ocelot Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 zejdzie, zejdzie:p Ja już w nic nie będę wierzyć moim ekspertom schroniskowym... jedne psy pomładzają, inne postarzają, ech. Quote
feliksik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 przepraszam za off, ale mało cioteczek na wątku, a piesek cudny, który potrzebuje wsparcia Drżący przerażony Dżery z paniką w oczach wypatruje domu Quote
atomoowka_ak Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ocelot napisał(a):Nusia chyba lepiej na Amisia. Ania ma u donki dwa psy na płatnym tymczasie. Amisia ze szkoły i Korę. 600 zł. miesięcznie to trochę jak na nią jedną za dużo. Podajcie proszę namiar na pw to przekażę te 20zł miesięcznie.... Quote
Ewa i flatki Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kokos się wycisza, jest coraz lepiej :multi: Nie sika w domu, nie atakuje tak Gajusi, zdecydowanie idzie ku dobremu ! Quote
Madallena Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziewczyny PILNE, Poprosze o kontakt do Kokosa. Mam babke o 14 do mnie przyjezdza (obejrzec moja tymczasowiczke). Kolezanka z ktora przyjezdza ma pudliczke biala i chce pomoc Kokosowi. (albo innemu bialemu pudelkowi) Quote
ocelot Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Madallena napisał(a):Dziewczyny PILNE, Poprosze o kontakt do Kokosa. Mam babke o 14 do mnie przyjezdza (obejrzec moja tymczasowiczke). Kolezanka z ktora przyjezdza ma pudliczke biala i chce pomoc Kokosowi. (albo innemu bialemu pudelkowi) Wysłąłam numer telefonu opiekunki Kokosa na pw. Późno, ale późno wróciłam ze schroniska. Nie wiedziałam, że był potrzebny Quote
ocelot Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 I Kokos pozdrawia wszystkich kibicujących mu na wątku:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: SZCZĘKA OPADŁA MI NA ZIEMIĘ I ZAMARŁAM.... TO TEN SAM PIES??????? KTÓRY MA 15 LAT I PRAWIE JUZ W GROBIE???? ŚLEPY? GŁUCHY? UMIERAJĄCY? Ciotki!!! jestescie aniołami!!! Kokosiu...teraz to nie ma bata....zaraz ktos Cie przygarnie...najpiekniejszy pies na dogo!!! Quote
elinka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i981249.jpg - takiego ładnego pudla to ja nawet w Inowrocławiu nie widziałam :iloveyou: http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i981251.jpg - jaka afro fryzurka i to spojrzenie!!! :loveu::loveu: A podobno ślepiec. :mad: Quote
ocelot Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Oj kochane, takie informacje ze schroniska miałam... I do dzisiaj mi nie wierzą, że on widzi. A Kokos już się nieco uspokoił. Suczki nie molestuje, bardzo się przywiązał i popłakuje jak zostaje w domu. Dzisiaj uszyska miał czyszczone. Quote
Inez de Villaro Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jaka ja jestem szczęśliwa , że ta kupka nieszczęścia ma wielkie sznase na nowe zycie!!! Quote
NusiaiJa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Kokos to jest teraz iście luksusowy.... :multi:....:cool3: Quote
Inez de Villaro Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 NusiaiJa napisał(a):Kokos to jest teraz iście luksusowy.... :multi:....:cool3: To po prostu mister Kokos!:) Quote
JOMA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Śliczności :loveu: No właśnie, to problem wszystkich psów które się strzyże, w schronie wyglądają jak śmierdząca kupa błota - taki był mój Koks - Kokosik został na szczęście odpowiednio wcześniej zabrany. Pudle mają to do siebie, że nawet staruszki odpowiednio zadbane wyglądają na młodziaki. Nie ma brzydkich psów tylko są zaniedbane :evil_lol: - no proszę - nowe przysłowie polskie :diabloti: Quote
ocelot Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Pozwolę sobie na Off? sprawa diabelnie pilna, przepraszam. Są z tego samego schroniska. Krzywołapek - psie dziecko tak bardzo skrzywdzone... - Dogomania Forum Quote
Inez de Villaro Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Co u Kokoska?????Tak cichutko tutaj.... Quote
ocelot Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 a nadal domu stałego szuka... Jest potwornie rozpieszczony i uważa że wszystko mu wolno, rzeczywiście pokazuje zęby i warczy chyba chce przewodzić w stadzie. Quote
Inez de Villaro Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A co z tym domem w Holandii? Nie jedzie? Czy ma ogłoszenia? Quote
ocelot Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Opiekunka Kokosa zadecydowała, ze za daleko, więc czeka u niej na dom stały. Kokosek był w telewizji regionalnej, sporo było telefonów, ale nikt sensowny. Innych ogłoszeń brak. Quote
Inez de Villaro Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ocelociku....bez ogłoszeń to trudno będzie znaleźć domek ;) Quote
ocelot Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Ja to wiem, tylko, że robić nie potrafię. Mój odwieczny problem to te ogłoszenia. Quote
Ewa i flatki Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ale my mu szukamy domku bardzo blisko Renaty, żeby był monitorowany :) Co nagle, to po diable :P Jak się superdomek nie znajdzie, to też nie będzie zle ... Quote
Recommended Posts