Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trish to są tak piękne zdjęcia, że słowami tego nie jestem w stanie opisać. Tak szczęśliwe maleństwo, które chyba nigdy nie myślało, że będzie tak kochane i że człowiek może być tak wspaniały. Dzięki:loveu::loveu::loveu:

Posted

przestancie pisac takie rzeczy kazda/y z was robi piekne rzeczy i to na tyle ile moze ... udzielacie sie wspomagacie nie jedna/jeden z was zrobil/a wiele wiecej niz ja... a tak miedzy Bogiem a prawda to co ja takiego niezwyklego zrobilam to Aneta tutaj walczyla o Lili z policjantami , prezydentem , sasiadami . Naglosnila sprawe - wiem ze wiele z was jej w tym pomoglo ... ja tylko zabralam ja do domu i dalam jej milosc czyli to co robi kazdy posiadacz psa (mowa tu o prawdziwym ludziu ) ... TO JA WAM DZIEKUJE ZE JESTESCIE I POMAGACIE BO POWIADAJA ZE W POJEDYNKE SWIATA SIE NIE ZBAWI ALE IM NAS WIECEJ TYM JEST TO BARDZIEJ PRAWDOPODOBNE :)

Posted

Piękna kochana wspaniała mała księżniczka!
Nareszcie!
Trish - ucałuj ją od nas wszystkich..tylko na raty..coby Lili to wytrzymała...:diabloti:

Posted

Potwierdzam - podobieństwo pańci i suni - PEŁNE! Te włochate uszy - no "wypisz - wymaluj" !!!

Niestety to nie koniec. Czekaja nas potyczki na policji , w sądzie itd.
Oby stan zdrowia małej nadal tylko sięp poprawiał.
Tak sobie myślę - zresztą lekarze to podpowiadają - mam wrażenia ze mała się zresetowała po tym pobiciu,. Tak jakby miała amnezję. Nic nie pamięta. Może i dobrze? :roll:

Może nie będzie pamiętała, że ma się bać? Bać sie taka jak to prezentowała tydzień po pobiciu?

Posted

Lepiej dla Lilii aby nie pamiętała co było.Nowa pelna miłości i ciepła rodzina potrafi zdziałać cuda.Dla Lilusi taka sytuacja to nowość - dni bez bicia,kopania.Nich malutka cieszy się nowym życiem za to temu draniowi trzeba to życie uprzykrzyć.