Klaudus__ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jest młodą, łagodną, przyjacielską suczką. Kilka dni temu poprostu 'zamieszkała' na terenie budowy pewnej Rodziny. Spała pod gołym niebem w deszczu. Zaczeli Ją dokarmiać. Rozwieszali plakaciki, jakby ktoś szukał... Niestety nikt nie zadzwonił... Ludzie z okolicy mówili podobno,że widzieli jak wyszedł z Nią z samochodu mężczyzna - wydał komendę,żeby została i... odjechał. Na dzień dzisiejszy suczka pilnie szuka domu. Państwo u których aktualnie przebywa nie mogą Ją dłużej u siebie gościć... Mają już jednego psiaka i On niestety Jej nie toleruje... Pomóżcie mi znalzeźć Jej dom bądz tymczas... Podobno Jej niesamowicie grzeczna. Nie brudzi w domu, reaguje na komendy. Przyjacielska w stosunku do psów i ludzi [na koty sprawdzana nie była] 1 Quote
ihabe Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ależ ona jest przesliczna:loveu: czy ma już imię? Zabieramy się za szukanie..... wysyłam do znajomych. Klauduś, gdzie jest obecnie sunia? na kogo namiary w ogłoszeniach? Quote
Klaudus__ Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Aktualnie sunia jest u właścicieli budowy. Jednak pomieszkuje gdzieś tam w garażu, bo Ich west Ją atakuje. Nie może tam długo zostać... Namiary na mnie... tel. - masz :eviltong: mail: [email protected] Quote
ihabe Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ZARAZ zrobię kilka ogłoszeń a co do Westa to znam ten ból ale nie ma westa, którego nie da się złamać. Wystarczy dobra wola i znajomość sztuki treningu. West jest dominatorem i trzeba mu to wybić z głowy. Jeśli mój west żyje obecnie w zgodzie z samcem szpica wilczastego to jest to możliwe:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wyróżnione allegro: Śliczna sunia Mix, do zakochania się od zaraz ! (815236427) - Aukcje internetowe Allegro dodałam ja na bezdomnepsy.pl | Strona główna alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2505503_sliczna_mloda_sunia_mix_wyrzucona_z.html zaraz wyróżnię... Quote
Klaudus__ Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Iwonko serdecznie dziękuję za pomoc! Quote
ihabe Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja jestem:loveu: I Ty jesteś:loveu::loveu: i na tym koniec:-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A ku- kui- jestem i ja..moze sie na cos przydam...:loveu: Quote
Bjuta Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ihabe zrobiła, wyróżnione allegro czyli będzie dobrze! ;) Ona chyba młoda, prawda? Quote
Bjuta Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześć Gonia66! :cool1: I wszystkim cześć! Quote
ihabe Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no super:loveu::loveu::loveu: Juz nas jest czwórka:loveu: Wyglada na młodziutką. Klaudus, zapodaj no jakieś info, ile mamy czasu? Mnie wpadła tak w oko może i komus innemu też się spodoba:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 NO...a jak mnie sie podoba......tylko pytanie..ktora mi sie nie podoba:razz::razz::razz: Ale widze, ze sporawych rzmiarow dziewczynka jest....domek z ogrodem bylnby priorytetem..a o ludziach ktorzy ja wywieźli nie napisze ani słowa...bo dotane bana...:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
TERESA BORCZ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jeestem i ja, sunia jest cudna, Znalazłam taką sama w Knurowie, była przyjazna, przytulaśna i z przecudna sierścią poszła szybko do adopcji. Trzeba ja ogłaszać "papierkowo" np metro, echo miasta, informatory miejskie, bo nie kazdy co kocha psiki jest skomputeryzowany i szuka w portalach. Pan, mam nadzieję będzie miał w przyszłości kogoś kto go podrzuci do jakiegoś przytułku, i tak to będzie dla niego duży luksus. Propnuję 'N:evil_lol:ADZIEJĘ" COŚ WYMYŚLIMY. POZDRAWIAM Quote
dark Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 witam jak obecnie wygląda sprawa dokarmiania suni? ma zapewnione jedzenie? Quote
Olga7 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Na wezwanie cioteczki Ihabe ja także melduję się na wątku suni .:p Może przydam się choć do podnoszenia wątku i rozsyłania może innym dobrym cioteczkom ? :loveu: Sunia jest urodziwa i dość duża chyba i taka kudlata:p -może uda się znależć jej drugi dom i lepszych ludzi .kórzy już jej nie wyrzucą na ulicę ....? Ihabe i Klaudusia - a moze udalo by się przekonać tych państwa ,żeby dali czas suni i ich westowi -i zgodzili się na próbowanie przekonania westa do suni oraz pozostawienie jej w swym domu na zawsze ?? A może nadacie suni imię Adusia - na cześć Klaudusi ? Klau-Dusia ? :) Quote
Jasza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jestem i ja. Dobrze, że sunia trafiła na ludzi którzy choć trochę ją przetrzymają.... Jeżeli mają dom, to może rzeczywiście daliby jej szansę.. Jej i westowi... Może kojec chociaż, na tymczas? A my w tym czasie będziemy szukać? Sunia jest młoda i piękna.. Mam nadzieję, że ją ktoś wypatrzy! Quote
madcat1981 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Hej, zapisuję, zajrzę troszku póżniej:oops: Quote
maarit Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ihabe ... mówisz - masz... więc jezdem i ja;) na razie tylko hopsnę ale od czegoś trzeba zacząć;) Quote
J_ulia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ihabe, gdzieś ty mnie znowu wyciągnęła;)..., ale jeśli będę mogła pomóc to śmiało. A na razie chociaż podrzucę... Quote
ihabe Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Och dziekuję Wam wszystkim za to, że jesteście:loveu: Napisłam już Klaudusi ,że więcej info nam potrzeba any pomóc suni. Ciotki i wujki żądają dostępu do informacji zarówno jawnych jak i tych utajnionych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak jak Śląsk żąda dostępu do morza:evil_lol::evil_lol: Dawaj dawaj Klaudus.... co z sunia? Gdzie jest, co robi, co je, ile ma czasu, jaki ma kolor oczu, czy maluje paznokcie a jak tak to no jaki kolor?:evil_lol::evil_lol: No dobra juz się nie wygłupiam:-( Sunia potrezbuje naszej pomocy ale jesień jest taka smutna, że przynajmniej choć troche uśmiechu chcę aby zagościł na Waszych wspaniałych obliczach:loveu::loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ihabe- ale z Ciebie jajcara ..no,no .. :razz::roll: i do tego w piątek 13-go ...:evil_lol::p Quote
ihabe Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jajcarnia, jajcarnia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witaj Iwonko, policzyłam ciotki przede mną , jestem czternasta :evil_lol: ( chyba , że cos mi sie popierdzieliło jakem księgowa). Suńka ślicznusia. Z allegro powinien byc jakiś odzew. Ludziska zobaczcie i pokochajcie. Na prawdę fajny przyjaciel z niej będzie :lol: Quote
Recommended Posts