Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest młodą, łagodną, przyjacielską suczką.
Kilka dni temu poprostu 'zamieszkała' na terenie budowy pewnej Rodziny. Spała pod gołym niebem w deszczu. Zaczeli Ją dokarmiać. Rozwieszali plakaciki, jakby ktoś szukał... Niestety nikt nie zadzwonił... Ludzie z okolicy mówili podobno,że widzieli jak wyszedł z Nią z samochodu mężczyzna - wydał komendę,żeby została i... odjechał. Na dzień dzisiejszy suczka pilnie szuka domu. Państwo u których aktualnie przebywa nie mogą Ją dłużej u siebie gościć... Mają już jednego psiaka i On niestety Jej nie toleruje...
Pomóżcie mi znalzeźć Jej dom bądz tymczas...
Podobno Jej niesamowicie grzeczna. Nie brudzi w domu, reaguje na komendy. Przyjacielska w stosunku do psów i ludzi [na koty sprawdzana nie była]

• Upvote 1
Posted

Ależ ona jest przesliczna:loveu: czy ma już imię? Zabieramy się za szukanie.....
wysyłam do znajomych. Klauduś, gdzie jest obecnie sunia?

na kogo namiary w ogłoszeniach?

Posted

ZARAZ zrobię kilka ogłoszeń a co do Westa to znam ten ból ale nie ma westa, którego nie da się złamać. Wystarczy dobra wola i znajomość sztuki treningu. West jest dominatorem i trzeba mu to wybić z głowy. Jeśli mój west żyje obecnie w zgodzie z samcem szpica wilczastego to jest to możliwe:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

no super:loveu::loveu::loveu: Juz nas jest czwórka:loveu:
Wyglada na młodziutką.
Klaudus, zapodaj no jakieś info, ile mamy czasu?

Mnie wpadła tak w oko może i komus innemu też się spodoba:loveu::loveu:

Posted

NO...a jak mnie sie podoba......tylko pytanie..ktora mi sie nie podoba:razz::razz::razz:
Ale widze, ze sporawych rzmiarow dziewczynka jest....domek z ogrodem bylnby priorytetem..a o ludziach ktorzy ja wywieźli nie napisze ani słowa...bo dotane bana...:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

jeestem i ja, sunia jest cudna, Znalazłam taką sama w Knurowie, była przyjazna, przytulaśna i z przecudna sierścią poszła szybko do adopcji.

Trzeba ja ogłaszać "papierkowo" np metro, echo miasta, informatory miejskie, bo nie kazdy co kocha psiki jest skomputeryzowany i szuka w portalach. Pan, mam nadzieję będzie miał w przyszłości kogoś kto go podrzuci do jakiegoś przytułku, i tak to będzie dla niego duży luksus. Propnuję 'N:evil_lol:ADZIEJĘ"

COŚ WYMYŚLIMY.

POZDRAWIAM

Posted

Na wezwanie cioteczki Ihabe ja także melduję się na wątku suni .:p
Może przydam się choć do podnoszenia wątku i rozsyłania może innym dobrym cioteczkom ? :loveu: Sunia jest urodziwa i dość duża chyba i taka kudlata:p -może uda się znależć jej drugi dom i lepszych ludzi .kórzy już jej nie wyrzucą na ulicę ....?
Ihabe i Klaudusia - a moze udalo by się przekonać tych państwa ,żeby dali czas suni i ich westowi -i zgodzili się na próbowanie przekonania westa do suni oraz pozostawienie jej w swym domu na zawsze ??

A może nadacie suni imię Adusia - na cześć Klaudusi ? Klau-Dusia ? :)

Posted

Jestem i ja.
Dobrze, że sunia trafiła na ludzi którzy choć trochę ją przetrzymają....

Jeżeli mają dom, to może rzeczywiście daliby jej szansę..
Jej i westowi...
Może kojec chociaż, na tymczas?
A my w tym czasie będziemy szukać?
Sunia jest młoda i piękna..
Mam nadzieję, że ją ktoś wypatrzy!

Posted

Och dziekuję Wam wszystkim za to, że jesteście:loveu: Napisłam już Klaudusi ,że więcej info nam potrzeba any pomóc suni.

Ciotki i wujki żądają dostępu do informacji zarówno jawnych jak i tych utajnionych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak jak Śląsk żąda dostępu do morza:evil_lol::evil_lol:

Dawaj dawaj Klaudus.... co z sunia? Gdzie jest, co robi, co je, ile ma czasu, jaki ma kolor oczu, czy maluje paznokcie a jak tak to no jaki kolor?:evil_lol::evil_lol:

No dobra juz się nie wygłupiam:-( Sunia potrezbuje naszej pomocy ale jesień jest taka smutna, że przynajmniej choć troche uśmiechu chcę aby zagościł na Waszych wspaniałych obliczach:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witaj Iwonko, policzyłam ciotki przede mną , jestem czternasta :evil_lol: ( chyba , że cos mi sie popierdzieliło jakem księgowa). Suńka ślicznusia. Z allegro powinien byc jakiś odzew.
Ludziska zobaczcie i pokochajcie. Na prawdę fajny przyjaciel z niej będzie :lol: