anawa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Chyba jeszcze na gratce Lenka nie miała ogłoszenia...... No to już ma: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7255689_mala_czarna_cudowna_psina_daj_jej_domek.html Ja tylko w gratkę wierzę ;) Quote
Ewanka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='anawa']Chyba jeszcze na gratce Lenka nie miała ogłoszenia...... No to już ma: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7255689_mala_czarna_cudowna_psina_daj_jej_domek.html Ja tylko w gratkę wierzę ;) Lena bardzo dziękuje :loveu: Quote
magenka1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ewanko a dostałaś już szeleczki z bazarku? Dzisiaj wysłałam smycz dla Lenki Quote
Ewanka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='magenka1']Ewanko a dostałaś już szeleczki z bazarku? Dzisiaj wysłałam smycz dla Lenki Dzisiaj dostałam, Lena bardzo dziękuje :loveu: ... miałam jutro o nich napisać , bo dopiero jutro będziemy mierzyć, mają bardzo oryginalną formę i cały czas zastanawiam się gdzie dół a gdzie góra ;) ... jutro wstawię fotki. Quote
magenka1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 to się bardzo cieszę potwierdzę na bazarku :) Quote
Szarotka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='anawa']Chyba jeszcze na gratce Lenka nie miała ogłoszenia...... No to już ma: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/7255689_mala_czarna_cudowna_psina_daj_jej_domek.html Ja tylko w gratkę wierzę ;) O ciocia Anawa przyszla i jeszcze zrobila ogloszenie :):) Moja deklaracja na wrzesien dopiero dojdzie w przyszlym tygodniu. Quote
Szarotka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Przyszlam podwindowac Lenke na dobranoc :):) Quote
magenka1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 A gdzie fotki Lenki smukłej brunetki :) Quote
Ewanka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 magenka1 napisał(a):A gdzie fotki Lenki smukłej brunetki :) Właśnie wpadłyśmy do domku, jak odsapniemy, bierzemy się za focenie ;) Quote
Szarotka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 magenka1 napisał(a):A gdzie fotki Lenki smukłej brunetki :) Nie dosc, ze brunetka to jeszcze kokietka:):) Quote
Szarotka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 polubek napisał(a):no tytuł normalnie kapitalny Witaj Polubku na watku Lenki :):) Quote
Javena Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Lenusia ,witam cie z rana.dzis słonko u nas świeci ,mam nadzieję,ze u was też? Pobrykasz troche na trawce z dusia. Quote
obraczus87 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Czesc Lenusia :) Magenko dzięki za zakup szeleczek :) czekamy na fotencje lasencji ;) Dorotko - dzieki wielkie! Czyli brakuje nam od października 10zł stałych :) Quote
Ewanka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Lenusia wita niedzielnie :loveu: ... myślicie, że tak łatwo zrobić fotencje ruchliwej lasencji , cierpliwości ... za kazdym razem wychodzi (wybiega) z kadru :evil_lol: Quote
polubek Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 no ja normalnie byłam gdzieś tam przyczajona na wątku tylko wiecie sami że nie zawsze się wszędzie zagląda Quote
obraczus87 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 polubek napisał(a):no ja normalnie byłam gdzieś tam przyczajona na wątku tylko wiecie sami że nie zawsze się wszędzie zagląda Oczywista sprawa :) Quote
Szarotka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Witaj Lenko w niedziele :):) Quote
monika55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cioteczki, poprosze numer konta bo kiedyś obiecałam grosik. Niewiele i jednorazowo niestety. Ale jak obiecałam to wypada dotrzymać. Mizianka dla ślicznoty. Quote
Szarotka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Zaraz wysle konto, sama tez juz wyslalam. Mam nadzieje, ze Ania odbierze :):) Quote
obraczus87 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kochani, czy ktoś dorzuci jednorazowo grosik dla Lenki?? Warto byłoby Jej zrobic wyróznione allegro.. Quote
Ewanka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Lena wita kochane cioteczki :loveu: Lena przeszła dzisiaj chrzest bojowy, została po raz pierwszy z Zorbą w ogrodzie, gdy pojechaliśmy z TZtem do lekarza (ma planowany zabieg opracyjny kolana) ... sprawowali się bardzo grzecznie, muszę oboje pochwalić ! Do tej pory wszystkie psy zostawały zawsze w domu, gdy wychodziliśmy np. do sklepu, ale niestety Lena bardzo wszystko niszczyła, myślałam, że to sporadycznie, bo deszcz, bo się nudziła itp. a teraz widzę, że gdy jest zamknięta w pokoju z Dosią lub sama, niszczy wszystko, poduszka w drabiazgi, posłanie, klin spod drzwi, brzeg drewnianego kredensu .... Słowem lęk separacyjny w klasycznej postaci ... myślę, że pobyt w poprzednim miejscu u AlinyS ... podobno przez tydzień (lub więcej) w zamkniętej szopie :angryy: :angryy::angryy: Ona boi się panicznie zamknięcia, gdy jest z ludźmi jest najsłodszym psiakiem pod słońcem, mega całuśną higienistka, ale boi się zamkniętych pomieszczeń bez ludzia :( Konkluzja jest taka ... dla Leny wyłącznie dom z ogrodem, gdy ludzie za bramę, ona do ogrodu lub/i z człowiekiem na stałe w domu /np. niewychodząca babcia/ Quote
obraczus87 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Kurcze nie dobrze :( Ewanko, trzeba próbować z Nią pracować... zostawiać samą na krótkie momenty... itd itd.. TO nie będzie takie łatwe znaleźć odpowiedni dom. Bo co jeśli ktos będzie pracować?? W zime Lenka na dworze będzie siedzieć?? :( Quote
Recommended Posts