Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry Kochani !
Czarny i Kitka - niesamowita miłość naszych ukochanych psiaków, tyle obydwoje przeszli i mogą teraz cieszyć się już każdym dniem,
biegać, trawę wąchać, łowić powiewy janowskiego wiatru.
Ten mój pierwszy post chciałem właśnie napisać tutaj na Ich wątku.
Przekażcie proszę psiakom buziaki ode mnie w mokre i umorusane nosy.

Posted

wojtuś napisał(a):
Dzień dobry Kochani !
Czarny i Kitka - niesamowita miłość naszych ukochanych psiaków, tyle obydwoje przeszli i mogą teraz cieszyć się już każdym dniem,
biegać, trawę wąchać, łowić powiewy janowskiego wiatru.
Ten mój pierwszy post chciałem właśnie napisać tutaj na Ich wątku.
Przekażcie proszę psiakom buziaki ode mnie w mokre i umorusane nosy.

Witaj Wojtuś! Cieszę się, że klub fanów zakochanej pary nam rośnie!

Posted

Kamień z serca, że wszystko się ułożyło pozytywnie. Choć nie mogę powiedzieć, że się cieszę ... Tej dwójce się udało a co z resztą? Tyle psiaków czeka na naszą "ludzką" pomoc... Jedno co mogę powiedzieć, to że jestem pełna podziwu dla wszystkich osób, które tak bardzo się w sprawę zaangażowały i dzięki nim mamy szczęśliwy finał. Naprawdę dziewczyny chylę czoła do samej ziemi!!

Posted

UBOCZE napisał(a):
No i znów chłopaki poszkodowane. He, he... Chyba będę musiał stworzyć na dogo lobby na rzecz równouprawnienia...

Wiem o czym mówisz....ale z nimi tu się nie da wygrać..:shake: mają dziewczyny przewagę liczebną oj mają;)

Posted

sonikowa napisał(a):
hej, nikusio-livkusie - a wy przy dwóch kompach w domu siedzicie?

no jak jest dwóch dogomaniaków w domu - to nie da się inaczej rozwiązać tego problemu:evil_lol:

Posted

:Dog_run: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :laugh2_2: :laugh2_2: Cześć Psiaki i Ludzie!!!!!

Nikt tu o nikim nie zapomniał - wyczekujemy tylko na ..... może nowe, dobre wieści :lol:

Posted

Kolejne wpływy.
- Justysiek - 10 zł
- Ukryty Smok - 100zł
---------------------------------
Wpłyneło 110 zł

Było - 1030 zł + 110 zł = 1140 zł
Serdecznie dziękujemy :)

Posted

UBOCZE napisał(a):
No i znów chłopaki poszkodowane. He, he... Chyba będę musiał stworzyć na dogo lobby na rzecz równouprawnienia...

Nikus napisał(a):
Wiem o czym mówisz....ale z nimi tu się nie da wygrać..:shake: mają dziewczyny przewagę liczebną oj mają;)

Panowie Wam to padam do stóp normalnie:) Jesteście wielcy, bez Was by się nie udało!!
BUZIAKI OGROMNIASTE DLA WAS :loveu:

Posted

kaa napisał(a):
Panowie -wujkowie myślę że faktycznie na tym wątku jesteście siłą , doliczyłam się co najmiej pięciu :evil_lol: .

Och nie liczy się ilość, ale jakość. Może faktycznie jest panów niewielu, ale za to jacy!! ;)

Posted

Ja broń Boże nie czepiam się jakości , są suuuuper ,:lol: i właśnie jak na jeden wątek jakość z ilością idzie w parze . Hiphip huuuurra. :multi:.