Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magenka1']Ewanko tak jak napisała Javena poczekaj może z robieniem dziurek jak dojdzie te drugie szeleczki wtedy zobaczysz co będzie dobre dla Lenki a co dobre dla Dosi[/QUOTE]

Dziurki zrobione, ale one w niczym nie przeszkadzają ... szeleczki mogą być dla obu dziewczynek, zależnie od sytuacji :)

Posted

[quote name='magenka1']No to fajnie aby tylko Lenka się nie wzięła za jedzenie szeleczek :)[/QUOTE]

Już teraz zanając jej możliwości, nie zostawię jej z szelkami sam na sam w jednym pomieszczeniu ;)

Posted

[quote name='Ewanka'][B]Ciotki, mam dobrą wiadomość[/B] :loveu:

Lenusia [B]po raz pierwszy[/B] zostawiła coś w misce po śniadaniu ... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

nareszcie się dziewczyna nasyciła ... już myślałam, że nigdy się nie doczekam ...

do tej pory ile by nie dostała, zjadała wszystko i chciała jeszcze ...

na początku jadła niezwykle zachłannie, za chwilę [B]wymiotowała i jadła dalej[/B], zwracała i znowu jadła (oczywiście dostawała świeżą porcję !!!) .....
to był [B]głód psychiczny[/B], wciągała jedzenie[B] bez gryzienia[/B], stąd wnioskuję, że jednak chyba niestety była głodzona :(

potem był etap jednego gryźnięcia i reszta była[B] połykana[/B] ...

a teraz Lena [B]gryzie jedzonko[/B] i nawet [B]zostawia [/B]kilka granulek karmy :multi::multi::multi:

ogłaszam więc [B]niebywały sukces !!!!!!!!!![/B]

[COLOR=black][B]*******************************[/B][/COLOR]

Jeszcze tylko dodam, że 28 sierpnia minęły[B] trzy miesiące[/B] pobytu Lenusi w naszym domu.[/QUOTE]
Cieszę się z sukcesu Lenki, to oznacza pokonanie jej "skrzywienia " psychicznego, które wynikało być może z głodzenia jej. Gratulacje dla Lenki i Ciebie Ewanko. Nie wiem o co chodzi z Natalijo, ale z tego co zrozumiałam nie przelała pieniędzy Lenki na konto Ewanki? Myślę , że deklaracje wrześniowe powinny pójść na konto Ewanki.

Posted

[quote name='anna10025']Cieszę się z sukcesu Lenki, to oznacza pokonanie jej "skrzywienia " psychicznego, które wynikało być może z głodzenia jej. Gratulacje dla Lenki i Ciebie Ewanko. Nie wiem o co chodzi z Natalijo, ale z tego co zrozumiałam nie przelała pieniędzy Lenki na konto Ewanki?
Myślę , że [B]deklaracje wrześniowe powinny pójść na konto Ewanki[/B].[/QUOTE]

Hmmm, to nie jest dobry pomysł :shake:

... boję się bałaganu w finansach, ja się do tego absolutnie nie nadaję !!!

Posted

Podstawowe pytanie - czy Natalia chce dalej prowadzić finanase LEnki czy nie ??

Jesli nie, to skarbnikiem musi zostać osoba z dogo, ale na pewno nie EWANKA. Ewanka ma się zajmować psiakami, a nie zaglądaniem na konto ;) tak uważam.

Posted

Ja poprostu nie rozumiem Natalijo. Gra na zwłoke? Przeciez wystarczyło by powiedziec szczerze ,co jest grane. Gdybym miała własne konto ,to bym sie nie wahała ani minuty. Trzeba szukać skarbnika nowego . Natalijo ,trzeba bedzie ponownie odwiedzić.Cos mi sie tak wydaje.:angryy:

Posted

Trzeba szukać nowego skarbnika. Natalijo rezygnuje. Nie ma czasu. Pracuje od rana do wieczora. Rozmawiałam z nia dzisiaj. Twierdzi ,że pieniadze wysłała. Moze nr jej się pomylił? Czekamy ......

Posted

Dobrze, ale żeby szukac nowego skarbnika musimy miec porządek w rozliczeniu oraz MUSIMY miec uregulowane zobowiązania wobec Ewanki.... jest mi okropnie przykro, że to Natalijo tak się wymiguje :( nie wiem co się dzieje. Każdy ma problemy, ale trzeba o tym otwarcie powiedziec.

Posted

ja już nie wiem co napisać, nie chcę nikogo obrażać ale rozliczenie to podstawa, nie raz sobie odmawiamy kupienie czegoś żeby tylko pomóc psu , a tu ktoś sobie robi jaja z nas :(((

Posted

NADAL CZEKAMY. ROZLICZENIA NIE MA ,PIENIĘDZY NIE MA.

[SIZE="4"]Ewanko [/SIZE]pw dostałam ,ale nie mogłam z kolei wysłać Tobie. Tez coś dogo sobie pogrywa z nami.

