ihabe Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 marysia55 napisał(a):Witaj Iwonko, policzyłam ciotki przede mną , jestem czternasta :evil_lol: ( chyba , że cos mi sie popierdzieliło jakem księgowa). Suńka ślicznusia. Z allegro powinien byc jakiś odzew. Ludziska zobaczcie i pokochajcie. Na prawdę fajny przyjaciel z niej będzie :lol: arcyksięgowa nasza, arcy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ihabe napisał(a):arcyksięgowa nasza, arcy:loveu::loveu::loveu::loveu: czyli po prostu baba od cyferek :diabloti: Quote
ihabe Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 zanim pierwszy raz zalogowąłm sie na dogo, uwielbiałam oglądać serial Numbers, cyfry są odpowiedzialne za wszystko w naszym życiu:loveu::loveu: Na dogo też się to potwierdza, duże cyfry jest szansa na hotelik, małe cyfry .... przechlapane:evil_lol: Quote
marysia55 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='ihabe']zanim pierwszy raz zalogowąłm sie na dogo, uwielbiałam oglądać serial Numbers, cyfry są odpowiedzialne za wszystko w naszym życiu:loveu::loveu: Na dogo też się to potwierdza, duże cyfry jest szansa na hotelik, małe cyfry .... przechlapane:evil_lol: :evil_lol: w takim razie szukamy wszędzie gdzie się da duuuuuzych cyfr :p:p:p Quote
Klaudus__ Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Iwonko dziękuję,że zrobiłaś taki tłok u dziewczyny. Przepraszam,że dopiero teraz opdisuję,ale mam problem z netem i z jednym z moich psiaków.. Ale do rzeczy. Czasu jest niewiele. Pani do mnie dziennie dzwoni, ponieważ Jej west jest agresywny i skoczył [do piór] suczce która się broniła. I boją się,że Ona z racji tego,że jest większa zrobi westowi krzywdę. Aktualnie ma jakieś tam legowisko i na głowę nie leje. Opcji o kojcu, bądź jakimś dłuższym pobycie nie ma. Cieszę się,że Pani zgodziła się nie oddawać Jej 'punktu przetrzymań' bo tam tylko wchodzą... O wyjściu czy ponownym zobaczeniu psa nawet nie mamy co marzyć... Pani powiedziała,że teraz to z Niej jest kluska. Podobno była w złym stanie [wychudzona, zaniedbana] Podobno straszny z Niej pieszczoch. Taka do tulenia i całowania :loveu: Ale przy tym posłuszna i bardzo wdzięczna. Quote
bela51 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jestem i znowu sie martwie. Dopiero co udało sie zebrac fundusze na hotelik jednej bidy, juz druga na horyzoncie:-(. Na razie liczymy na ogloszenia? Czy juz bierzemy sie za kwestowanie? Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ma wyróżnione allegro (Ihabe zrobiła), śliczna jest - potrzeba tylko czasu... Quote
maarit Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 I znowu zaglądnę co u niuni słychać... Taka slicznota nie powinna długo na domek czekać...:roll: Quote
gonia66 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 NIe powinna..tylko teraz święta sie zbliżaja..ludzie zapewne nie będą chcieli myślec o psach tylko o wydatkach śwątecznych....:-(:-( Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wysyp takich psiaków ostatnio, małych, dużych, średnich :shake: Quote
ihabe Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie ma co liczyć na farta aczkolwiek w sercu każdej z nas zawsze tli się nadzieja, ze szybko się znajdzie domek z ogłoszenia:loveu: Chyba trzeba zacząć kwestę, zima tuz tuż, święta tuż, tuż wiem, że ciężko będzie cokolwiek zebrać ale może się uda, jakiś bazarek albo cuś. Klauduś jakby co to pisz mi sms a ja przepisze na dogo:evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='ihabe']Klauduś jakby co to pisz mi sms a ja przepisze na dogo:evil_lol: Iwonko... :mad: [:diabloti:] Quote
ihabe Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 cisza wielka, każdy myśli zapewne jak pomóc psince i jak znaleźć ten dom. Ponawiam pytanie czy nie potrzeba karmy albo na weta? Quote
Jasza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Poleciłam dzisiaj sunię dziewczynie z Oświęcimia. Mają owczarkowatą sunię Kiarę, zabraną ze schroniska. Kiara jest u nich około dwóch miesięcy. Szukają dużej suczki, lub psa, dla towarzystwa Kiary, młodej, przyjaznej, ktora ich "rezydentkę" trochę by rozruszała... Dziewczyna musi wieczorem skonsultować się z rodzicami. Nazywa sie Klaudia. Podałam namiary takie jak w Allegro. Quote
bela51 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Och, zeby sie udało ! Mocno trzymam kciuki. Quote
ihabe Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jasza napisał(a):Poleciłam dzisiaj sunię dziewczynie z Oświęcimia. Mają owczarkowatą sunię Kiarę, zabraną ze schroniska. Kiara jest u nich około dwóch miesięcy. Szukają dużej suczki, lub psa, dla towarzystwa Kiary, młodej, przyjaznej, ktora ich "rezydentkę" trochę by rozruszała... Dziewczyna musi wieczorem skonsultować się z rodzicami. Nazywa sie Klaudia. Podałam namiary takie jak w Allegro. Jesteś kochana :loveu::loveu: Och, zeby się udało. Ja ją przywiozę jak trzeba będzie....to nie jest daleko:loveu::loveu: Quote
koosiek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dopiero teraz weszłam, ale ostatnio nawet pięciu minut dla siebie nie miałam... Sunia jest śliczna, bardzo mi przypomina Szakirka, który niedawno znalazł dom: http://www.dogomania.pl/forum/f85/szakirek-ma-dom-dziekujemy-137015/ Jak widzę, coś się dla małej szykuje, mam nadzieję, że już niedługo ten wątek będzie przeniesiony do "Znalazły dom" :smile: Quote
Klaudus__ Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Sytuacja jest na ostrzu noża :shake: Sunia nie ma czasu... Jak nie znajdzie się dla Niej jakieś miejsce to Pani dzwoni do zieleni miejskiej. A tam zakończy się Jej historia. Właśnie mnie o tym Pani uświadomiła... Jestem załamana... Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 oj nie... kurde co robić... może by spróbować na hotelik zebrać... przynajmniej do czasu gdy się jaki dt/ds znajdzie:shake: Quote
ihabe Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Niestety Państwo z Oświęcimia na razie nie potrezbują suni:-( Czyżby tak miała się skończyc jej historia? Uśpieniem w zieleni m iejskiej?:-(:-(:-( Ja nie wiem czy będę mogła żyć z ta myślą do końca życia ale jak mam jej pomóc. Forsy już prawie brak, wyskrobię jeszcze coś ale nie pełną kwotę na hotelik. Miejsce by może i było ale skąd wziąć pieniądze? Nie mam już kogo prosić:-(:-(:-(:-( Gdyby jeszcze nie była taka śliczna:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts