Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ihabe']Niestety Państwo z Oświęcimia na razie nie potrezbują suni:-(

Czyżby tak miała się skończyc jej historia? Uśpieniem w zieleni m iejskiej?:-(:-(:-(

Ja nie wiem czy będę mogła żyć z ta myślą do końca życia ale jak mam jej pomóc. Forsy już prawie brak, wyskrobię jeszcze coś ale nie pełną kwotę na hotelik. Miejsce by może i było ale skąd wziąć pieniądze? Nie mam już kogo prosić:-(:-(:-(:-(

Gdyby jeszcze nie była taka śliczna:-(:-(:-(
Ja już poprostu nie mam pomysłów...
Ci ludzie myślą,że to jest tak 'ot' i po problemie... :shake:
Ja też nie będę potrafiła żyć z myślą,że nie potrafiłam Jej pomóc...
Mam już na sumieniu haskiego, któremu nie dałam rady pomóc przez tego durnego i bezpodstawnego bana...
Ale ja mam w domu 10 psów... Nie dam rady zabrać następego...

Posted

Laima napisał(a):
Przepraszam - nie czytałam całego wątku: Czy tej suczki nie można umieścić w schronisku?

Wyglada na to, że w Pszczynie nie ma schroniska tylko zakład utylizacji:-(:-(:-(:-(

Posted

bela51 napisał(a):
To " miłosierna" opiekunka suni sie trafiła. :mad:Piszcie do Jaszy, może już coś wie.

ale Jasza pisała o tych Państwo z Oświęcimia, prawda?

Posted

ihabe napisał(a):
ale Jasza pisała o tych Państwo z Oświęcimia, prawda?

No chyba tak, niestety. Nie mam pomysłu gdzie ją natychmiast mozna zabrać. Może do schronu do Jastrzębia na jakis czas? Tam teraz Wilczek pracuje? Co myslisz?

Posted

bela51 napisał(a):
Wyglada na to, że w Pszczynie nie ma schroniska tylko zakład utylizacji:-(:-(:-(:-(

Nie przesadzajcie, dwa tygodnie muszą ją trzymać, uśpić jej nie uśpia, gorzej jak Pszczyna jeździ do Mysłowic, Jastrzębia, Bielska czy Rybnika.

Posted

Jaka ona jest duża? ile może ważyć? pozornie głupie pytania zadaję, ale podobno nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi :eviltong:

Posted

Poker napisał(a):
Jaka ona jest duża? ile może ważyć? pozornie głupie pytania zadaję, ale podobno nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi :eviltong:

na oko to ona mi wygląda na 20kg ale wiem też że na oko to jeden chłop w szpitalu umarł , jak mawia mój tato:evil_lol::evil_lol:

Posted

Trzymam za nią kciuki!!! Coś sie musi znaleść :) Sunia jest śliczna :) nie dam jej odejść z tego świata tak szybko oj nie !
PS Ihabe nie umiem otworzyć Twojego PW odnośnie tej suni....:(

Posted

Zerducho, Pszczyna to masakra. Może i Ją przetrzymią te umowne 2 tygodnie. Kilka razy zdarzyło mi się,że trafił do Nich jakiś bezdomny pies na, którego polowałam. Poszłam i powiedziałam,że jestem właścicielką [kilka razy kogoś posłałam] psa nie było. Poza tym kilkakrotnie proponowałam pomoc przy adopcjach... - nie chcą. Na teren gdzie trzymią psy też nie wpuszczają.

Poker myślę,że więcej niż 25 kg ważyć nie będzie.

Ale dogo... :/

Posted

Coś będę kombinować.Nie obiecuję na 100 %,ale spróbuję.
A wygląd dogo teraz do bani.Nic nie uprzedzili, znowu zakładki nie działają,trzeba b edzie kupę czasu poświęcić na odnalezienie wątków , gdzie się zdeklarowałam płacić .:mad:

Posted

ihabe napisał(a):
najgorsze , ze PW nie działa. Miałam nosa i skopiowałam wszystki nr kont i adresy z PW do word'a, inaczej bym leżała;-(

To co robimy? :roll: Próbujemy zbierać kasę? Ja stałych zobowiązań już się nie podejmuje :-( ale coś awaryjnie jeszcze tak...

Posted

Bjuta napisał(a):
To co robimy? :roll: Próbujemy zbierać kasę? Ja stałych zobowiązań już się nie podejmuje :-( ale coś awaryjnie jeszcze tak...

Mam tak samo jak Bjuta, ale spróbujmy zbierać. Taka jest śliczna.

Posted

Nie dam już rady nic znaleźć....na deklaracje nie mam co liczyc, gdyz przewaznie wszystkie dotyczą dozywotnich tymczasow....może od lutego cos mi sie poprawią finanse..ale to jeszcze tyle czasu.....:(:(:(

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Zerducho, Pszczyna to masakra. Może i Ją przetrzymią te umowne 2 tygodnie. Kilka razy zdarzyło mi się,że trafił do Nich jakiś bezdomny pies na, którego polowałam. Poszłam i powiedziałam,że jestem właścicielką [kilka razy kogoś posłałam] psa nie było. Poza tym kilkakrotnie proponowałam pomoc przy adopcjach... - nie chcą. Na teren gdzie trzymią psy też nie wpuszczają.

W "naszej" okolicy to niestety norma :/

Posted

Wczoraj rozmawiałam z tą Panią. Nie ma szans,żeby przetrzymała Ją dłużej... Wczoraj dała mi dwa dni... [cała masa czasu...] 'bo już wszyscy krzywo na Nią patrzą... Bo pies szczeka... Ale Ona taka wspaniała - będzie mi bardzo przykro jak będę musiała Ją oddać... Ale daję czas do czwartku...'
Mam kilka pw,ale dalej mi się nie otwierają, wogóle ten wątek dopiero teraz mi się otwarł... Wcześniej nie chciał...
Tą zbiórkę czarno widzę... :(

Posted

Dziewczyny wytrzymajcie troszkę, może coś poradzę ale odpowiedż dam nieco póżniej dzisiaj, przecież ta Pszczyna to koszmar. Mieliśmy tu już taką samą sunię na ulicy Poszła szybko do adopcji.

pozdrawiam