Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Energy']Szczerze mówiąc myślę, że kłapiący 10-latek niekoniecznie chętny do zabawy, dla 12-latki to troszke ryzykowne, ale może się mylę.[/QUOTE]

Szczerze? Ze względu na stan uzębienia, powinien zająć sie tym wet i tak jak w przypadku Daszy poprostu usunąć problem. Dasza też kłapała, ale chwyt dziąslami nie boli ;)

Posted

[quote name='gameta']Szczerze? Ze względu na stan uzębienia, powinien zająć sie tym wet i tak jak w przypadku Daszy poprostu usunąć problem. Dasza też kłapała, ale chwyt dziąslami nie boli ;)[/QUOTE]

Chodziło mi bardziej, że ryzykowne dla pudliszona:evil_lol:, bo to jednak starszy psiak;)

Posted

[quote name='andzia69']Gusia0106 jedzie jutro o 8 rano z W-wy do Swarzędza...pisz do niej pw

Szczeniaczki ze Swarzędza szukają na wczoraj transportu do Szczecinka:-(

Znalazł się transport, ale jest tyle opcji, że ten transport nie będzie potrzebny.

Posted

Rozmawiałam z Renatą akurat będąc w schronisku.
I Kokos chyba do niej pojedzie:)
Prosiłam kierownika, żeby nikomu go nie wydał niesprawdzonemu, ale... jedyna odpowiedz kto pierwszy ten lepszy. Też fajnie.
Czy w ogłoszeniach jest miejsce pobytu Kokosa podane?

I na fali Kokosa mam nadzieję, że jednej kundelkowatej starowince się uda. Tu kciuki bardziej potrzebne niż Kokosikowi.

Posted

TAK KOKOSIK SPĘDZA SWOJE DNI, SAM W CIEMNEJ I ZIMNEJ BUDZIE....
O CZYM TAKI PIESEK SOBIE MOŻE MYŚLEĆ:
"DLACZEGO?", "ZA CO??", "CO ZROBIŁEM NIE TAK???"

"I na fali Kokosa mam nadzieję, że jednej kundelkowatej starowince się uda. Tu kciuki bardziej potrzebne niż Kokosikowi."
[quote name='Energy']To trzymam:thumbs:
A kiedy Kokosik może jechać???

Za tego pieska "Azorek" (nie azor) trzymajcie kciuki
strasznie się pulpecik trząsł.... noszenie na rękach mu bardzo pomogło....;)
początek spacerowania....Strach przez wielkie S

metamorfoza......:loveu: tak było już prawie pod koniec spacerku

OCELOTKU daj znać co z ("moim") Azorkiem

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Czy mozna sprawdzić, jak reaguje na imię Dżeki/Dżekuś???
Znalazłam ogłoszenie o starszym białym pudlu, który zaginął, ale w okolicach Kalisza...to dość daleko.[/QUOTE]

znane sa przypadki kiedy psy sie odnajdywały na drugim końcu Polski.
Może ten zostal ukradziony i wywieziony, a po zorientowaniu sie że jeż niemłody - poprostu wyrzucony....

Posted

Dziewczyny czy wiadomo już coś w sprawie Kokosa i tego ogłoszenia, czy ktoś sprawdził reakcje na imię Dżeki? Może trzeba zadzwonić pod podany numer i zapytać czy ich piesek się znalazł albo o jakieś znaki szczególne?
Ogłoszenie było w internecie to znaczy że mają dostęp do niego, może wystarcz zadzwonić i skierować szukających na stronę Dogomani ,może rozpoznają psiaka?
Proszę o jakikolwiek odzew !

Posted

Edytko, skoro nikt się nie odzywa, a Ty wiesz, gdzie było to ogłoszenie w necie to może zamiast pytać się post po poście po prostu sama tam zadzwoń i zapytaj Państwa, czy znalazł się piesek? A jeśli nie to podaj im adres na ten wątek. Tak by było można chyba najłatwiej i najszybciej uzyskać odpowiedź. A może uda Ci się w ten sposób odszukać właściciela Kokosika? To by była super sprawa! ;)

Posted

[FONT=Arial]Dostałam od ludzi odpowiedź:
Dziekuje za e-mail niestety to nie jest nasz piesek , gdyż nas znalazł sie jakis czas temu, ktos go złapał przywiązal do drzewa i zostawil w najwieksze upały przywiązanego do drzewa.Jedna z pań przechodzących zlitowała sie nad nim i przygarneła do domku i po tygodniu zauwazyła ogloszenie na słupie ze ten piesek zgubił sie i poinformowała nas o tym zwracając psiaka do domku.
[/FONT]

Posted

z jednej strony dobrze, że się znalazł, ale dla Kokoska niestety nie. MOże jednak w drugą stronę spróbować - tzn. w przypadku kokoska dać ogłoszenie, że został znaleziony, może tak samo było, że ktoś go znalazł i pryzwiązał - bo historia podobna

Posted

[quote name='Energy']Było też na wątku podane ogłoszenie o 10--letnim pudelku zaginionym w Tomaszowie. Ocelot próbowała się dodzwonić, ja też, ale nic z tego.[/QUOTE]

jeżeli to była komórka, to może sms wysłać jak wyłączony - gdyby ktoś go włączył to zawsze dotrze (bo nie mogę odnależć nr tel.)