Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kama - jamnikowata suńka z Sosnowca. Trafiła z dwoma szczeniakami (już adoptowane). Przyjęła też na wykarmienie Amorka oddanego do schronu w wieku 4 tygodni :| Jest łagodna w stosunku do ludzi. Załatwia swoje potrzeby raczej na dworze. Nie powinna mieć problemów z dogadaniem się z innymi psami.

Posted (edited)

W przytulisku w Busku spotkałam dziś taką suńkę:

Imię: Pelasia
Miejsce: Przytulisko w Busku-Zdroju
Kontakt: na razie ja: 693 93 44 88
Sterylizacja: prawdopodobnie nie

Edited by abero
Posted

A może ktoś chce śliczną starszą panią a Krakowa?

http://jamniki.eadopcje.org/psiak/644

W Dzień Kobiet do Schroniska w Krakowie trafiło ponad 20 zrzeczonych psów. W tym jedna jamniczka. Ma ok 11/12 lat, jakąś narośl na brzuchuu i rodziła wilokrotnie.
Sunia jest bardzo milusia, ładnie chodzi na smyczy. Jesli chodzi o część zdrowotna, to jest w trakcie badań.
Jesli jej stan zdrowia pozwoli na pewno będzie miała usuwaną narośl na listwie mlecznej. Nazywa się Śnieżynka (p 81/03/12).
Ze względu na wiek i wyeksloatowanie na 100% trzeba się liczyc z tym, że sunia na pewno będzie 'skarbonką' . Może jednak ktoś się ulituje nad starowinką.

Posted

Kochani, może ktoś mógłby pomóc bo ja ciągle nie tracę nadziei. Potrzebuję pomocy w rozwieszeniu ogłoszeń w bliższej i dalszej okolicy tzn Mińsk, Janów, Kałuszyn i w drugą stronę Halinów, Duchnów, Miłosna itd....
Poniżej link do ogłoszenia:
https://docs.google.com/open?id=0B5p...blhnNV9STFJhdw

Bardzo będę wdzięczna za każdą pomoc. Może ktoś mi poradzi jak jeszcze szukać?? Minęło już trochę czasu ale jesteśmy przekonani że nasza sunia została przez kogoś zabrana....
Monika

[quote name='Sarunia-Niunia']Przeklejam z tego wątku: Baza zwierząt zaginionych

Posted

[quote name='monikatk']

Kochani, może ktoś mógłby pomóc bo ja ciągle nie tracę nadziei. Potrzebuję pomocy w rozwieszeniu ogłoszeń w bliższej i dalszej okolicy tzn Mińsk, Janów, Kałuszyn i w drugą stronę Halinów, Duchnów, Miłosna itd....
Poniżej link do ogłoszenia:
https://docs.google.com/open?id=0B5p...blhnNV9STFJhdw

Bardzo będę wdzięczna za każdą pomoc. Może ktoś mi poradzi jak jeszcze szukać?? Minęło już trochę czasu ale jesteśmy przekonani że nasza sunia została przez kogoś zabrana....
Monika

Robiliście ogłoszenia w necie? Trzeba zrobić tablicę, gumtree, a także wiele innych.
Osobiście trzeba objechać wszystkie okoliczne schroniska. No i dobrze wolontariuszy popytać z tych schronisk. Ten rejon to które obsługuje? Jak będzie wiadomo, to znajdą się i osoby, które w którymś bywają.
No i plakaty, plakaty... w uczęszczanych miejscach, w lecznicach wet, tam zresztą bym popytała osobiście ze zdjęciem w łapce.