Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie niestety, nie było adresu e-mail podanego, ale można było odpowiedzieć przez system na to ogłoszenie, więc odpowiedź jakoś musi dojść do właściciela i pewnie przy rejestracji należało podać adres e-mail, więc tak myślę, że może dojdzie, jak jest to mój trop myslenia

Posted

[quote name='Ewa i flatki']Czy jesteście już umówione, czy mam ją monitować ?[/QUOTE]
Miala dać znać jak sobie poukłada wszystko z czasem.
ja i tak w tyg. w schronisku nie będę, ale wskazówek mogę udzielić.

Posted

[quote name='idusiek']Cyz pudel pojechal juz dzis do DT?
Czy jest jakiś kontakt do Was? Bo nigdzie nie znalazłam...a mam może chętną panią:oops:
Pude pojedzie w sobotę do DT.
dawaj Panią migiem.
Mój numer to 604 416 873, ale niech dzwoni jutro po 16 bo nie bardzo mogę w pracy rozmawiać.
albo mail [email protected]

Posted

Czy jest jakiś kontakt do Was? Bo nigdzie nie znalazłam...a mam może chętną panią:oops:[/QUOTE]

Wiem, co było 2 posty wyżej. Moje pytanie nawiązuje bardziej do tego zapisu:cool3:

Posted

[quote name='idusiek']ocelot, dzwonił ktoś w sprawie Kokosa?:cool1:[/QUOTE]
Dzisiaj telefonów brak.
tzn. Konferowałyśmy z Renatą.
Nadal czekamy na telefon zainteresowanych:)

Posted

Czy jest jakiś kontakt do Was? Bo nigdzie nie znalazłam...a mam może chętną panią:oops:[/QUOTE]

a co z tą propozycją?

Przepraszam za off, ale sytuacja tragiczna - horror z psami w roli głównej, może ktoś zajrzy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13438970#post13438970[/URL]

lub banerek w moim podpisie

Posted

na stronie, na której było ogłoszenie o zaginięciu dałam ogłoszenie, że znaleziono pudla, może ktoś to wypatrzy, bo ani sms nie dotarł - tel cały czas wyłączony, ani na e-mail nikt nie odpisał

[url=http://tomaszowmazowiecki.olx.pl/item_page.php?Id=54991752&g=6]Znaleziony biały pudel ok 10-letni - Tomaszów Mazowiecki - Zagubione - Znalezione[/url]