ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 malibo57 napisał(a):Ocelocik, wpłaciłam całą deklarację, tj. 70PLN. To już nie musisz nikomu "marudzić";), chyba, że są inne potrzeby. Na malucha nie ma:) Kurcze to wpłaciłaś mi z nadwyżką. Czyli 20 zł. na jaką biedę mam przeznaczyć? Dzięki:loveu: Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Wieści od Kokosa. Kokos już kochani wykąpany i wyczesany:)Ponoć śliczna biała kulka. Wcale zębiskami nie kłapie, absolutnie. Prawdopodobnie też jest młodszy, ok. 7 lat ma. I ślepy nie jest. Tzn. na pewno nie do końca. I uwielbia płeć piękną, mocno nastaje na wdzięki suczki Renaty. Kastracja konieczna. Wizyta u lekarza w poniedziałek, zdjęcia w środę. Kokosowi nadal szukamy domku. Stałego. Według Renaty jak najbardziej nadaje się do adopcji i świetny z niego psiak. Quote
Energy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dzięki za dobre wieści Ocelot:loveu: Pewnie kłapał ze strachu, ale teraz już będzie dobrze:lol: mały casanova:evil_lol: Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Ale jak odżył szybko:pLedwo ze schronu wyszedł i już świat podbija:) Też tak myślę, że kłapał ze strachu. Quote
atomoowka_ak Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Podajcie proszę numer konta na pw, chciałabym dokonać zadeklarowanej wpłaty. Quote
malibo57 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ocelot napisał(a):Na malucha nie ma:) Kurcze to wpłaciłaś mi z nadwyżką. Czyli 20 zł. na jaką biedę mam przeznaczyć? Dzięki:loveu: Na dowolną, która potrzebuje:p Quote
Inez de Villaro Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cieszę się, że już bezpieczny....ocelot, a co z tym domem w Holandii?? rozmyslił się? i zdjęcia poproszę!!! Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 malibo57 napisał(a):Na dowolną, która potrzebuje:p Malibu a mogę na jakiegoś tomaszowskiego psiaka? Mamy trzy w płatnych DT? I właściwie to szukamy też transportu płatnego chyba dla dwóch psiurów. Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 atomoowka_ak napisał(a):Podajcie proszę numer konta na pw, chciałabym dokonać zadeklarowanej wpłaty. A już nie trzeba chyba, że masz ochotę wesprzeć innego naszego psiaka. Quote
atomoowka_ak Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ok, cieszę się, że ktoś się nim zainteresował. Macie jakiegoś szczególnie potrzebującego psiulka na którego Wam brakuje tych 20zł? Czy mam sama wybrać? Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Widziałam go :multi: Jest śliczny, łagodny i napalony :cool3: Nawet w czasie golenia okolic jajeczek nie wykazywał żadnej chęci ugryzienia Renaty ani mnie. Za nią zresztą latał po całej lecznicy i piszczał, kiedy tracił ją z oczu - doskonale wie, że to ona go uratowała ze schronu. My tutaj, w W-wie, też bęziemy mu szukać super domku, wtedy miałby swoją Renię i weta na miejscu. Jedno jądro jest jakieś dziwne, jakby wędrujące i to ono może powodować tą nadpobudliwość. Ale tym się w poniedziałek zajmie doktorek :razz: Przy okazji będzie miał wyczyszczone, wyskubane uszy i oczyszczone zęby, bo ma sporo kamienia na nich. Już wygląda jak zabawka, a co będzie po zakończeniu zabiegów pielęgnacyjnych :-o- istne cudo ! Teraz szybko jamnisiem musimy się zająć, bo on podobno ginie tam w oczach, pomocy !!! Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ewa drugiego psiaka pomogłaś nam uratować.... Dzięki Ci za to:loveu: Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cała przyjemność po mojej stronie - czysta radocha płynie z faktu, że coś się udało pokojarzyć :eviltong: Ale to kropelka w tym morzu nieszczęścia, jedziemy dalej :razz: Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 atomoowka_ak napisał(a):Ok, cieszę się, że ktoś się nim zainteresował. Macie jakiegoś szczególnie potrzebującego psiulka na którego Wam brakuje tych 20zł? Czy mam sama wybrać? Jak wolisz Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Przekazuję od Renaty: Kokos strasznie pobudzony, Gajka nawet wody nie może się spokojnie napić a jest, niestety, zbyt łagodną suczką, żeby oszołoma usadzić :shake: Jak Renata siada, natychmiast usiłuje kopulować jej nogę a kiedy traci ją z oczu - wyje :crazyeye:Klatka też mu się fatalnie kojarzy - gryzie pręty ... Jak się uda, to jeszcze dziś straci jaja ale Renata szuka mu domku na cito. Albo DT bez suk i psów generalnie, bo na razie na dworze rzuca się na wszystki samce. Ja myślę, że on się wyciszy po zabiegu ale to wymaga czasu i braku bodzców. Nie możemy jej zostawić samej z problemem bo się dziewczyna zniechęci na przyszłość. Ufff, napisałam, choć mi przykro. A poza tym wszystkim jest śliczny i milutki :loveu: Quote
NusiaiJa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 atomoowka_ak napisał(a):Ok, cieszę się, że ktoś się nim zainteresował. Macie jakiegoś szczególnie potrzebującego psiulka na którego Wam brakuje tych 20zł? Czy mam sama wybrać? ...to może na naszą Mileczkę i jej DT?....:oops: A czy Kokos zostanie Kokoskiem?.... Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja jestem zachwycona jego imieniem, ale decyzja będzie właściciela. Natomiast od jakiegoś krótkiego czasu Kokos jest Kokosem Bez Jaj :cool3: Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Ja jestem zachwycona jego imieniem, ale decyzja będzie właściciela. Natomiast od jakiegoś krótkiego czasu Kokos jest Kokosem Bez Jaj :cool3: O i świetna wiadomość,może igraszki mu przejdą:) Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 NusiaiJa napisał(a):...to może na naszą Mileczkę i jej DT?....:oops: A czy Kokos zostanie Kokoskiem?.... Nusia chyba lepiej na Amisia. Ania ma u donki dwa psy na płatnym tymczasie. Amisia ze szkoły i Korę. 600 zł. miesięcznie to trochę jak na nią jedną za dużo. Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dziewczyny - zmieńcie, proszę, tytuł wątku na jakiś bardziej adekwatny do sytuacji. Na przykład: Mały, biały pudel już w DT, szukamy luksusowego DS :eviltong: Quote
NusiaiJa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ocelot napisał(a):Nusia chyba lepiej na Amisia. Ania ma u donki dwa psy na płatnym tymczasie. Amisia ze szkoły i Korę. 600 zł. miesięcznie to trochę jak na nią jedną za dużo. Kora jest już swoim domku:multi: Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 NusiaiJa napisał(a):Kora jest już swoim domku:multi: Niestety wróciła z niego po pierwszym dniu. Quote
idusiek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='ocelot']Wieści od Kokosa. Kokos już kochani wykąpany i wyczesany:)Ponoć śliczna biała kulka. Wcale zębiskami nie kłapie, absolutnie. Prawdopodobnie też jest młodszy, ok. 7 lat ma. I ślepy nie jest. Tzn. na pewno nie do końca. I uwielbia płeć piękną, mocno nastaje na wdzięki suczki Renaty. Kastracja konieczna. Wizyta u lekarza w poniedziałek, zdjęcia w środę. Kokosowi nadal szukamy domku. Stałego. Według Renaty jak najbardziej nadaje się do adopcji i świetny z niego psiak. Dobre jaja :diabloti: ..ani on ślepy ani stary. to daje mu większe szanse na domek. Kiedy będą nowe zdjęcia? Quote
Ewa i flatki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 idusiek napisał(a):Dobre jaja :diabloti: ..ani on ślepy ani stary. to daje mu większe szanse na domek. Kiedy będą nowe zdjęcia? Jaj już nie ma :evil_lol: Zdjęcia pewnie w święto narodowe, czyli w środę będą robione. Niech mu ten cholerny testosteron zejdzie jak najszybciej !!! Quote
Recommended Posts