UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='lilk_a']to ja może podeslę Timurowi Operę :):) UBOCZE ...może się skusisz na drugiego piesia do pary ? :):) jakby ktoś chciał poczytać to zapraszam na jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/172095-Opera-PiAE-kna-i-wycofana-juA-w-DT-u-Leny13-POTRZEBNE-DEKLARACJE Niestety, wycofana Opera powędrowała już tą samą drogą, co Timur. Została parę dni temu uśpiona w schronisku w Sosnowcu, jeszcze na kwarantannie. Podobno z powodu agresji... Quote
UBOCZE Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 "Pukam do drzwi kamienia. -to ja wpuść mnie. -nie mam drzwi- mówi kamień." Pamiętam... :-(:-(:-( Quote
Becia66 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Masz ten swój kamień Timurku i ludzi którzy cię kochali i o Tobie pamiętają.. Dzięki Ubocze, ja też pamiętam.... Quote
UBOCZE Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Gdy przychodzą Święta, wspomina się także o tych sprzed dwóch lat. Z Timurem... Quote
UBOCZE Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Pamiętam o Timurze. I nigdy nie zapomnę.......... Quote
UBOCZE Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Timur [*]. Pewnie już z Waldziem [*] się znają... Quote
pawel1w25 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Cóż tu jeszcze można dodać . . . Adamie - oby wiecej było takich osób , jak Ty . . . Quote
UBOCZE Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Trzy lata minęły. Mam nadzieję, że dobrze Timurowi tam, gdzie jest... Quote
pawel1w25 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='UBOCZE']Trzy lata minęły. Mam nadzieję, że dobrze Timurowi tam, gdzie jest...[/QUOTE] Tak . . . Ja też mam taką nadzieję . Pozdr. Quote
UBOCZE Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Timura nie da się zapomnieć. Żyje wciąż w domu, w naszych sercach, podobnie jak inny psiak Waldzio. Podobnie, jak Ksawer, Skarpecia, Kleksik, Buczek, Rudasek, Kajtuś, Kropka, Kreska, Mordzia, Serek, Kropcio, Duszek, Ociec, Bartusia i inne koty, które nas opuściły.... Czy gdzieś są i czy są szczęśliwe? Quote
Becia66 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 UBOCZE napisał(a):. Czy gdzieś są i czy są szczęśliwe? Jeśli gdzieś są, to na pewno są szczęśliwe. Quote
Recommended Posts