Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ej, jak on jest taki wyluzowany, jak mu dajesz lampą po oczach to nie jest źle ;-)!
Gusiu, on się nowonarodził niewiele ponad tydzień temu!
I to z dramatyczną łapanką w międzyczasie.
Jeżeli już widać okruszynki poprawy - a widać! -to ---- BĘDZIE DOBRZE!!!

Marlej, tak trzymaj :-)!!!

Posted

[quote name='gusia0106']Brzydki nie jest ;)
Ale do belga i do niemca to mu tak samo daleko :evil_lol:[/QUOTE]

On jest po prostu jedyny w swoim rodzaju :eviltong:

edit:
[url]http://img260.imageshack.us/img260/9003/0000213.jpg[/url]
pytanie głupie, ale patrzyłaś czy mały nie ma skaczących przyjaciół w sierści? ;) W Swarzędzu to w końcu standard standardów..

Posted

[quote name='gusia0106']Brzydki nie jest ;)
Ale do belga i do niemca to mu tak samo daleko :evil_lol:[/QUOTE]

Bo to jest najlepsza rasa ---- KUNDEL :-)!

Jak mi kiedyś mówiono, że moja pieska (z avatara) ma coś z terriera, to się oburzałam i odpowiadałam, że nie ma nic z terriera, bo to jest kundel warmińsko-mazurski ;-)!
I to KUNDEL Z KUNDLI :-)!!!!
Jak Marlej ;-)...

Posted

Kiedy przypomnę sobie jak skrzyżowały sie nasze spojrzenia, kiedy zwiewał z tej ogrodzonej działki, to w tej chwili Marlej wygląda jak wyluzowany, domowy pies! Gusiu, wtedy to było przerażenie na dźwięk głosu ludzkiego! Teraz zamiast chować się w mysią dziurę na widok aparatu, on sobie leży leniwie i po prostu patrzy:loveu: Jest zdecydowana poprawa!!!!

Przepraszam Cię, że nie dzwoniłam, ale miałam niespodziewane spotkanie z Tatą mojego syna i z synem i nie było szansy na podjechanie do Ciebie. Do jutra nic nie zginie:lol:

Posted

[quote name='Linka'][URL]http://img260.imageshack.us/img260/9003/0000213.jpg[/URL]
pytanie głupie, ale patrzyłaś czy mały nie ma skaczących przyjaciół w sierści? ;) W Swarzędzu to w końcu standard standardów..[/QUOTE]

Pewnie, sprawdzony na wszelkie sposoby ;)
Do tego dwa razy wykąpany + zafripexowany.

On się tak drapie w okolicach szyji od tego stanu zapalnego w uszach.
Zaognione ma wszelkie miesja gdzie śluzówki łącza się ze skórą czyli uszy, oczy, nos, fafle, brzuszek przy siusiaku, przestrzenie między poduchami w łapkach - ma to związek z tym stanem zapalnym skóry w związku ze słabym układem immunologicznym.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Przepraszam Cię, że nie dzwoniłam, ale miałam niespodziewane spotkanie z Tatą mojego syna i z synem i nie było szansy na podjechanie do Ciebie. Do jutra nic nie zginie:lol:[/QUOTE]

Spokojnie Ewunia, nie pali się. Na co jak na co, ale na brak jedzenia to Marlej nie może narzekać. Mam nadzieję, że spotkanie poszło w oczekiwanym przez Ciebie kierunku....

A jak dalej nie uda mi się wyadoptować moich trzech (już tylko!) nadprogramowych papug to jutro będzie miał bardzo orientalny rosół :mad:

Z wiadomości tych takich gorszych, mam wrażenie, że on na zadzie zamiast zarasać zaczyna bardziej łysieć. Dużo też pije wody. No mam nadzieję, że to nic z trzustką. Pewnie trzeba mu będzie zbadać jeszcze poziom hormonów tarczycy.

Posted

[quote name='mysza 1']No nic, jeśli jutro nie ustąpi po lekach, pojadę do innego weta, byłam lokalnie, nawet go nie dotknął, "bo nie musi, doświadczenie ma"[/QUOTE]
Eee, mój jak kopnął zdechłą krowę, to ona ożyła. Odpadasz z gry.

Posted

Nie masz żadnych urojeń co do spojrzenia - widać, że jest bardziej wyluzowany, i już nie tak bardzo zahukany ;)
Co do trzustki - po mojemu to by się sraczka u niego zaczęła, a nic nie piszesz o tym, to znaczy, że się nie zaczęła :eviltong:

Posted

[quote name='mala_czarna']Co do trzustki - po mojemu to by się sraczka u niego zaczęła, a nic nie piszesz o tym, to znaczy, że się nie zaczęła :eviltong:[/QUOTE]

Ciężko to nazwać taką klasyczną sraczką, ale kupa poostawia wiele do życzenia. W każdym bądź razie muszę sprzątać szufelką bo inaczej się nie da ;)

No zobaczymy. Bez paniki ;) (znaczy do siebie mówię )

Posted

usunęli aukcję Marleya- pewnie były jakieś wyrażenia, które nie mogły znaleźć się w takiej aukcji.
Mi z aukcją Astora też tak zrobili, trzeba je usunąc i wystawić go jeszcze raz

Posted

[quote name='asiaf1']usunęli aukcję Marleya- pewnie były jakieś wyrażenia, które nie mogły znaleźć się w takiej aukcji.
Mi z aukcją Astora też tak zrobili, trzeba je usunąc i wystawić go jeszcze raz[/QUOTE]

Asiaf, mam coś dla Ciebie :cool3:
Mogę to gdzieś dla Ciebie zostawić? Na Kosiarzy np?

Posted

[quote name='gusia0106']Niespodzianka :cool3:
Jutro podjadę i zostawię.[/QUOTE]
a czemu ja mam to dostać? jeszcze nawet nie przesłalam obiecanych pieniązków bo wciąż brak kaski:oops: ale się poprawię i rzeczy na bazarek dam

Posted

[quote name='asiaf1']a czemu ja mam to dostać? jeszcze nawet nie przesłalam obiecanych pieniązków bo wciąż brak kaski:oops: ale się poprawię i rzeczy na bazarek dam[/QUOTE]

Ty już wiesz czemu ;) Gdyby nie namiar od Ciebie pewnie do tej pory pół Ursynowa biegałoby za Marlejem

Posted

Obawiam się, że gdyby nie namiar Asi, nie byłoby za kim biegać... Marlej nie dotrwałby do następnego dnia, wtedy było lodowato na dworze.
Ja nadal nie mogę wyjść z podziwu jak oni to sprawnie przeprowadzili!!!

Jeśli usunęli aukcję z allegro, powinni chyba napisać do osoby, która allegro zakładała z jakiego powodu. Tak chyba było na allegro Astora Asiu, prawda?

Posted

[quote name='Ewa Marta']Obawiam się, że gdyby nie namiar Asi, nie byłoby za kim biegać... Marlej nie dotrwałby do następnego dnia, wtedy było lodowato na dworze.
Ja nadal nie mogę wyjść z podziwu jak oni to sprawnie przeprowadzili!!!

Jeśli usunęli aukcję z allegro, powinni chyba napisać do osoby, która allegro zakładała z jakiego powodu. Tak chyba było na allegro Astora Asiu, prawda?[/QUOTE]

dokładnie Izabela powinna dostać powiadomienie-trzeba jeszcze raz prześledzic co jest nie tak w tekście.