Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba zmienić tytuł wątku na alarmujący na maksa. W stylu - Jeden dzień na uratowanie życia! I zbierać kasę natychmiast. Trzeba ją dać do hoteliku na tyle ile mamy kasy, każdy dzień przedłuża jej szansę, bo ktoś może zafundować jej następny dzień. Ja dam 50 zł jednorazowo, co NIE znaczy, że nie dam czegoś w grudniu. Niestety nie deklaruję już regularnie, bo przestanę się wywiązywać. Kto udostępni numer konta? Kto szuka hoteliku?

Posted

Ja też mogłabym cos dorzucić ale niestety dopiero w grudniu lub od grudnia. U mnie to dobry czas..... czego o listopadzie powiedziec nie mogę... no ale co to da skoro sprawa ekstremalnie pilna :(

Posted

Prosze niech ktos zadzwoni do Megii, w niedziele jedzie do megii nasza Tina, może zabrałyby sie razem. Megii nie bierze z góry oplat. Ja dam na razie 20 zł. Zbierzemy ta kasę!!!

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Wczoraj rozmawiałam z tą Panią. Nie ma szans,żeby przetrzymała Ją dłużej... Wczoraj dała mi dwa dni... [cała masa czasu...] 'bo już wszyscy krzywo na Nią patrzą... Bo pies szczeka... Ale Ona taka wspaniała - będzie mi bardzo przykro jak będę musiała Ją oddać... Ale daję czas do czwartku...'
Mam kilka pw,ale dalej mi się nie otwierają, wogóle ten wątek dopiero teraz mi się otwarł... Wcześniej nie chciał...
Tą zbiórkę czarno widzę... :(

Rozwiązanie proponowane przeze mnie nie jest złe.Jeśli megii mialaby miejsce, to sunia moglaby jechac. W ciagu miesiaca kase zbierzemy, choć by nie wiem CO!!! Ale niech ktos je zaakceptuje. Sama nie moge decydowac.

Posted

bela51 napisał(a):
Rozwiązanie proponowane przeze mnie nie jest złe.Jeśli megii mialaby miejsce, to sunia moglaby jechac. W ciagu miesiaca kase zbierzemy, choć by nie wiem CO!!! Ale niech ktos je zaakceptuje. Sama nie moge decydowac.

Mnie się ten pomysł bardzo podoba. Mnie nie działa lista użytkowników, nie mogę Megii znaleźć. Gdzie ona ma hotelik?

Posted

Bjuta napisał(a):
Mnie się ten pomysł bardzo podoba. Mnie nie działa lista użytkowników, nie mogę Megii znaleźć. Gdzie ona ma hotelik?

Hotelik w Serocku k.Warszawy. Telefony mam w domu, a jestem niesty gdzie indziej. Spróbuje znaleźć na dogo

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
miejsce jest. dzwoniłam przed chwilą, ubiegła mnie bjuta. megii daje ok. połączcie transport z Tinką z RŚ. POZDRAWIAM. gdzie ja dacie do niedzieli ?

Słuchajcie13 zł/dzień za średniego psa. (Ona jest średnia?) Musiałaby być zaszczepiona (wścieklizna, wirusówka) i odrobaczona. Obiecałam, że do jutra wieczora potwierdzimy. No to co? Kochani? Damy radę? Zdaje się, że nie mamy wyjścia...

Posted

sorry, pomyliłam transport Tinki zRudy Sląskiej która jedzie do megii z zakochanaą parą To z radości ze bjuta już dzwoniła i miejsce jest, Musimy dać radę bo jakie inne wyjście. Dla mnie to ona jest mała ale na zdjęciu to trudno ocenić.

Posted

Próbowałam wysyłać PW do wszystkich, którzy kiedykolwiek się odzywali na tym wątku, ale napisałam tylko do Goni66 i teraz PW mi już nie działa... Jak my damy radę zebrać kasę...?????

Posted

Musimy dac radę, nie ma wyjscia.Ja się ciągle łudzę ,ze mi się coś "urodzi".
pytałam w 3 miejscach, oby któreś wypaliło :roll:
Przez to wariactwo na dogo bazarki też trudno teraz prowadzić.Nic to , spróbuję zrobić na nią.

