Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Mam nadzieje, że jest wszystko dobrze, cała chodzę juz tak długo ich nie ma........:roll:

Rzeczywiscie juz jest bardzo pozno, na pewno sa juz w domu, bardzo sie niepokoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:

Posted

Witam, właśnie wróciliśmy...
Przede wszystkim. Dziękujemy Wszystkim za ciepłe myśli o Timurku. Timur jest już po zabiegu, w trakcie wybudzania, to znaczy jeszcze leżący, przetrącony i odpoczywający, oddycha miarowo. Kłopotów z sercem w czasie zabiegu nie było. Wet najpierw chciał go jeszcze zostawić w klinice na noc, ale doszedł do wniosku, że dobrze byłoby, gdyby w pełni obudził się już wśród swoich zapachów. Na wszelki wypadek zostawił telefon, żeby i w nocy można byłoby zadzwonić. Miejmy nadzieję, że będzie dobrze. O wszystkim będę na bieżąco informował. Jeszcze raz Dziękuję za kciuki...

Posted

Dobrze,ze juz jestescie w domu,dobrze ,ze sie wybudził.Zabieg mam, nadzieje bez komplikacji...Timurek swoje odlezy,ale to dobrze,ze nie taki ruchliwy,byle goiło sie dobrze.

Posted

Jesteśmy ugotowani i ledwie żywi. Kiedy Timurek miał zabieg i spał po narkozie, my krążyliśmy po okolicach lecznicy przez dobre kilka godzin, a czas dłużył się i dłużył. Ale nie macie pojęcia jak lżej to znosić, gdy człowiek wie, że równolegle o tej sprawie myśli tyle cudownych życzliwych osób...:lol:

Timurek wyraźnie wybudza się i żałośnie z bólu pomrukuje. Leży w sypialence, oczywiście pod kaloryferkiem. Gdy ochłoniemy, wszystko dokładnie opiszemy...
A póki co, te najważniejsze rzeczy na bieżąco - przekazujemy...
Dzięki, naprawdę w tym dniu nerwów z Wami znacznie lżej...:lol:

Posted

Trzymamy nadal kciuki i posyłamy wspierające myśli ... ale Wy też musicie wypocząć, by mieć siłę jutro bawić się z Timurkiem, on wypocznie i będzie zdziwiony, że Państwo tacy ... niewyspani ;)

Posted

Dobre,to beda pewnie po 3 dniach,bo dzis srodki znieczulajace juz nie działaja,wiec obraz Timurka chyba bardzo przygnębiajacy.Badzcie silni,teraz z dnia na dzień bedzie lepiej,a Timurek jak przestanie odczuwac ból,moze stanie sie całkiem radosnym psiakiem.

Posted

Już jesteśmy - to znaczy Ania w pracy, ja w domu. Obraz Timurka rzeczywiście przygnębiający. Przez prawie całą noc było wycie, teraz ślinotok - to znaczy czyściło go z obu stron. Nie wstaje. Teraz śpi, ale niespokojnie. Czasem oddech wydaje mi się zbyt płytki przechodzący w dyszenie i to mnie niepokoi, ale może przesadzam. Boimy się o niego, ale mamy nadzieję, że będzie dobrze...