atomoowka_ak Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Hej podajcie proszę numer konta... pomogę wpłacając 20zł miesięcznie Quote
GrubbaRybba Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Banner dla Kokosa 100x135 px [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/pudelek-kokos-widzi-tylko-sercem-ma-juz-wyrok-172113/"][IMG]http://th.interia.pl/40,g914abc212191298/i977307.jpg[/IMG][/URL] Quote
Inez de Villaro Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 śliczny banerek!! Kokosik szuka domku ...stałego:) Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Odezwał się wreszcie ten Pan z ogłoszenia, które było w Tomaszowie, o zaginięciu pudla, że jednak to nie ten, bo jego znalazł się po paru dniach. Strasznie mi przykro Kokosiku. szukamy nadal domku Quote
Energy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzięki Feliksik za wieści:p Czyli Kokosik jedzie jutro do DT tak jak było planowane? Quote
ocelot Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Energy napisał(a):Dzięki Feliksik za wieści:p Czyli Kokosik jedzie jutro do DT tak jak było planowane? Prawdopodobnie tak, wieczorem się jeszcze będę kontaktować z Renatą Quote
ocelot Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 KOKOS JUTRO JEDZIE DO DOMKU TYMCZASOWEGO KOCHANI BYŁO SPORO DEKLARACJI FINANSOWYCH CZY KTOŚ SIĘ ZDECYDUJE I WPŁACI PIENIĄŻKI NA OPŁATĘ ADOPCYJNĄ? Nie chcę Renaty zostawić z tym samej. Na Kokoska w lecznicy wystarczająco wyda. Czy ktoś nam pomoże? Quote
Inez de Villaro Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A ile wynosi opłata?....tutaj sporo osób deklarowało wpłaty....podaj nr konta a na pewno wpłacą. Quote
ocelot Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Od 20 zł w górę.............................. Quote
Inez de Villaro Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 napisz może pw do osób , które tutaj deklarowały wpłaty....kilka stron wcześniej zrobiłam ich spis. Quote
malibo57 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja też chętnie wpłacę moją deklarację, jako opłatę adopcyjną. Poproszę o konto. Quote
ocelot Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Opłata adopcyjna będzie wynosiła 50 zł. Quote
madcat1981 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja się deklarowałam z bazarkiem, w razie potrzeby mogę zapewnić spłatę przynajmniej części tego, co ktoś założy... Quote
JOMA Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Koniecznie proszę napisać do wszystkich deklarujących wpłaty na PW z przypomnieniem i nr konta. Wiem po sobie, że czasem człowiekowi gdzieś umyka ;) Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 JOMA napisał(a):Koniecznie proszę napisać do wszystkich deklarujących wpłaty na PW z przypomnieniem i nr konta. Wiem po sobie, że czasem człowiekowi gdzieś umyka ;) Poczekamy i zobaczymy czy mi brakuje na opłatę. Bo co ja potem z resztą zrobię? Tzn. miałabym co, ale:):):):):) A ja mam bardzo dobrą wiadomość:loveu::loveu::loveu: Ale nie wiem czy Wam powiem:p Quote
gameta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ocelot napisał(a):A ja mam bardzo dobrą wiadomość:loveu::loveu::loveu: Ale nie wiem czy Wam powiem:p Więc ??? :cool3: Quote
idusiek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 jak pojechał do domu do Pani Izy to mi wisisz piwo:diabloti: Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 idusiek napisał(a):jak pojechał do domu do Pani Izy to mi wisisz piwo:diabloti: Chętnie bym wisiała;):):)Nic jeszcze straconego:) Pojechał z Renatą do Warszawy do DT. I czekam na wieści... Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Tu tyle dobrych cioteczek zaglądało to może do drugiej naszej niemłodej, w potrzebie psinki zajrzą? http://www.dogomania.pl/forum/f28/fil-po-prostu-fil-jamnik-z-tomaszowa-mazowieckiego-172872/ Quote
Energy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Super, że maluch już nie marznie w schronie:multi: Ocelot, bo się pogubiłam dt jest płatny czy nie, bo nie wiem czy wpłacać deklarację? Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Energy napisał(a):Super, że maluch już nie marznie w schronie:multi: Ocelot, bo się pogubiłam dt jest płatny czy nie, bo nie wiem czy wpłacać deklarację? Nie nie jest płatny chodziło mi tylko o opłatę adopcyjną za małego. Nie wiem ile kochana malibu wpłaciła, więc na razie nikomu więcej nie marudzę:) Quote
Energy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ocelot to w takim razie, jeśli nie będzie brakowało przekażę zadeklarowaną kwotę na psiaki z Szydłowca. Quote
ocelot Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Energy napisał(a):Ocelot to w takim razie, jeśli nie będzie brakowało przekażę zadeklarowaną kwotę na psiaki z Szydłowca. Oczywiście Quote
malibo57 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ocelot napisał(a):Nie nie jest płatny chodziło mi tylko o opłatę adopcyjną za małego. Nie wiem ile kochana malibu wpłaciła, więc na razie nikomu więcej nie marudzę:) Ocelocik, wpłaciłam całą deklarację, tj. 70PLN. To już nie musisz nikomu "marudzić";), chyba, że są inne potrzeby. Quote
Recommended Posts