Posted

[quote name='Poker']Musimy dac radę, nie ma wyjscia.Ja się ciągle łudzę ,ze mi się coś "urodzi".
pytałam w 3 miejscach, oby któreś wypaliło :roll:
Przez to wariactwo na dogo bazarki też trudno teraz prowadzić.Nic to , spróbuję zrobić na nią.

Moi Rodzice zgadzają się sunię przetrzymać do niedzieli. (Katowice, tuż koło dworca). Czy ktoś ją byłby w stanie podrzucić?

ZBIERAMY PIENIĄDZE!!! [SIZE=4]
[SIZE=3]Suczysko jest ładne i kontaktowe. Musimy ją utrzymać w hoteliku do czasu znalezienia jej domu. 13 zł. dzień. Kto wygrzebie raz na miesiąc 13 zł? Sprawa jest super pilna!

Posted

OlaLola napisał(a):
Damy radę ;) suczka nie zginie :) Dt sie znajdzie, albo może już sie znalazł:eviltong: ale o tym klaudus więcej napisze :)

Pisałyśmy równocześnie. Czyli są już dwa tymczasy do niedzieli.

Posted

Witam ,

obiecałam wcześniej że cos wymyślę, ale dogo padło wczoraj i od wczoraj miotam się aby przeakazać wiadomość. Ogłaszajcie sunię ile możecie aby szybciej zapewnić dt innenu psikowi, . Zapewnię jej opiekę byt i możliwośc pomocy w ogłaszaniu lokalnie . Wezmę ją do siebie bezpłatnie . Zawsze to lepiej niż na kredyt do megii, a jak się da to zbierajcie na inna biedę. Boję się że dogo znów padnie. Wtedy dzwońcie. Odbiore ja może w niedzielę, jesli wam wygodnie w katowicach. Lub inne wasze sugestie.pozdrawiam.502526010.

Posted

Terasa Borcz -jstes chyba wybawieniem dla suni -dziękujemy !.Myślę,że jesli sunia nie może tam zostać u tych państwa-i maisć do Megii na kredyt :(-to takie rozwiązanie jest rarynkeim dla tej pięknej i fajnej suni - i wybawieniem :).? Tym bardziej ,że tyle psów czeka na ratunek a ksy na dt nie ma często -albo wciąz za malo ...

Posted

Udało mi sie wejść i,przeczytac Twoja waidomość. Cudowną wiadomośc. Ale z tego co czytałam wczesniej ludzie chcią już dzisiaj sie jej pozbyć. I nic poza tym nie wiem. Może mozna by ja zabrac gdzie do hoteliku na te 3 dni. Czy może ta" miłosierna " opiekunka przedłuzy jej termin pobytu do niedzieli.Nie mam do nikogo telefonow, a co dogo wyrabia to wszyscy widzimy. Napisałam do ihabe, ale sie nie odzywa i nie wiem, czy mam dobry numer. Moj tel. 600 358 678

Posted

a miałby ją kto dostarczyć dzisiaj do Gliwic, bo u mnie problem z transportem, a autobusy w sobote i niedziele tu do nas są 2 na dobę (Knurów) jeslii tak to zabieram ją dzisiaj.
ihabe jest bardzo zajeta, sama się nie moge dodzwonić, cudowni ludzie stale sa zajęci!!!

Posted

Jaka wspaniała wiadomość.Teresa Borcz jesteś przekochana.
Cały czas wariuję,żeby pomóc suni.Teraz czekam na odpowiedź z miejsc.Trzymajcie kciuki .
Wczoraj udało mi się zdobyć na sunie 50 zł miesięcznie od koleżanki.

Posted

Kochani, jestem, przez dwa dni nie miałam prawie kontaktu z dogo, do tego wczoraj bardzo kiepski dzień, prawie wyleciuałam z roboty, walczę o przetrwanie i komórkę zgubiłam ale dziś si e znalazła ( upadła w pracy pod biurko).
Pomogę w transporcie ale wszystko uzgadniajcie z z Klaudusią ( tel jest na allegro suni).
Jesteście kochane a ja prtzepraszam, ze nie mieliście kontaktu ze mną, przepraszam