Tymonka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Czy to znaczy że Kokosikowy DT ma szansę się zmienić na DS ??? Quote
Ewa i flatki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 To znaczy, że byle komu Renata go nie odda, ale lepiej byłoby, żeby dziewczyna miała znów możliwość zapewnienia DT następnej bidzie ... Quote
feliksik Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 jaka cisza u pedelka, coś nowego? szukamy nadal DS? czy już oddany na amen w DT Quote
ocelot Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 kokos ma dom zostaje u pani renaty ewa dziękuję:):):):) Quote
ocelot Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Właściwie to Wam wszystkim bardzo, bardzo, ale to bardzo dziękuję Quote
Lionees Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Ewa i flatki']To znaczy, że byle komu Renata go nie odda, ale lepiej byłoby, żeby dziewczyna miała znów możliwość zapewnienia DT następnej bidzie ... No i nie oddała...:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
NusiaiJa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A co sprawiło, zaważyło, że KOKOSIK jednak u Pani Renaty zostaje??? Quote
ocelot Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 A to, że bardzo się do niej już przywiązał i bardzo by rozstanie przeżył. Co prawda myślała o drugim psie, miał to być flat, ale.... będzie pudel:) Quote
elinka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Wspaniała decyzja.:lol: Pani Renatko, cooooo tam flaty. Z pudelkiem to dopiero będą spacery! Quote
Inez de Villaro Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 BARDZO BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ.... Stale mam przed oczami te fotkę, jak siedzi taki malutki, taki smutny, taki samotny w schroniskowym boksie... A teraz takie wielkie szczęście!!! Bardzo Wam dziekuję!!! Quote
Ewa i flatki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Widziałam go wczoraj - wygląda, jak książę :) Co drugi dzień jest u weterynarza, bo Renata jezdzi do pracy z psami,więc żadna choroba nie przejdzie niezauważenie. Co prawda on nie jest taki bezproblemowy, jak 90% flatów, ale Renata ma wielkie serce i twardą d... w związku z tym :) To teraz pomóżcie mi znalezć domek da kundla z linku w moim podpisie :P Quote
Energy Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Bardzo, bardzo się cieszę:loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 to ja mam ostatnie pytanie: on widzi czy nie widzi? i ile ma w koncu lat?;) Graty, ze domek się przekonał do Dupli;) Quote
ocelot Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Młodszy jest niż oceniono w schronisku, to pewne, u nas ze względu na wiek odpuszczono mu kastrację, a to się nie zdarza raczej, natomiast w klinice w Warszawie bez problemu go ciachnęli. Bielmo na ślepkach ma, ale chyba coś tam widzi. tak to jest polegać na diagnozie schroniska. Quote
idusiek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 tjaaaaaaaaaaaaaaa .... Dobrze ze juz w porządku ! Quote
Recommended Posts