!!!!!! uff, było trochę nerwów, jak się okazało niepotrzebnych ... ech, te nasze banki, mogą człowieka wykończyć, wrrrrrrrrr dostałam przelew od Natalijo ... zaległy za sierpień, obecny za wrzesień, za karmę Lenki, którą kupiłam i za uspokajacz Kalm Eid. Czyli mogę spać spokojnie, wierzyciele mnie nie zjedzą !!!!!!!!!!! Dziękuję Natalijo, wierzę , że do nas wrócisz, bo dogomania wciąga jak nic na świecie!!!! Quote
obraczus87 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 SUPER !!!!!!!!!! EWanko czyli wszystkie zaleglosci rozliczone?? Czy za lipiec bylo zaplacone?? Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Tak, za lipiec było zapłacone ... jesteśmy teraz na bieżąco ... wczasy opłacone, karma jest - żyjemy :multi: Quote
obraczus87 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 SUPER!!! :) Ciesze sie ogromnie. Ewanko bardzo przepraszam za zaistniała sytuację... Szukamy skarbnika ... Quote
Ewanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 obraczus87 napisał(a):SUPER!!! :) Ciesze sie ogromnie. Ewanko bardzo przepraszam za zaistniała sytuację... Szukamy skarbnika ... Nie ma sprawy, najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło i nie musiałam być skarbnikiem Lenusi, nawet przez sekundę (!!!) ... to by się zpewnością skończyło jakimś lokalnym kataklizmem :p Quote
Javena Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ciesze się równiez.:multi::multi:Choc musze przyznac,różne myśli przychodziły mi do głowy. Nadal jednak martwię sie o Natalijo. Wydaje mi sie,że zycie zrobiło jej jakiegos wstrętnego psikusa.:-(Miejmy nadzieję,że wszystko sie ułoży i wróci do nas. Przeciez po burzy ,zawsze wychodzi słońce.....:):lol::lol: Quote
Recommended Posts