Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Nusia chyba lepiej na Amisia.
Ania ma u donki dwa psy na płatnym tymczasie.
Amisia ze szkoły i Korę. 600 zł. miesięcznie to trochę jak na nią jedną za dużo.

Podajcie proszę namiar na pw to przekażę te 20zł miesięcznie....

Posted

Dziewczyny PILNE,
Poprosze o kontakt do Kokosa. Mam babke o 14 do mnie przyjezdza (obejrzec moja tymczasowiczke). Kolezanka z ktora przyjezdza ma pudliczke biala i chce pomoc Kokosowi. (albo innemu bialemu pudelkowi)

Posted

Madallena napisał(a):
Dziewczyny PILNE,
Poprosze o kontakt do Kokosa. Mam babke o 14 do mnie przyjezdza (obejrzec moja tymczasowiczke). Kolezanka z ktora przyjezdza ma pudliczke biala i chce pomoc Kokosowi. (albo innemu bialemu pudelkowi)

Wysłąłam numer telefonu opiekunki Kokosa na pw. Późno, ale późno wróciłam ze schroniska. Nie wiedziałam, że był potrzebny

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

SZCZĘKA OPADŁA MI NA ZIEMIĘ I ZAMARŁAM....
TO TEN SAM PIES???????
KTÓRY MA 15 LAT I PRAWIE JUZ W GROBIE????
ŚLEPY? GŁUCHY? UMIERAJĄCY?

Ciotki!!! jestescie aniołami!!!
Kokosiu...teraz to nie ma bata....zaraz ktos Cie przygarnie...najpiekniejszy pies na dogo!!!

Posted

Oj kochane, takie informacje ze schroniska miałam...
I do dzisiaj mi nie wierzą, że on widzi.

A Kokos już się nieco uspokoił. Suczki nie molestuje, bardzo się przywiązał i popłakuje jak zostaje w domu.

Dzisiaj uszyska miał czyszczone.

Posted

Śliczności :loveu:

No właśnie, to problem wszystkich psów które się strzyże, w schronie wyglądają jak śmierdząca kupa błota - taki był mój Koks - Kokosik został na szczęście odpowiednio wcześniej zabrany. Pudle mają to do siebie, że nawet staruszki odpowiednio zadbane wyglądają na młodziaki.

Nie ma brzydkich psów tylko są zaniedbane :evil_lol: - no proszę - nowe przysłowie polskie :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

a nadal domu stałego szuka...
Jest potwornie rozpieszczony i uważa że wszystko mu wolno, rzeczywiście

pokazuje zęby i warczy chyba chce przewodzić w stadzie.

Posted

Opiekunka Kokosa zadecydowała, ze za daleko, więc czeka u niej na dom stały.
Kokosek był w telewizji regionalnej, sporo było telefonów, ale nikt sensowny.
Innych ogłoszeń brak.