feliksik Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 wyślę sms, i odpowiedziałam na te ogłoszenia e-mailem. Może jeszcze ktoś się odezwie. TYlko, że te ogłoszenia to z grudnia zeszłego roku. Quote
Energy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O że jest adres mailowy to nie zauważyłam:oops:Super, że wysłałaś Feliksik:lol: Quote
ocelot Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Kokosik już jutro może jechać. Jest przygotowany. Czekamy na Renatę teraz. Quote
Energy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kokosik siedzi na walizkach i czeka na lepsze jutro:p Quote
feliksik Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 nie niestety, nie było adresu e-mail podanego, ale można było odpowiedzieć przez system na to ogłoszenie, więc odpowiedź jakoś musi dojść do właściciela i pewnie przy rejestracji należało podać adres e-mail, więc tak myślę, że może dojdzie, jak jest to mój trop myslenia Quote
feliksik Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Energy']Kokosik siedzi na walizkach i czeka na lepsze jutro:p[/QUOTE] ale rozumiem, że do DT jedzie, nie za granicę Quote
elinka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 gdyby w niedalekiej przyszłości był potrzebny transport do Holandii to znalazłam to: http://www.dogomania.pl/forum/f540/wystawy-w-holandii-czy-ktos-sie-wybiera-172339/ Quote
Ewa i flatki Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='ocelot']Kokosik już jutro może jechać. Jest przygotowany. Czekamy na Renatę teraz.[/QUOTE] Czy jesteście już umówione, czy mam ją monitować ? Quote
ocelot Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Ewa i flatki']Czy jesteście już umówione, czy mam ją monitować ?[/QUOTE] Miala dać znać jak sobie poukłada wszystko z czasem. ja i tak w tyg. w schronisku nie będę, ale wskazówek mogę udzielić. Quote
Tymonka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Przepraszam za offa http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-bizuteria-dla-amika-do-10-11-a-172749/ ZApraszmy Quote
idusiek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cyz pudel pojechal juz dzis do DT? Czy jest jakiś kontakt do Was? Bo nigdzie nie znalazłam...a mam może chętną panią:oops: Quote
ocelot Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='idusiek']Cyz pudel pojechal juz dzis do DT? Czy jest jakiś kontakt do Was? Bo nigdzie nie znalazłam...a mam może chętną panią:oops: Pude pojedzie w sobotę do DT. dawaj Panią migiem. Mój numer to 604 416 873, ale niech dzwoni jutro po 16 bo nie bardzo mogę w pracy rozmawiać. albo mail [email protected] Quote
Inez de Villaro Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Odwiedzam Kokoska...i trzymam kciuki! Quote
Inez de Villaro Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ocelot']Pude pojedzie w sobotę do DT. pl dwa posty wyżej.... Quote
Energy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='idusiek']Cyz pudel pojechal juz dzis do DT? Czy jest jakiś kontakt do Was? Bo nigdzie nie znalazłam...a mam może chętną panią:oops:[/QUOTE] Wiem, co było 2 posty wyżej. Moje pytanie nawiązuje bardziej do tego zapisu:cool3: Quote
GrubbaRybba Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Wpisuję się na wątek Kokosika. Czy potrzebujecie bannerka? Jeśli tak, mogę zrobić. Quote
idusiek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ocelot, dzwonił ktoś w sprawie Kokosa?:cool1: Quote
ocelot Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='idusiek']ocelot, dzwonił ktoś w sprawie Kokosa?:cool1:[/QUOTE] Dzisiaj telefonów brak. tzn. Konferowałyśmy z Renatą. Nadal czekamy na telefon zainteresowanych:) Quote
feliksik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='idusiek']Cyz pudel pojechal juz dzis do DT? Czy jest jakiś kontakt do Was? Bo nigdzie nie znalazłam...a mam może chętną panią:oops:[/QUOTE] a co z tą propozycją? Przepraszam za off, ale sytuacja tragiczna - horror z psami w roli głównej, może ktoś zajrzy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13438970#post13438970[/URL] lub banerek w moim podpisie Quote
feliksik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 na stronie, na której było ogłoszenie o zaginięciu dałam ogłoszenie, że znaleziono pudla, może ktoś to wypatrzy, bo ani sms nie dotarł - tel cały czas wyłączony, ani na e-mail nikt nie odpisał [url=http://tomaszowmazowiecki.olx.pl/item_page.php?Id=54991752&g=6]Znaleziony biały pudel ok 10-letni - Tomaszów Mazowiecki - Zagubione - Znalezione[/url] Quote
ocelot Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Idusiek czy to są ludzie z pod Wrocławia? Quote
idusiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nie pamiętam, Pani Iza - to pamiętam :razz: Quote
Recommended Posts