Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
Witaj Iwonko, policzyłam ciotki przede mną , jestem czternasta :evil_lol: ( chyba , że cos mi sie popierdzieliło jakem księgowa). Suńka ślicznusia. Z allegro powinien byc jakiś odzew.
Ludziska zobaczcie i pokochajcie. Na prawdę fajny przyjaciel z niej będzie :lol:

arcyksięgowa nasza, arcy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

zanim pierwszy raz zalogowąłm sie na dogo, uwielbiałam oglądać serial Numbers, cyfry są odpowiedzialne za wszystko w naszym życiu:loveu::loveu:
Na dogo też się to potwierdza, duże cyfry jest szansa na hotelik, małe cyfry .... przechlapane:evil_lol:

Posted

[quote name='ihabe']zanim pierwszy raz zalogowąłm sie na dogo, uwielbiałam oglądać serial Numbers, cyfry są odpowiedzialne za wszystko w naszym życiu:loveu::loveu:
Na dogo też się to potwierdza, duże cyfry jest szansa na hotelik, małe cyfry .... przechlapane:evil_lol:
:evil_lol: w takim razie szukamy wszędzie gdzie się da duuuuuzych cyfr :p:p:p

Posted

Iwonko dziękuję,że zrobiłaś taki tłok u dziewczyny.
Przepraszam,że dopiero teraz opdisuję,ale mam problem z netem i z jednym z moich psiaków..
Ale do rzeczy.
Czasu jest niewiele. Pani do mnie dziennie dzwoni, ponieważ Jej west jest agresywny i skoczył [do piór] suczce która się broniła.
I boją się,że Ona z racji tego,że jest większa zrobi westowi krzywdę.
Aktualnie ma jakieś tam legowisko i na głowę nie leje. Opcji o kojcu, bądź jakimś dłuższym pobycie nie ma.
Cieszę się,że Pani zgodziła się nie oddawać Jej 'punktu przetrzymań' bo tam tylko wchodzą... O wyjściu czy ponownym zobaczeniu psa nawet nie mamy co marzyć...
Pani powiedziała,że teraz to z Niej jest kluska. Podobno była w złym stanie [wychudzona, zaniedbana]
Podobno straszny z Niej pieszczoch.
Taka do tulenia i całowania :loveu: Ale przy tym posłuszna i bardzo wdzięczna.

Posted

Jestem i znowu sie martwie. Dopiero co udało sie zebrac fundusze na hotelik jednej bidy, juz druga na horyzoncie:-(. Na razie liczymy na ogloszenia? Czy juz bierzemy sie za kwestowanie?

Posted

Nie ma co liczyć na farta aczkolwiek w sercu każdej z nas zawsze tli się nadzieja, ze szybko się znajdzie domek z ogłoszenia:loveu:

Chyba trzeba zacząć kwestę, zima tuz tuż, święta tuż, tuż wiem, że ciężko będzie cokolwiek zebrać ale może się uda, jakiś bazarek albo cuś.

Klauduś jakby co to pisz mi sms a ja przepisze na dogo:evil_lol:

Posted

Poleciłam dzisiaj sunię dziewczynie z Oświęcimia.
Mają owczarkowatą sunię Kiarę, zabraną ze schroniska.
Kiara jest u nich około dwóch miesięcy.
Szukają dużej suczki, lub psa, dla towarzystwa Kiary, młodej, przyjaznej, ktora ich "rezydentkę" trochę by rozruszała...
Dziewczyna musi wieczorem skonsultować się z rodzicami.
Nazywa sie Klaudia.
Podałam namiary takie jak w Allegro.

Posted

Jasza napisał(a):
Poleciłam dzisiaj sunię dziewczynie z Oświęcimia.
Mają owczarkowatą sunię Kiarę, zabraną ze schroniska.
Kiara jest u nich około dwóch miesięcy.
Szukają dużej suczki, lub psa, dla towarzystwa Kiary, młodej, przyjaznej, ktora ich "rezydentkę" trochę by rozruszała...
Dziewczyna musi wieczorem skonsultować się z rodzicami.
Nazywa sie Klaudia.
Podałam namiary takie jak w Allegro.

Jesteś kochana :loveu::loveu:
Och, zeby się udało. Ja ją przywiozę jak trzeba będzie....to nie jest daleko:loveu::loveu:

Posted

Sytuacja jest na ostrzu noża :shake: Sunia nie ma czasu... Jak nie znajdzie się dla Niej jakieś miejsce to Pani dzwoni do zieleni miejskiej.
A tam zakończy się Jej historia.
Właśnie mnie o tym Pani uświadomiła...
Jestem załamana...

Posted

Niestety Państwo z Oświęcimia na razie nie potrezbują suni:-(

Czyżby tak miała się skończyc jej historia? Uśpieniem w zieleni m iejskiej?:-(:-(:-(

Ja nie wiem czy będę mogła żyć z ta myślą do końca życia ale jak mam jej pomóc. Forsy już prawie brak, wyskrobię jeszcze coś ale nie pełną kwotę na hotelik. Miejsce by może i było ale skąd wziąć pieniądze? Nie mam już kogo prosić:-(:-(:-(:-(

Gdyby jeszcze nie była taka śliczna:-(:-(:-(