Elisa Day Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kochane stworzonko! W głowie się nie mieści, że ktoś mógł ją skrzywdzić! Jak można?! Ale szczęśliwy pyszczuś!:-))) Quote
Energy Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Trish to są tak piękne zdjęcia, że słowami tego nie jestem w stanie opisać. Tak szczęśliwe maleństwo, które chyba nigdy nie myślało, że będzie tak kochane i że człowiek może być tak wspaniały. Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 trish klaniamy sie nisko, za wszystko co robisz dla Lili :modla::modla::modla:za piekne fotki, za poswiecony czas, ogladajac fotki mysle ze kazdemu z nas poplynely lzy szczescia :placz: Quote
trish Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 przestancie pisac takie rzeczy kazda/y z was robi piekne rzeczy i to na tyle ile moze ... udzielacie sie wspomagacie nie jedna/jeden z was zrobil/a wiele wiecej niz ja... a tak miedzy Bogiem a prawda to co ja takiego niezwyklego zrobilam to Aneta tutaj walczyla o Lili z policjantami , prezydentem , sasiadami . Naglosnila sprawe - wiem ze wiele z was jej w tym pomoglo ... ja tylko zabralam ja do domu i dalam jej milosc czyli to co robi kazdy posiadacz psa (mowa tu o prawdziwym ludziu ) ... TO JA WAM DZIEKUJE ZE JESTESCIE I POMAGACIE BO POWIADAJA ZE W POJEDYNKE SWIATA SIE NIE ZBAWI ALE IM NAS WIECEJ TYM JEST TO BARDZIEJ PRAWDOPODOBNE :) Quote
bela51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Trish, chyba bardzo wiele z nas Ci zazdrości. Ta szczęsliwa pysia jest juz tylko TWOJA.:loveu::loveu::loveu: Powodzenia dziewczynki.:loveu: Quote
yennefer070 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Popieram i dołączam się do podziękowań za opiekę nad Lili, to śliczna sunia i tyle już przeszła w swoim życiu. Życzę jej wszystkiego co najlepsze i jej opiekunce również:loveu::loveu: Quote
Energy Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No zabiegów kosmetyczno-higienicznych to Lilu chyba nie lubi:evil_lol: Quote
Jasza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Piękna kochana wspaniała mała księżniczka! Nareszcie! Trish - ucałuj ją od nas wszystkich..tylko na raty..coby Lili to wytrzymała...:diabloti: Quote
Jolanta08 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Śliczne :loveu: bo Liluś to maleńkie cudo, co za poza a jakie spojrzenie ,toż to mała prawdziwa dama Quote
IKA & SONIA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: kochane maleństwo już bezpieczne. Sunia nie mogła trafić lepiej :multi::multi::multi: Quote
kaska_82 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jest poprostu przecudna!!! Jak miło widziec ze psinka trafiła w dobre rece i pełne miłosci :loveu: Quote
__Lara Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja również bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: a jak jej zdrówko? Quote
nescca Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wiesz co Trishka? WY JESTESCIE BARDZO PODOBNE DO SIEBIE. I z profilu i am face.:cool3: Quote
ela40 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 śliczniutka , ciesze sie że ma tak dobrze w domku Quote
diana79 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jest prześliczna :loveu: ale szczęśliwe zakończenie :loveu: teraz sunia zazna już tylko miłości :loveu::multi: Quote
amikat Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Potwierdzam - podobieństwo pańci i suni - PEŁNE! Te włochate uszy - no "wypisz - wymaluj" !!! Niestety to nie koniec. Czekaja nas potyczki na policji , w sądzie itd. Oby stan zdrowia małej nadal tylko sięp poprawiał. Tak sobie myślę - zresztą lekarze to podpowiadają - mam wrażenia ze mała się zresetowała po tym pobiciu,. Tak jakby miała amnezję. Nic nie pamięta. Może i dobrze? :roll: Może nie będzie pamiętała, że ma się bać? Bać sie taka jak to prezentowała tydzień po pobiciu? Quote
Jolanta08 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Lepiej dla Lilii aby nie pamiętała co było.Nowa pelna miłości i ciepła rodzina potrafi zdziałać cuda.Dla Lilusi taka sytuacja to nowość - dni bez bicia,kopania.Nich malutka cieszy się nowym życiem za to temu draniowi trzeba to życie uprzykrzyć. Quote
Recommended Posts