Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O psiaki niestety nikt nie pyta. Teraz okres przedświąteczny :shake:
One same natomiast mają się świetnie. Ciekawe jest to, że oboje mają wielką ochotę wejść do domu. Czyżby kiedys mieszkały w domu?
Są czujne i tworzą świetny duet, bo oczywiście głosem nadrabia Kitka :) Bardzo intryguje je brama :cool3: zwłaszcza Czarny ma ogromną ochotę zobaczyć co jest po drugiej stronie :diabloti:
Już się całkowicie oswoiły z rytmem dnia, z hotelikiem i z nami. Same wracają do boksu i Czarny już nie płacze gdy się go zostawia. Uwielbia się natomiast miziać, bawić i podskakiwać, mało nie przewracając człowieka. Zastanawiam się ile on miał energii gdy był podrostkiem??

Posted

Kolejne wpłaty
- 140zł - Bazarek Pliszki
- 10 zł - Justice
- 15 zł - Rodzice
- 20 zł - Reja
------------------------
185 zł

1785 zł + 185 zł = 1970 zł

Murka kiedy będzie rozliczenie, chciała bym wpłacić. Nikt o psiaki nie pyta , bo nie mają ogłoszeń, już wcześniej miałam im robić tylko na okrągło mam szpital w domu i mało jestem przy komputerze, nie dość że mały raz za razem choruje to i mi niestety zdrowie na wiele rzeczy nie pozwala :( . Jeśli ktoś by mógł pomóc w ogłaszaniu Kitki i Czarnego będę bardzo wdzięczna. Głaski dla psiaków.

Posted

Rozliczenie przypada na dzisiaj. To właśnie dziś mija miesiąc odkąd Kitka i Czarny do nas przyjechały :crazyeye:

Wpłaty:
120 zł Izabela ze Szczecina

Koszty:
540 zł hotelowanie

120 zł - 540 zł = -420 zł
Stan konta na 20 grudnia wynosi -420 zł

Posted

Bardzo dziękuję za rozliczenie, bardzo proszę jeszcze raz o konto do wpłaty, wiem że miałam:oops: ale przekopałam całą skrzynkę i nie ma, musiałam chyba usunąć:oops: .

Posted

Ulka18 napisał(a):
Moze trzeba pomóc w ogloszeniach ? Mieleccy wolontariusze zawsze sa chetni do pomocy psiakom hotelikowym.

Pewnie że tak ;) , będziemy bardzo wdzięczni, szczególnie psiaki. Pieniążki za hotel wysłane, proszę o potwierdzenie jak dojdą.

Posted

Wpłaty ( rozliczenie)

1970 zł - 420 zł ( hotel listopad/ grudzień) = 1550 zł

Doszło

- 10 zł - Poker ( P. Aneta)
- 50 zł - Jot 11
- 15 zł - Sonikowa
---------------------------
75 zł

1550 zł + 75 zł = 1625 zł

Posted

:santagri:Spokojnych zdrowych Wesołych Świąt dla Czarnego i Kitki, wszystkich hotelowych psiaków, oraz dla Ciebie Murko z resztą rodzinki, i wszystkich dobrych duszyczek z wątku które tak dużo zrobiły dla psiaków.:tree1:

Malutki prezent pod choinkę od Pianki. Dziękuję. :buzi:
[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=864101818[/FONT][/FONT]

Posted

kaa napisał(a):
Pewnie że tak ;) , będziemy bardzo wdzięczni, szczególnie psiaki. Pieniążki za hotel wysłane, proszę o potwierdzenie jak dojdą.

Wpłata oczywiście już doszła (420 zł) :)
Śniegu co prawda już nie ma, ale jeszcze kiedy był porobiłam trochę zdjęć naszej parce. Może jutro wyskrobię trochę czasu, aby je umieścić :)