Posted

[SIZE=1]Też mam od wczoraj kłopty z wysłaniem PW .[/SIZE]

[B]Lena czuje się dobrze i pozdrawia wszystkie cioteczki :loveu: ... i zaprasza do odwiedzin ![/B]

Nadal apetyt jej dopisuje, uwielbia biegać, jest zadziorą, ale już nie taką jak na początku swojej kariery ;) , bo codziennie dostaje Kalm Aid (już butelka po mału się kończy) i myślę, że dzięki temu trochę się wyciszyła i nie jest już takim małym oszołomkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewanka']Ojej, a co się stało?[/QUOTE]

Jestem oburzona zachowaniem Natalijo. I co my mamy teraz robic?? Trzeba wyslac na CITO wszytskim cioteczkom inromacje aby nie wplacaly kasy juz na konto Natalijo. ale w takim razie kto sie podejmie zbierania pieniedzy??

Musimy dzialac. Czy jest ktos kto mógłby pójśc do Natalijo do domu?? Trzebna z Nia to wyjasnic, bo teraz jestesmy zawieszeni w próżni.

My nie wiemy co sie dzieje, Ewanka jest pozbawiona środków... Przeciez to jakas paranoja jest.

Zaczynam watpic w ta cała pomoc... a raczej nie w pomoc, tylko w ludzi...

Posted

Dostałam dzisiaj maila od Natalijo, że dzisiaj wysłała przelew na Lenę za sierpień i za wrzesień oraz za karmę, którą Lenie kupiłam ... jednak na moje konto jeszcze nie dotarł.

Zwykle wszystkie operacje bankowe pojawiają się natychmiast, ale moze chwilę poczekajmy.

Posted

Ewanko,

dobrze poczekajmy do poniedzialku. Moze z banku Natalijo przelew wyszedl poźno.

Ja jednak wysłałam do wszystkich juz PW z informacja, aby wstrzymac się z płatnościami na konto Natalijo. Jesli przelew faktycznie wyszedł, wtedy bedziemy miec ułatwiony ponowny start...

Tak czy siak - SZUKAMY NOWEGO SKARBNIKA :(

Posted

Co kilka dni podczytuję, ale ostatnio miałam ograniczony dostęp do kompa. Zgłaszam się po otrzymaniu info na pw. Nie wiem jak mogę pomóc? Przelew na wrzesień ( o ile już nie poszedł) wstrzymam.

Posted

Mam nadzieję, że przelew dotrze i wszystko się wyjaśni ... miałam do tej pory bardzo dobre relacje z Natalijo, kasa zawsze w terminie i wspaniała paczka dla Lenki, masa piłeczek, smycze, świetna karma itd. itp. ... nie chciałabym, aby to bardzo dobre wrażenie gdzieś się rozmyło.

Wierzę, że wszystko będzie ok :)

Posted

MNie się z Natalijo do tej pory współpracowało SUPER. Zawsze mogłam na Nia liczyc. Tym bardziej jest mi przykro, że obecna sytuacja wygląda tak jak wygląda.

Nie bedę nikogo tutaj oceniac, to nie moje zadanie. Jednak wiem, że Natalijo ma jakieś problemy. zbierac pieniążków juz nie chce i takie jest Jej prawo i decyzja, którą szanuję.

Dlatego proszę o to, aby ktos się zdecydował na bycie skarbnikiem. Może ktos ze znajomych z Dogo może nim zostac?? Im szybciej znajdziemy skarbnika, tym lepiej dla nas wszystkich. Trzeba bedzie również oddac skarbnikowi poczatkowy post, aby mógł wpisywac aktualne rozliczenia.

PW do wszystkich wysłałam (oprócz osób, które sa na bieżąco z watkiem ;))

Czekamy zatem do poniedziałku! A i musimy zaczac myslec nad zakupem uspokajacza dla Lenki ;)

Posted

Dopiero wróciłam z wakacji i zanim przeczytałam, co się dzieje na wątku Lenki z pieniędzmi, wysłałam już moją deklarację za wrzesień (podobnie jak te wczesniejsze) na konto natalijo. Mam nadzieję, że nawet jeżeli natalijo ma problemy, to postąpi uczciwie i zamieści na wątku dokładne rozliczenie od czerwca począwszy, bo ostatnie jest jeszcze za maj, a wszyscy wpłacilismy jeszcze w czerwcu, lipcu, sierpniu i co poniektórzy we wrześniu.
Problemy mogą dotknąć każdego i natalijo ma prawo zrezygnować z pelnienia roli skarbnika Lenki, ale ma również obowiązek rozliczyc się z nami wszystkimi i uregulować dług u Ewanki. Też myślę, że należy poczekać do poniedziałku.
Ja niestety nie mogę się podjąć zbierania pieniędzy na Lenkę:shake:

Posted

A ja jak wysłałam pieniądze z bazarku i nie było rozliczenie nie wysyłałam swojej deklaracje (0czywiście uzupełnię tę kwotę po rozliczeniu na wątku wszystkiego) ale nie chciałam ryzykować już były podobne przypadki na dogo,
nikogo nie chcę oceniać już pisałam to wyżej, rożne rzeczy mogą nam się przytrafić ale to są pieniądze przede wszystkim Lenki i Ewanki
ja już prowadzę rozliczenie Opalika dwóch po prostu nie dam rady przykro mi