Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że szybko znajdą się tacy, którzy nie oprą się urokowi zakochanej parki.........

Przepraszam za mały offik bazarkowy, ale mam nadzieję, ze jako wiernemu fanowi Czarnego i Kitki mi wybaczycie. Zbieramy na dwa śmiertelnie wystraszone psiaki z Wrześni. Ze strachu nie wychodzą z jednej (tej samej) budy i siusiają pod siebie. Jeden niedługo może wyjechać i zbieramy na jego transport, a wtedy więcej pieniążków będzie na hotelikowanie drugiego, bo przecież nie może zostać tam sam...
Bilecik na składkę do transportu to tylko jednorazowo 5 złotych

http://www.dogomania.pl/threads/1750...-00?p=13641438

Posted

Powiedzcie mi, co jadły Kitka i Czarny w schronisku?? Bo Kitka przy jedzeniu przechodzi samą siebie... Wchodzi wszystkimi czterema łapami do miski Czarnego :-o i grzebie sobie w ryżu z kurczakiem jak w ziemi wyjadając samo mięsko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czarny zresztą nie jest lepszy, też wybiera co lepsze kąski... Po każdym jedzeniu ich boks wygląda jak pobojowisko, a miski z jedzeniem jak kretowiska :mad:
A poza tym to ogromne czyścioszki i wszystkie potrzeby załatwiają na spacerkach :loveu:

Posted

[quote name='jotka']podeślijcie mi proszę tekst i zdjecia na maila [email protected] spróbuję coś zdziałać

Wybaczcie psiaki nieobecnośc, gorączka mnie zagoniła do łózka na kilka dni. Jotka już wysyłam, tekst i zdjęcia . A co do jedzenia to jeszcze częściej psiaki dostawały samo mięso , bez dodatków ryżu czy makaronu. Mój pies jak go wzięłam nie chciał jeść tydzień po schronisku, ja się martwiłam a w schronisku śmieli się ze mnie że mam mu kupić menażki , i wozić ze schroniska. :roll:.
Nikt nie wniósł sprzeciwów,więc uznaję że taki tekst może być;).

Wpłaty

- 15 zł - Kaa
- 20 zł - Mamamuminka
------------------------------
+ 35 zł
1545 zł +35 zł = 1580 zł

Posted

[quote name='mamamuminka']Moja wpłata 20 zł jest za grudzień i styczeń ( deklarowałam 10 zł miesięcznie ).[/QUOTE]

Przepraszam za pomyłkę, poprawiłam :)

Posted

Wpłaty na Czarnego i Kitkę

- Krystyna S - 30 zł
- Nikuś - 15 zł
- Zmysł - 10 zł
- Cajus JB - 50 zł
- Kuba P - 10 zł
- Ketunia - 50 zł
- P. T. Borcz - 40 zł
----------------------------
205 zł

1580zł + 205zł = 1785 zł

Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękujemy :)