Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Black]KOBI dom na CITO[SIZE=7]![/FONT]
http://jamniki.eadopcje.org/psiak/668

Kobi to bardzo wiekowy i delikatny jamniczek. Psiak jest staruszkiem, ma zaćmę, liczne guzy, jest bardzo szczupły. Najczęściej leży zwinięty w kuleczkę i odpoczywa, na pewno tęskni.

Niestety właściciel Kobiego nie może dłużej się nim zajmować, więc psiak musiał zamieszkać w schronisku. Mamy nadzieję, że nie jest to jego ostatnie miejsce...

Mimo wieku i stanu zdrowia Kobi bardzo lgnie do człowieka, jest zainteresowany ludźmi, od razu podchodzi, szuka opieki i poczucia bliskości, chce się wtulać, bardzo potrzebuje kontaktu. Psiak jest bardzo grzeczny i spokojny, całkowicie akceptuje inne psy, to psi dziadziuś, który potrzebuje już tylko spokojnego kąta, opieki i ciepła ze strony człowieka, na pewno ma przed sobą niewiele czasu.

Marzymy o tym, żeby Kobi mógł odejść w domu, otoczony troskliwą opieką, bezpieczny. Prosimy o taki bezcenny prezent dla tego psiego dziadziusia.

numer schroniskowy: 188
data przyjęcia: 2012-03-09
przebywa w boksie: zwierzętarnia

Przebywa w schronisku w Łodzi na marmurowej
Kontakt w sprawie adopcji/pomocy:
.......
Tel. (42) 656 78 42
e-mail: [email protected]

Posted

zmarł nasz Rulon w schronisku w Katowicach, czekoladowy jamnik, nie udało się mu zdążyć z pomocą, bardzo jest mi przykro
umarł samotnie, bez człowieka przy sobie

Posted

A taka pięknota jest w zabrzańskim schronisku - przywiązana do płotu :(

http://psitulmnie.pl/galeria.php?pid=2979&statusid=1&animaltype=0&virtual=0&senior=0

Astka to dość, młoda sunia w typie jamnika, która trafiła do naszego schroniska 5 marca 2012 roku - została przywiązana do schroniskowego płotu po tym jak prawdopodobnie niedawno się oszczeniła.Suczka na początku bardzo nas się bała i nawet przy tym warczała, ale wystarczyło trochę czasu, żeby wskakiwała na kolanka i rozdawała buziaki ;)

Zdjęcia:

https://picasaweb.google.com/114650921578160203091/Astka7845

Kontakt: [email protected] , tel. 692 581 343

Posted

wagens napisał(a):
o matko, myslałam że ona już dawno grzeje dupsko w nowym domku, znany jest jej stosunek do innych suczek ?

Kurcze, a skąd masz takie info cioteczko? Może rzeczywiście?

Posted

nie mam takiej informacji ale wzięłam pod uwagę jej urodę i wiek, więc jestem zaskoczona że takie cudo tyle czasu w schronie, może zadzwonie, zapytam

zadzwoniłam i już wiem co z nią, jest jeszcze w schronie ale ma już domek tylko zostanie wydana po sterylizacji

Posted

wagens napisał(a):
nie mam takiej informacji ale wzięłam pod uwagę jej urodę i wiek, więc jestem zaskoczona że takie cudo tyle czasu w schronie, może zadzwonie, zapytam

zadzwoniłam i już wiem co z nią, jest jeszcze w schronie ale ma już domek tylko zostanie wydana po sterylizacji

No to super - to nieaktualne ;) Dzięki cioteczko :)