Szarotka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Nie macie do Natalio telefonu. Zawsze byla bardzo rzetelna. Powinna znalezc chwile, zeby watek rozliczyc i przekaza komus innemu. Quote
Ewanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Szarotka']Nie macie do Natalio telefonu. Zawsze byla bardzo rzetelna. Powinna znalezc chwile, zeby watek rozliczyc i przekaza komus innemu.[/QUOTE] Oczywiście mamy do niej nr tel. i rozmawiamy z Natalijo, ale chyba był jakiś problem z numerem konta, wysłałam po raz kolejny i Natalijo powiedziała, że przelew wysłała wczoraj. Czekamy cierpliwie, bo czasem banki w weekendy wolniej pracują. Quote
Javena Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Szarotka']Nie macie do Natalio telefonu. Zawsze byla bardzo rzetelna. Powinna znalezc chwile, zeby watek rozliczyc i przekaza komus innemu.[/QUOTE] Ja tez z nią rozmawiałam ,twierdziła,że wysłała. MIAŁA WYSŁAC MEILEM POTWIERDZENIE. Nie wysłała. Jak dzwoniłam trzeci raz nie odebrała. Jedynie prosiła,żeby poszukac skarbnika.Ona rezygnuje. Quote
AGA35 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 moja deklaracja za wrzesień takze wysłana Quote
Szarotka Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Ja na wrzesien bede wplacac do nowego skarbnika. Quote
Javena Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Za wrzesień trzeba sie wstrzymac. Natalijo rezygnuje. Obiecała zrobić rozliczenie i to będzie jej ostatni post na wątku.[SIZE="4"] Szukamy nowego skarbnika,kto na ochotnika?[/SIZE] Quote
Poker Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 zaprosiła mnie tu Javena, ale ja się nie nadaję na skarbnika, w pieniądzach jestem straszna bałaganiarą i znając życie dopłacałbym do interesu.Dziękuję za zaufanie. A Natalijo powinna się rozliczyć i nie zostawiac po sobie smrodu, szczególnie ,że włożyła sporo pracy na tym wątku. Quote
Javena Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Szkoda.Ja nie mam konta. (Sierota jestem):) To fakt,że Natalijo sporo dokładała do psiaków. Napewno odmówiła sobie wielu rzeczy. Tak naprawde ,to nie wiem,co myślec.:shake: SMUTNE. Quote
Poker Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Javena']Szkoda.Ja nie mam konta. (Sierota jestem):)[/QUOTE]To załóż, to nie problem w dzisiejszych czasach. Dużo banków prowadzi konta internetowe i nie muszą być na nie stałe wpływy. Quote
Javena Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='poker']to załóż, to nie problem w dzisiejszych czasach. Dużo banków prowadzi konta internetowe i nie muszą być na nie stałe wpływy.[/quote] kiedy ja nie miałabym żadnych wpływów,raczej wypływy.:) Quote
Poker Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Javena']kiedy ja nie miałabym żadnych wpływów,raczej wypływy.:)[/QUOTE] to będziesz mieć wpływy na Lenkę. Quote
obraczus87 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 JAVENO zalozenie konta np w mbanku nie wiąże sie z zadnymi oplatami.. ani za prowadzenie konta, ani za przelewy, ani za posiadanie karty... nic, zero... SZUKAMY SKARBNIKA!!!! Tylko teraz pytanie co z deklatracja Natalijo?? wiadomo, ze byla to kwota 50zł.. nie mówie juz o tych wczesniejszym doplatach i oplacaniu innych rzeczy.... Moze to dopłacanie stało się problemem?? Nie dziwilabym sie. Gdy brakowalo, Natalijo po prostu wyciagała z własnej kieszeni wszystko.... Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Pewnie trzeba bedzie po zbierac dodatkowe deklaracje na Lenke. Ja mam podobna sytuacje z Heniem, jak brakuje to go podpieram. Quote
anna10025 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja niestety też nie mogę się podjąć roli skarbnika , rzadko tutaj jestem....i brak czasu na cokolwiek. Quote
