Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

Cholera....
On leży teraz centralnie pod oknem mojej sypialni.

To paranoja jest jakaś.

Łapacz będzie jak dojedzie. Cholera wie, o której.
Myślę, że koło 17 właśnie. Ciemność go nie przeraża.....

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']ale on celnie w tyj ciemności????:cool3:[/QUOTE]

A ja wiem....
Zła wiadomość jest taka, że to działa z odległości 10 metrów max.

A do niego podejść na 10 metrów to cud

Posted

To kto będzie- TY, Sławek, Ewa Marta i my we dwoje tylko?
Czyli tylko 5?:shake: Plus łapacz.

Ja to się boję, że łpacz go czymś wystraszy, przepłoszy i zanim znowu wróci miną godziny.

Ale nic, trzeba być dobrej myśli, dobrze, że nie założyłam dzisiaj spódniczki i obcasów:evil_lol:

Posted

Wysłałam Gusi 4 namiary - moze ktoś wypali. Najlepsi to by byli tacy jacyś młodzi kolesie.....opanowani i z chęcią do biegania.. ( no wiadomo o co chodzi).

Tak czy siak ja tu kciuki zaciskam i jak mi nie napiszecie co i jak ( 19 -20.30 ) nie odbiorę......to skopię tyłki jak mi dogo miłe.

Posted

Neigh, czy sugerujesz że jesteśmy stare i nie chce nam się biegać?:diabloti:

Szczeniaki :shake: a miało być tak dobrze w sobotę, a, szkoda słow. Oby przetrwały maluszki.

Posted

Chetni:
Mysza
Myszy TZ
Ewa Marta
Anna 33
Ubocze
Sławek
moja siostra
mój szwagier
mój siostrzeniec
no i ja

Potem ma dojechać mru z TZ i Olka

Już nie leży pod oknem, ale krąży między moim blokiem a tym na przeciwko.
Ludzie wciąż dzwonią.

Posted

[quote name='Ewa Marta']A z okna sypialni?[/QUOTE]

Lepiej może z samochodu, przechodził metr od mojego, siedziałam akurat w środku. Chodził sobie dookoła. Nie wiem, strzał to jedno ale złapanie go po to jest najważniejsze.
Dobra, nie nakręcam się, bo umrę z nerwów.

Ekipa przyzwoita całkiem, to dobrze.

Posted

[quote name='asiaf1']UDAŁO SIĘ. PIES JUŻ ZŁAPANY. SPI PO POSTRZALE ZE SRODKÓW NASENNYCH!!!!!!:multi::multi::multi:[/QUOTE]
:crazyeye:ale szybka akcja!!!
bałam się powtórki z lorka

Posted

nie gniewajcie się ale wstawię małego offa
zapraszam serdecznie na bazarek dla suczek , które potrzebują dofinansowania do DT :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczny-na-dt-dla-smutaskow-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/[/url]

Posted

Pies złapany, trzeba sie natomiast zastanowić co dalej.

Moim zdaniem dalsze tymczasowanie go u Gusi - to
a. obciażanie jej zdecydowanie przesadnie
b. tak jak mówiłam, warunki wiejskie ( ogrodzony teren ) gwarantują bezpieczną naukę i oswajanie
c. kolejna akcja moze się nie udać.

Ok on jest b. niegłupi, wrócił w miejsce które znał. Tyle ze to nie gwarantuje bezpieczeństwa. Następnym razem wystraszy sie strzału, czegokolwiek. Wyciągnie się z szelek ( moja Tolka wyłazi z każdych!), wyrwie smycz itp itd.

PONOWNIE stwierdzam Gusia - kiedyś MUSISZ z tego domu wyjść. Tymczasowanie psów w takim stanie psychiczny w mieszkaniu, bloku w Wawie uważam za ABSURD

ASIA- w pas się kłaniamy. Wielkie dzięki za namiary na Ekipę!

ps Gusia wiesz, że Cię kocham. I wiem, ze nie rezygnujesz i się nie poddajesz ( za to też Cię kocham zresztą). Ale kurna olek posłuchaj się raz starszej....niekoniecznie mądrzejszej. Mozna sobie z wieloma sprawami radzić......ale poradzenie sobie z tak ogromnym strachem w warunkach miejskich to jest proszenie się o guza. Dwa lata mieszkam z Tolką.....wiem co mówię. Po dziś dzień do weta wnoszą ! ją 2 osoby zmumifikowaną w kocu....