Energy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Czy udało się skontaktować z osobą dającą ogłoszenie o zaginięciu pudliszona??? Prześlę 30 zł na malucha, poproszę o konto. Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Choroba nie dzwoniłam, bo szczeniak mi dzisiaj zajął głowę Nasz szkolny szczeniak [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13386099#post13386099"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...9#post13386099[/URL] Quote
Energy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ocelot jak znajdziesz chwilę to może spróbuj zadzwonić. Nigdy nie wiadomo, może to ten psiaczek. Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ależ ten wątek się błyskawicznie rozwija! Powodzenia Białasku! :loveu: [COLOR=Red][/COLOR] Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Energy']Ocelot jak znajdziesz chwilę to może spróbuj zadzwonić. Nigdy nie wiadomo, może to ten psiaczek.[/QUOTE] Nadal telefon jest niedostępny niestety. Quote
Bjuta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='eliza_sk']Ja mogę tylko allegro :placz:[/QUOTE] Zrób koniecznie! Wyróżnione allegro jest na wagę złota. Albo adopcji... ;) Quote
Inez de Villaro Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zebrałam wszystko, co do tej pory w watku sie działo, otóż: [B]1. DT[/B] -mam załatwiony hotelik obok mnie za naprawde małe pieniądze- [B]200 zł[/B], w ciepłych boksach, w najlepsze ręce mariamc z dogo, w Szczecinku (ok. 580 km od Tomaszowa) :( wszystko bliżej jest droższe...ok. [B]400 [/B]zł za miesiąc za boksy. [I](Jesli ktos ma jakiś lepszy hotelik i bliżej, to proszę zgłaszać!!![/I]) [B]2. TRANSPORT[/B] - mam załatwiony transport psiak z [B]Tomaszowa [/B]do Warszawy, Łodzi lub innego dużego miasta w promieniu 200 km od Kielc - mam załatwiony transport [B]z Poznania do Szczecinka[/B] - tam gdzie jest hotelik - [B]brakuje[/B] transportu na środkowy odcinek drogi z [B]Warszawy, Łodzi , itp. do Poznania[/B] [B]3. DEKLARACJE....[/B] a) miesięczne: ocelot- 20 zł miesięcznie JOMA- 50 zł miesięcznie Inez - 10 zł miesięcznie malibo57 70 zł miesięcznie [B]RAZEM: 150 ZŁ[/B] b) jednorazowe: idusiek- 20 zł Aimez moi- 30 zł NusiaiJa- 10 zł Equus- 30 zł Energy- 30 zł Mameczka- ???? dinuszka- ??? [B]RAZEM: 120 ZŁ + ???[/B] [B][COLOR=red][U]BARDZO PROSZĘ O KOREKTĘ, JEŻELI COS PRZEOCZYŁAM LUB POMYLIŁAM!!!![/U][/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] BARDZO PROSZĘ OSOBY, KTÓRE DEKLAROWAŁY JAKĄŚ POMOC O SPRECYZOWANIE- CZY JEDNORAZOWO, CZY MIESIĘCZNIE I JAKA KWOTA ???? BARDZO PROSZĘ!!! [B]STAŁYCH DEKLARACJI BRAKUJE NA 50 ZŁ[/B] Quote
Inez de Villaro Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Aimez_moi']Kochaniutkie ja mogę dorzucić 30zł tylko mi podeślijcie numer konta.[/QUOTE] Kochana, czy Twoja deklaracja jest jednorazowa czy miesieczna??? Energy- Ciebie też chciałam zapytać o to samo???? [COLOR=red][B][U]NADAL PROSZE O POMOC W ZNALEZIENIU TRANSPORTU!!!!!![/U][/B][/COLOR] Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Na wątku pudelków Laima jeszcze deklarowała 25 zł., ale nie wiem czy jeszcze aktualne Quote
Inez de Villaro Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ocelot']Na wątku pudelków Laima jeszcze deklarowała 25 zł., ale nie wiem czy jeszcze aktualne[/QUOTE] A możesz zappytać?? Czy jednorazowo? Quote
Energy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Moja jest jednorazowa, choć nie mówię, że ostatnia, ale bez stałej deklaracji. Quote
ocelot Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 POTRZEBNY TYMCZAS DLA KOKOSA TYLKO NA DWA TYGODNIE OD 5-18 LISTOPADA Kokos pojedzie do domu do Holandii, dom został znaleziony przez fantastyczną Fundację Vagabond-pets i Fioletowego Psa. Współpracujemy z nimi od 1,5 roku i znowu nas nie zawiedli. Proszę pomóżcie. Quote
MagMa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witam, dzięki wielkie Inez de Villaro i Ocelot za to, co zrobiłyście i robicie dla Koksika. Oczywiście deklarujemy chęć pomocy finansowej - 50 zł (jednorazowo i -jeżeli będzie taka potrzeba - na stałe - co miesiąc). Prosimy o podanie numeru konta na PW. Quote