Javena Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Natalijo napisała mi na Nk,żeby przesyłac jej meilem, ile Lence bedzie brakować ,to ona dołoży.Na dogo nie ma już zamiaru zaglądać. Nie wiem, co mam o tym sądzić. JAVENO zalozenie konta np w mbanku nie wiąże sie z zadnymi oplatami.. ani za prowadzenie konta, ani za przelewy, ani za posiadanie karty... nic, zero... Już mnie syn raz wkopał w jakies konto ,potem sam płacił za zaległosci. Ja nie pracuje ,jak mogę konto zakładać? Zielona jestem w tych sprawach. Quote
anna10025 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Javeno , ja założyłam dawno temu konto w mbanku nie pracując, było puste. Nie płaci się za prowadzenie konta , za nic kompletnie , nie musisz mieć żadnych wpływów może stać puste. Konto zakładasz przez internet bez wychodzenia z domu. Płacisz raz do roku za wydanie karty do bankomatu, jeżeli jej nie chcesz to przy zakładaniu konta zastrzegasz sobie , że jej nie chcesz. Zachowanie Natalijo jest ...........wobec Leki , deklarowiczów, Ewanki. Nie rozumiem po co takie osoby zakładają wątki . Wystarczyło napisać , znikam z dogo , szukajcie skarbnika , ja mam problemy , przepraszam. Ludzie są tu wyrozumiali i nie zasługują na takie traktowanie. Niedojrzałośc i nieodpowiedzialność...:shake: Quote
Javena Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 JAK to zrobic ,może jakas podpowiedz. ? Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Javena']JAK to zrobic ,może jakas podpowiedz. ?[/QUOTE] Chodzi konto ?? Natalio przez dlugi czas bardzo sie na dogo udziela i bardzo pomagala. Szkoda, ze sobie poszla ......... Quote
lilk_a Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='anna10025']Javeno , ja założyłam dawno temu konto w mbanku nie pracując, było puste. Nie płaci się za prowadzenie konta , za nic kompletnie , nie musisz mieć żadnych wpływów może stać puste. Konto zakładasz przez internet bez wychodzenia z domu. Płacisz raz do roku za wydanie karty do bankomatu, jeżeli jej nie chcesz to przy zakładaniu konta zastrzegasz sobie , że jej nie chcesz. [/QUOTE] za kartę płatniczą do konta w mbanku ja parę lat temu nie płaciłam i z tego co wiem teraz też się nie płaci Quote
anna10025 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Wpisz w google mbank, wejdź na stronę mbanku , po prawej stronie jest niebieska ramka z napisem, zostań klientem, na dole pisze otwórz ekonto, kliknij na to. Następnie wypełnij dane , które trzeba wypełnić, jest tam opcja " z bezpłatną kartą masterCard", widocznie już jest bezpłatna , więc jeżeli chcesz tą kartę żeby wypłacać pieniążki z bankomatu to zaznacz, a jeżeli nie to nie zaznaczaj. Jak wypełnisz te dane, kliknij na dole dalej. Tam już komputer Cię poprowadzi, potem przyjdzie Ci do domu pismo , że otworzyłaś rachunek, które podpiszesz i odeślesz do mbanku. Quote
anna10025 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Szarotka']Chodzi konto ?? Natalio przez dlugi czas bardzo sie na dogo udziela i bardzo pomagala. Szkoda, ze sobie poszla .........[/QUOTE] Szkoda , że nawet nie powiedziała , że sobie idzie... Quote
Javena Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Narazie czekamy na Ewankę.Nie wiemy ,czy otrzymała pieniązki ,czy nie. Natalijo miała zrobic rozliczenie,jak narazie nic nie ma. Quote
Javena Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='anna10025']Wpisz w google mbank, wejdź na stronę mbanku , po prawej stronie jest niebieska ramka z napisem, zostań klientem, na dole pisze otwórz ekonto, kliknij na to. Następnie wypełnij dane , które trzeba wypełnić, jest tam opcja " z bezpłatną kartą masterCard", widocznie już jest bezpłatna , więc jeżeli chcesz tą kartę żeby wypłacać pieniążki z bankomatu to zaznacz, a jeżeli nie to nie zaznaczaj. Jak wypełnisz te dane, kliknij na dole dalej. Tam już komputer Cię poprowadzi, potem przyjdzie Ci do domu pismo , że otworzyłaś rachunek, które podpiszesz i odeślesz do mbanku.[/QUOTE] Spróbuję.dzieki,ale jak się w coś wkopie,to nie wiem co będzie. Quote
Szarotka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Javena']Spróbuję.dzieki,ale jak się w coś wkopie,to nie wiem co będzie.:)[/QUOTE] E troche wiecej wiary w siebie :):) Quote
Recommended Posts