Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żałuję, że mam kłopot z otwieraniem PDF i nie mogę otworzyć linku.

Timurek będzie miał zabieg na Sadybie. Też myślę pozytywnie...

O "Playdoga" oczywiście bardzo, bardzo prosimy...:lol::lol::lol:

Posted

majuska napisał(a):
Bardzo wzruszająca opowieść o kociczce babuni...moje kocury zyskały na tym czytaniu najwięcej bo chodzę i miziam cały dzień:)

Majuśka, urządziłaś mnie na całego. Siedzę, czytam i wyję. Niedługo sie cały zapas chusteczek w domu skończy.
Ja z tych co nie tylko na filmach ryczą (kreskówkach też) i nad ksiażkami, ale i czasem jak głupią piosenke usłyszą.
Ostatnio TŻ mnie katował amerykańską kolendą o reniferze Rudolfie, z którego inne renifery się śmiały... i bardzo go bawiło, że tak ryczę...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Majuśka, urządziłaś mnie na całego. Siedzę, czytam i wyję. Niedługo sie cały zapas chusteczek w domu skończy.
Ja z tych co nie tylko na filmach ryczą (kreskówkach też) i nad ksiażkami, ale i czasem jak głupią piosenke usłyszą.
Ostatnio TŻ mnie katował amerykańską kolendą o reniferze Rudolfie, z którego inne renifery się śmiały... i bardzo go bawiło, że tak ryczę...

no , bo miał czerwony nos.. na przykład ..
to tak jak mój rudzielec.....

Posted

Ja jak wczoraj czytałam ( starego nie było ) to dzieci tak łaziły i mi sie dziwnie przyglądały, ale nie pytały o nic, oni juz wiedza, że jak siędzę na kompie to napewno o biednych zwirzakach czytam i wyje i juz ich nic nie dziwi :)
Ale piękna ta opowieść, nie?, w sumie to jest w niej dużo optymizmu też.....

Posted

Już jesteśmy: dziękujemy, przepraszamy i poprawimy się...

Timurek chodzi pod domku śmiało i na apetyt nie narzeka. Już trzy razy zdarzyło się mu tarzanie po dywanie. Częściej głośno pomrukuje. Oswaja się z ręką, z której już jada smakołyki, łapie zapachy. Jest kochany. Prześlemy jutro parę następnych zdjęć ...

Myślimy też o poniedziałku, stąd może brak weny...

A propos jedzonka, jakie znacie szczególne smaczne dania dla dziadeczków???

Posted

takie własnej roboty? hmmm..
ja nie ma takiego dziadeczka , a właściwie babci , bo zaledwie 6-7 lat , ale wybredne to to , kurczaczek the best , a dla drugiego (młodzik 3 lata ) wszystko po za porem jest the best , dosłownie...

Posted

Timurek czuje się dobrze. Najchętniej jada suche Royal Canin dla seniora, a przysmakiem jest dla niego parówka. Jest nią częstowany czasem po leku. Przyjmowanie leku wygląda różnie: potrafi się czasem rozpaczliwie bronić, a gdy połknie, zapomina szybko o tej nieprzyjemności i chwyta parówkę z palców bardzo subtelnie , co chyba znaczy, że w swym wcześniejszym życiu, miał też do czynienia z domowym opiekunem. Również o tym świadczyłoby szybkie przyzwyczajenie się do rytmu spacerów. Na spacerki wychodzić lubi (cztery razy dziennie), sam swą krzątaniną komunikuje, że chce wyjść i na spacerze podnosi się mu ogon. Swoje zadowolenie w domu komunikuje głośnymi pomrukami, jednak jeszcze nie szuka kontaktu z człowiekiem, ale też od niego nie stroni...

Proszę, Pomyślcie ciepło o Timurku szczególnie w dniu jutrzejszym...