Monika z Katowic Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Przyjdzie wiosna - to będą pytać o psiaczki! Zobaczysz, Murko! Quote
Ra_dunia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Obyś miała rację Moniko :) Przez te mrozy przynajmniej wszystkie psiaki zostaną przetestowane w warunkach domowych ;) Quote
kaa Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Wpłyneło na konto - Ubocze - 30 zł - Jotka - 20 zł - Cajus JB - 50 zł ----------------------- 100 zł 1528 zł + 100 zł = 1628 zł Murko czy jakiekolwiek zapytanie z ogłoszeń było? Postaram się na dniach odnowić ogłoszenia, ale myślę że może już nie na lubelszczyznę a np. na Wa-we , lub na Śląsk , co o tym myślisz? Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pewnie gdyby były zapytania, Murka od razu by napisała... Teraz wszędzie zastój w adopcjach :( A ogłoszenia - moim skromnym zdaniem - wszędzie gdzie można dawać ;) Quote
Zmysł Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dogo mi chodzi strasznie i nie mogę się odnaleźć. proszę o pilne przypomnienie, ile mam wpłacać, na jakie konto i czy mam jakieś zaległości Quote
kaa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Zmysł']dogo mi chodzi strasznie i nie mogę się odnaleźć. proszę o pilne przypomnienie, ile mam wpłacać, na jakie konto i czy mam jakieś zaległości[/QUOTE] Już Ci wysyłam Pw. Quote
Murka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Niestety cisza jak w eterze :( Wysłałam ostatnio kandydaturę Czarnego z Kitką gratis do domu szukającego dużego łagodnego psa, ale chyba się im Czarny nie spodobał :( Quote
Ra_dunia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ech - i tak bywa :( trzeba wierzyć, że spodoba się innym ;) Quote
Murka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Przyszło 30 zł od Izabeli ze Szczecina :) Quote
MagdaNS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Murka']Przyszło 30 zł od Izabeli ze Szczecina :) To od mojej koleżanki :) Quote
kaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Wpłyneło - P. Jola - 30 zł - Reja - 20 zł - Zachary - 60 zł - Justine - 10 zł - Mamamuminka - 10 zł - Ketunia - 50 zł - Monika z Kat. - 20 zł - Zmysł - 10 zł ----------------------------- 210 zł 1628 zł + 210 zł = 1838 zł Quote
Zmysł Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 w związku z przykrymi, acz niezależnymi ode mnie okolicznościami jestem zmuszony wycofać od kwietnia br. swoje comiesięczne deklaracje. Za marzec pójdzie moja ostatnia płatność. Przepraszam. Quote
kaa Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Zmysł napisał(a): w związku z przykrymi, acz niezależnymi ode mnie okolicznościami jestem zmuszony wycofać od kwietnia br. swoje comiesięczne deklaracje. Za marzec pójdzie moja ostatnia płatność. Przepraszam. Rozumiem że to niezależne od ciebie, nie masz za co przepraszać -siła wyższa czasem tak bywa.:roll: Mam tylko nadzieję że będziesz odwiedzał Kitkę i Czarnego? Kolejne wpłaty - Krystyna S - 60 zł ( za 2 m-c) - Selenga - 20 zł - Wunia - 10 zł - Jadwiga - 60 zł ( za 3 m-c) - Kaa - 15 zł - Nikuś - 15 zł - Jolanta 08 - 10 zł -------------------------- 190 zł 1838 zł + 190 zł = 2028 zł Postaram się po niedzieli zrobić Kitce i Czarnemu tyle ogłoszeń ile zrobiłam Kumplowi . Jeśli się je robi w takich ilościach to niestety dużo czasu to zajmuję, który pomiędzy pracą i obowiązkami trzeba znaleźć. A z czasem to u każdego teraz ciężko. :roll: . Co słychać u Kitki i Czarnego , są grzeczne ? Nie rozrabiają? Quote
Murka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Psiaki są bardzo grzeczne, nic nie broją, nie ma żadnego problemu z powrotem do boksu - włażą same i to nawet pędzą jak się otwiera bramkę, gdy spacer się przedłuża :razz: Kitka to śpioch! Czasem przed południem ledwo mogę je doprosić o wyjście na spacer! Czarny jeszcze w miarę, ale Kitka to czasem dopiero po dłuższym nawoływaniu wyłazi zaspana z budy i nagle wpada w panikę, bo nie ma Czarnego! Szybko się opamiętuje, łapie trop i z nosem przy ziemi pędzi jego śladem :p Ich ulubionym zajęciem jest stróżowanie przy płocie. Czarny zawsze tuż przy płocie (już ścieżkę wydeptał :evil_lol:), Kitkę czasem to nudzi i szczeka w oddaleniu. Ale zawsze jak się Czarny odzywa to mu wtóruje, choćby była na drugim końcu ogrodu. Najwięcej frajdy mają jak jadą konie z saniami (u nas teraz to częsty widok, bo droga bieluśka). Poza tym każdego psa za płotem trzeba obszczekać. I każdego przechodnia... zwłaszcza jak się podejrzanie zbliża do płotu. Co ciekawe nie obszczekują dzieci :roll: Poza tym Czarny uwielbia zabawy z człowiekiem (piłeczki itd.), Kitka natomiast bawić się nie specjalnie bawi, ale za to uwielbia pieszczoty. Oboje są łase na smokołyki, choć Kitka jest bardziej wybredna ;) Już się co nieco przeprosiły z hotelikowym jedzonkiem i Kitka już nie wygrzebuje mięska z ryżu :evil_lol: Lubią bardzo suchą karmę. Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dziękujemy Murko za relację. Czyż nie kochane te nasze psiska :loveu: Quote
kaa Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Aż by się chciało na nie popatrzeć i wyprzytulać , wyściskaj ich Murko koniecznie. od wszystkich ciotek i wujków z wątku ;) Quote
Murka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wyściskam i wycałuję :) One codziennie dostają swoją dawkę pieszczot :) Zwłaszcza TZ je lubi, bo same się do niego garną (mamy różne "ciekawe" przypadki i większość woli moje towarzystwo, mężczyzn się boi i ich unika). TZ sobie odbija za psiaki, które go zlewają ;) Quote
katarzyna005 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witam Czarnego i Kitkę. Pieniążki wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam psiaczki gorąco! Quote
Ra_dunia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Fajnie się czyta takie opowieści o psiakach :) Gdzie jakiś cudny domek dla zakochanych znaleźć... Quote
Recommended Posts