elinka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='ocelot']POTRZEBNY TYMCZAS DLA KOKOSA TYLKO NA DWA TYGODNIE OD 5-18 LISTOPADA Kokos pojedzie do domu do Holandii, dom został znaleziony przez fantastyczną Fundację Vagabond-pets i Fioletowego Psa. Współpracujemy z nimi od 1,5 roku i znowu nas nie zawiedli. Proszę pomóżcie. Ocelot, to jest super wiadomość!!! :sweetCyb: Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ta kaska, którą ma chyba starczy na 2 tygodnie w hoteliku? Kokosik jest w Tomaszowie? Quote
Energy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Super, że maluch będzie miał domek. Mam tylko nadzieję, że uda się wcześniej skontaktować z osobą dającą ogłoszenie o zaginięciu psiaka. Quote
ocelot Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Kochani nie będziemy wieść Kokosa taki kawał jeśli ma jechać do Holandii, tymczas nawet płatny potrzebny jest gdzieś w okolicach (100 km. od Tomaszowa?, trochę od Opola? Bo to przystanek na jego drodze) Agatko tak w tomaszowskim schronisku jest. Quote
Inez de Villaro Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Poszłam spać a tu rano takie wieści...ocelot- powiedz coś więcej....czy on będzie tam w domu czy w kojcu? Czy to jest zaufane miejsce, piszesz, że tak, ale czy masz pewność , że starszy pies dożyje tam swoich lat? Przepraszam , że pytam o takie rzeczy, ale bardzo lezy mi na sercu ten psiak. Czy potrzebne sa pieniądze na transport? Jeśli tak, trzeba podać nr konta, myślę że kogoś od Was, bo było tu sporo deklaracji jednorazowych. Czy będą stałe wieści z nowego domu? Quote
Ewa i flatki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dobre wieści od rana przeczytałam, to teraz trzeba ten DT na trasie, najlepiej kanapowy, żeby wyszedł ze schroniskowego szoku. Quote
ocelot Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Inez de Villaro']Poszłam spać a tu rano takie wieści...ocelot- powiedz coś więcej....czy on będzie tam w domu czy w kojcu? Czy to jest zaufane miejsce, piszesz, że tak, ale czy masz pewność , że starszy pies dożyje tam swoich lat? Przepraszam , że pytam o takie rzeczy, ale bardzo lezy mi na sercu ten psiak. Czy potrzebne sa pieniądze na transport? Jeśli tak, trzeba podać nr konta, myślę że kogoś od Was, bo było tu sporo deklaracji jednorazowych. Czy będą stałe wieści z nowego domu?[/QUOTE] Rozumiem, że chcesz wiedzieć więcej. Widać, że Kokosik skradł Ci serce. Z Opolem i Madziek i z dziewczynam z Holandii współpracujemy od półtoraroku. Dziewczyny przywożą do nas masę darów, w zamian zabierają psiaki. Często, najczęściej te najnbardziej potrzebujące. Psiaki mają w Holandii wyszukiwane domy tymczasowe, potem stałe. Często mają po drodze opłacane hotele w Polsce zanim wyruszą w długą drogę po nowe domy. Domy w Holandii są bardzo starannie sprawdzane zarówno przed jak i po adopcji. Dostajemy zdjęcia szczęśliwych psiaków. Nawet wczoraj jednego dostałam. W domu wrzucę na forum na potwierdzenie słów. Co dalej? Madziek w lipcu osobiście wizytowała psiaki wyadoptowane do Holandii. Dziewczynom Janett i Ellen powierzyłabym własnego psa, tym bardziej Kokosika. To będzie jak najbardziej domowy dom. Nie kojec. Quote
elinka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 No, no...widzę, że ta współpraca to naprawdę rzetelna sprawa. :happy1: Quote
ocelot Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Bardzo rzetelna. I mam osobistą prośbę. Część pieniążków deklarowanych nie będzie potrzebna Koksikowi, czy ktoś mógłby nas wesprzeć i przeznaczyć choćby symboliczną złotówkę na Amika? Szczeniaczka spod szkoły, którego żeśmy zabrały nie mając za bardzo co z nim zrobić. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172239 Quote
Ewa i flatki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jak się uporamy z Kokosem, to poszukamy całą parą domu małemu Amikowi. Czy kierownik i wet wiedzą o tym, że wszystko jest na dobrej drodze? A ja myślę o tym psiaku, który zaoiekował się Kokosem w boksie ... Nie dałoby rady i jego zabrać do Holandii ? Quote
Recommended Posts