Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpłyneło na konto

- Ubocze - 30 zł
- Jotka - 20 zł
- Cajus JB - 50 zł
-----------------------
100 zł

1528 zł + 100 zł = 1628 zł

Murko czy jakiekolwiek zapytanie z ogłoszeń było? Postaram się na dniach odnowić ogłoszenia, ale myślę że może już nie na lubelszczyznę a np. na Wa-we , lub na Śląsk , co o tym myślisz?

Posted

[quote name='Zmysł']dogo mi chodzi strasznie i nie mogę się odnaleźć. proszę o pilne przypomnienie, ile mam wpłacać, na jakie konto i czy mam jakieś zaległości[/QUOTE]
Już Ci wysyłam Pw.

Posted

Niestety cisza jak w eterze :(
Wysłałam ostatnio kandydaturę Czarnego z Kitką gratis do domu szukającego dużego łagodnego psa, ale chyba się im Czarny nie spodobał :(

Posted

Wpłyneło

- P. Jola - 30 zł
- Reja - 20 zł
- Zachary - 60 zł
- Justine - 10 zł
- Mamamuminka - 10 zł
- Ketunia - 50 zł
- Monika z Kat. - 20 zł
- Zmysł - 10 zł
-----------------------------
210 zł
1628 zł + 210 zł = 1838 zł

Posted

w związku z przykrymi, acz niezależnymi ode mnie okolicznościami jestem zmuszony wycofać od kwietnia br. swoje comiesięczne deklaracje.
Za marzec pójdzie moja ostatnia płatność. Przepraszam.

Posted

Zmysł napisał(a):
w związku z przykrymi, acz niezależnymi ode mnie okolicznościami jestem zmuszony wycofać od kwietnia br. swoje comiesięczne deklaracje.
Za marzec pójdzie moja ostatnia płatność. Przepraszam.

Rozumiem że to niezależne od ciebie, nie masz za co przepraszać -siła wyższa czasem tak bywa.:roll: Mam tylko nadzieję że będziesz odwiedzał Kitkę i Czarnego?

Kolejne wpłaty

- Krystyna S - 60 zł ( za 2 m-c)
- Selenga - 20 zł
- Wunia - 10 zł
- Jadwiga - 60 zł ( za 3 m-c)
- Kaa - 15 zł
- Nikuś - 15 zł
- Jolanta 08 - 10 zł
--------------------------
190 zł

1838 zł + 190 zł = 2028 zł

Postaram się po niedzieli zrobić Kitce i Czarnemu tyle ogłoszeń ile zrobiłam Kumplowi . Jeśli się je robi w takich ilościach to niestety dużo czasu to zajmuję, który pomiędzy pracą i obowiązkami trzeba znaleźć. A z czasem to u każdego teraz ciężko. :roll: . Co słychać u Kitki i Czarnego , są grzeczne ? Nie rozrabiają?

Posted

Psiaki są bardzo grzeczne, nic nie broją, nie ma żadnego problemu z powrotem do boksu - włażą same i to nawet pędzą jak się otwiera bramkę, gdy spacer się przedłuża :razz:
Kitka to śpioch! Czasem przed południem ledwo mogę je doprosić o wyjście na spacer! Czarny jeszcze w miarę, ale Kitka to czasem dopiero po dłuższym nawoływaniu wyłazi zaspana z budy i nagle wpada w panikę, bo nie ma Czarnego! Szybko się opamiętuje, łapie trop i z nosem przy ziemi pędzi jego śladem :p
Ich ulubionym zajęciem jest stróżowanie przy płocie. Czarny zawsze tuż przy płocie (już ścieżkę wydeptał :evil_lol:), Kitkę czasem to nudzi i szczeka w oddaleniu. Ale zawsze jak się Czarny odzywa to mu wtóruje, choćby była na drugim końcu ogrodu.
Najwięcej frajdy mają jak jadą konie z saniami (u nas teraz to częsty widok, bo droga bieluśka). Poza tym każdego psa za płotem trzeba obszczekać. I każdego przechodnia... zwłaszcza jak się podejrzanie zbliża do płotu. Co ciekawe nie obszczekują dzieci :roll:
Poza tym Czarny uwielbia zabawy z człowiekiem (piłeczki itd.), Kitka natomiast bawić się nie specjalnie bawi, ale za to uwielbia pieszczoty.
Oboje są łase na smokołyki, choć Kitka jest bardziej wybredna ;)

Już się co nieco przeprosiły z hotelikowym jedzonkiem i Kitka już nie wygrzebuje mięska z ryżu :evil_lol:
Lubią bardzo suchą karmę.

Posted

Wyściskam i wycałuję :)
One codziennie dostają swoją dawkę pieszczot :)
Zwłaszcza TZ je lubi, bo same się do niego garną (mamy różne "ciekawe" przypadki i większość woli moje towarzystwo, mężczyzn się boi i ich unika). TZ sobie odbija za psiaki, które go zlewają ;)